- Konu Sahibi kxoxtxuxkedi
-
canım bu ilacın fiyatı 60 tl ilac sadece bizim ailemizde var. bu ilacı bizden 60dan alıp 80 tlye bile satanlar oldu. bu sıvı bir ilaç. bu ilacı kullanırken kesinlikle kimyasal madde kullanmıyormusun.( fondeten -kapatıcı- gece kremi nemlendirici gibi) gerekte görmeyeceksiniz zaten. sadece cilt gerilmeye basladıgında arkonun natural kremi kullanılabilinir.. 10 gün sonra cilt hafif soyulmaya baslıyor yani cilt ölü deriyi atıyor. yavas yavasta cildin karanlık ifadesi kayboluyor parlaklık geliyor. ben bizzat kendimde kullanıyorum.
iyiyce kafam karştı zarraı varmı yüzde yüz çinko içermez yazılıyor neresı daha saglıklı alsam nereden alayım sonucta cilt bu
bu leakrem civasız deniyor sitesini inceledimde.bizim kremle alakası yok yahu:))bunlar şirketlerde profesyonelce yapılmış nemlendirici krem tarzında ürünler. arnavut kremi ise nemlendirici olarak kullanılmaz sadece. yani biz acırız onu hergün kullanmaya ( ciltte bir kusur yoksa) zaten gerekde kalmaz bir gece yatmadan önce sürün yada banyo sonrası ( ben genelde banyo sonrası kullanırım sabah kalkınca aynaya bakarım hemen bayılıyorum kendimi seyretmeye:)))en az 3 gün etkileri cildinizdedir. biz nemlendiricimizi kullanıyoruz bu kremi nemlendirici olarak kullanmıyoruz.
kullanırmıyız gözümüz gibi bakıyoruz valla:)))) bir bittimi eyvah beklede teyzem gelsin kosovadan. hele bide düğün dernek varsa paçoz gibi gidersin düğüne herkes bebek gibi pürüzsüz parlarken sen yanarsın kendi haline. tasarruf hiç bilmeyen biriyimdir ben sadece bu kremde tasarruf yapıyorum mecburen:))) civasız olan orjinal arnavut kremi değildir arkadaşlar. bunun üstüne basa basa tekrar ediyorum kandırılmayın. arnavut kreminin orjinalinde civa vardır acı ama gerçek. biz bunu az az sürerek zararını en aza indiriyoruz.
burdaki amacı farkettiyseniz ben bulunda kullanın diye yazmadım bu kremi. bu kremi arayan kişi çok firmalarda bunun farkında ve bunun orjinali olmayan birçok ürün satılıyor birçok yalan dolanla diye bu kremi bizzat kullanan ana baba tüm sülale has arnavut:)) biri olarak yazdım.bilgi vermek amaçlı kandırılmayın diye ok?ve içerisinde civa vardır orjinalinin diye ekleyerek. yani 1. elden bir bilgi bu kullanan varmı diye soruluyor ya evet ben varım.iyi güzel ballandıra ballandıra anlatmışsınızda nerden bulacağız bu kremi
bulabileceğimiz adresleride verinde bizde övgülrinizde haklı olduğunuzu görelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?