• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arsima yatak örtüleri acil yardım

selam kızlar öncelikle güle güle kullanın yata örtülerinizi bende şu modelini istiyorum bundan alan oldu mu?
$1514000000001__276x385.webp

ben ürünü gördüm gerçekten çok kalitesiz hiç bir ağırlığı yok çok kaba duruyor desem yeridir. ürünü bugün iade ediyorum bilginize kızlar:43:

kızlar markafonide bugünde indirime girdi arisma yatak örtüleri az kaslın alıcaktım:20: resimlerde çok güzel görünürlar nasılda kandırıyorlar bizi:18: iyiki varsınızzz:66:

Resimler çok aldatıcı kızlar, özellikle nevresim takımları ve yatak örtülerinde...
Markasını bilmediğiniz, daha doğrusunu söylemek gerekirse
daha önce hiç kullanmadığınız, dokunmadığınız, görmediğiniz bir ürünü almayın derim..
Desenler güzel olabiliyor
ama dokumalarda santimetrekareye düşen iplik miktarı çok çokkk önemli..
Taç nevresim takımı aldığınızda içinden çıkan kağıtta iplik veya ilmek miktarı yazar..
İlmek miktarı arttıkça fiyat da artıyor azaldıkça fiyatta azalıyor..
Bazı nevresim takımları süzgeç gibi olabiliyor bu yüzden..
Ama indirim sitelerinde desenlerine aldanıp alıyoruz ve fos çıkıyor..
Çünkü iplik veya ilmek her neyse işte miktarları düşük oluyor..

Siz siz olun bilmediğiniz şeyi satın almayın..
Gidin Eminönü'ne gezi görün dokunun..
Her zaman bildiğiniz şeyleri alın..
Sonra iade ile uğraşmak da zor bea kızlar..

:20:zeynepsny canım ürünün kalitesiz olduğunu söylemişler. Mucizesinsen arkimiz almış ama değiştiricem diyor ben alma derim:kkk: kalitesiz diyolarsa kesinlikle kalitesizdir

ben de şimdi alıyodum sayfa hala açık onaylamadan bi araştırayım dedim kafamı karıştırdınız vaz mı geçsem acaba karar veremedim ama en iyisi beklemek belki daha güzel markalar indirime girer bu markayı hiç duymadım daha önce

bende arsimadan bir tane almıştım 179tlliklerden ama yatağa serince hoşuma gitmedi komşumuz beğendi ona sattım :66::66::66: yalnız aynı örtü dükkanlarda 450tly satılıyordu

bir arkadaşıma aldık farklı modelini ama o güzeldi bende $2661000000001_90x125.webp bu örtüyü aldım önce bunun siyahını almıştım ama mürdüm yatak odası beğenince onu iade edip beyazını aldım nasıl durdu bilmiorum annemde şuan görünce yazarım.

Bende incili birtane beğendim ama cesaret edemedim almaya,memnun kaldıysan birdahakinde bende almak istiyorum... ve sen nereden aldın ?
paylaşımın için teşekkür ederim..

rica ederim markafoniden almıştım saten yatak örtüsü yani bi yatak örtüsünden fazla bi beklentim yok :3: şık zarif dursun yeter saten örtüyü her gün kullanacak biriside değilim o yüzden aynı şeye gidip mağazalardan 450 500 tl vermek bana mantıksız geldi aldım pişman olmadım :66:

mucısezsşn sen bısıy sorucam ben bu sıteden alısverıs yapmaya basladım peki begenmedıgım bişiy oldugunda iadesini yapıcak oldugumda formda para ıadesıde ısteyebılıorsun. o sekılde yapan warmı ıade suresınde benım maddı acıdan kayıbım ne oluyor yanı kargo felan talep edıyorlarmı yada paramın aynısınmı bana ıade edıorlar mı ayrıntılı bilgilendirirsen teşşekür ederim

kızlar daha önceden bu markayı duyan varmı bugün markafonide inidirmdeydi yatak örtüleri fransız güpürlü olanları ve ben dayanayıp ispanyol modelini 189 tl aldım

sizce doğrumu yaptım????

ben de oradan pike takımı aldım piyasaya göre çok uygun gerçekten.sakın dert etme beğenmezsen 7gün içinde değil 30 gün içinde iade edebiliyosun.bakalım nasıl gelecek.güle güle kullan şimdiden ;)

mucısezsşn sen bısıy sorucam ben bu sıteden alısverıs yapmaya basladım peki begenmedıgım bişiy oldugunda iadesini yapıcak oldugumda formda para ıadesıde ısteyebılıorsun. o sekılde yapan warmı ıade suresınde benım maddı acıdan kayıbım ne oluyor yanı kargo felan talep edıyorlarmı yada paramın aynısınmı bana ıade edıorlar mı ayrıntılı bilgilendirirsen teşşekür ederim

yok yok hiç bir kaybın olmuyor.sadece iade edeceğin ürünü kullanmaman gerekiyor bi de 30 günü geçmeyecek.kargo masrafları iadede onlara ait oluyor.kargo ellerine ulaşır ulaşmaz da para iadeni kart hesabına yatırıyolar.

Back
X