• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arsima yatak örtüleri acil yardım

MucizesinSen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2009
579
0
116
38
İstanbul
kızlar daha önceden bu markayı duyan varmı bugün markafonide inidirmdeydi yatak örtüleri fransız güpürlü olanları ve ben dayanayıp ispanyol modelini 189 tl aldım

sizce doğrumu yaptım????

bende markafonide görür görmez hemen aklıma geldi sorayım dedim ama benden önce davranmışsın:) çok güzel görünüyo nevresim takımları ama kalitelimi ki acaba napsamki:(

artık siparişi onayladım kaliteli mi değil mi gelince anlıcam beğenmessem 7 gün içinde iade hakkım var :1: resmi eklemeye çalışıcam kızlar

$2641000000003-1_276x385.webp$2641000000003-1_276x385.webp$2641000000003-1_276x385.webp

gelince bana msj atabilirmisiniz bende almak istiyorum ama bidahakine artık

gayet şık görünüyor bence sorgulamayın güle güle kullanın

bende cok begendim bir göz atıcam şimdi

kızlar içinde nevresimi bulunmuyor dimi tek yatak örtüsü olarak bunlar.bende bakıyorum beğendimde kararsız kaldım.gorunuslerı çok guzel

güle güle kullanın kızlar! gelince kalitesi nasılmış yorumlarınızı bekliyoruz...biz de alırız bi dahakine güzelseee

sabırsızlıkla bekliyorum markafonin tek şu kargo olayını sevmiyorum 10 günü buluyor ürünlerin gelmesi neyse az kaldı 01-04 nisan arası gelicek inşallah

annem baya moralimi bozdu kızlar pek beğenmemiş gibi konuştu çok basit dedi hiç bi ağırlığı gösterişi yok dedi yatak örtüsünün büyük bi ihtimalle iade edicem kızlar :43:

annem baya moralimi bozdu kızlar pek beğenmemiş gibi konuştu çok basit dedi hiç bi ağırlığı gösterişi yok dedi yatak örtüsünün büyük bi ihtimalle iade edicem kızlar :43:

benim henüz gelmedi canım. ama bende saırsızlıkla bekliyorum. Annenin öyle demesi benide korkuttu umarım güzeldir die düşünmeye başladım şimdi canım yaa

Back
X