Çorbalar Arnavut Çorbası - Şahin Sucuk Sponsorluğunda

El yapımı sucukla eminim ki çok daha lezzetli olacaktır:KK200: Gaziantep mutfağını da ben çok severim:kk77: gerçi sevmeyen mi var:KK51: Senin çorban da harika canım. Baya emek istiyor. Eline emeğine sağlık:KK19:
Gaziantep'li değilim ama Gaziantep mutfağından yemekler yapıyorum ve beğeniyorum:kk77:
Çok teşekkür ederim:KK200:

Bilmediğimiz bir çorba tarifi ve oldukça leziz görünüyor. Deneyeceğim .:hamarat:
Ellerinize sağlık ve bol şanslarınız olsun :KK37:

Sucuklu çorba... Çok değişik gerçekten denemek lazım :KK66:
Ellerinize emeklerinize sağlık,yarışmada başarılar :KK54:

Bilmediğimiz bir çorba tarifi ve oldukça leziz görünüyor. Deneyeceğim .:hamarat:
Ellerinize sağlık ve bol şanslarınız olsun :KK37:

Çok teşekkürler lisabella, lütfen deneyin ve bana yorumlarınızı iletinHoppa O kadar bilinmeyen bir çorbaymış ki cidden merak ediyorum fikirlerinizi:KK51: iyi dilekleriniz için teşekkürler:KK36:

Sucuğu çorbada hiç görmedim de denemedim de
Çok merak ettim
Eline sağlık

Teşekkürler:KK200:
Sucuklu çorba... Çok değişik gerçekten denemek lazım :KK66:
Ellerinize emeklerinize sağlık,yarışmada başarılar :KK54:
Deneyin lütfen :) teşekkürler:KK200:

Pinkpinim ne yaptın sen ya, olayı aşmışsın :KK57:ellerine sağlık canım, hiç bilmediğim bir çorba ve gerçekten çok lezzetli görünüyor :kk77:
Sucuga da bayılırım ama çorba içinde hiç denememistim, en fazla kurufasulyeye koyardim ama bu tarifi deneyeceğim :halay:

Bu nasıl bir yarışma oldu Yarabbim, herkes harikalar yaratmış, valla yine birsürü denenecek tarif birikti, Ohh miss :hamarat:

Yarışmada başarılar dilerim canım benim:KK60:
Bu arada not;puantiyeli tabaklarini da beraberinde yerim,cok tatlılar :KK37:

Bu tarifi ilk defa görüyorum ,denemeye değer doğrusu:kk77:Ellerine sağlık canım, nefis görünüyor.Başarılar:sampiyon:

Pinkpinim ne yaptın sen ya, olayı aşmışsın :KK57:ellerine sağlık canım, hiç bilmediğim bir çorba ve gerçekten çok lezzetli görünüyor :kk77:
Sucuga da bayılırım ama çorba içinde hiç denememistim, en fazla kurufasulyeye koyardim ama bu tarifi deneyeceğim :halay:

Bu nasıl bir yarışma oldu Yarabbim, herkes harikalar yaratmış, valla yine birsürü denenecek tarif birikti, Ohh miss :hamarat:

Yarışmada başarılar dilerim canım benim:KK60:
Bu arada not;puantiyeli tabaklarini da beraberinde yerim,cok tatlılar :KK37:

Sağol yamuğum prensesim:KK36: Sucuk deyince bi duraksıyor insan:KK53: ama inan öyle lezzet katıyor ki:kk77: Mutlaka dene ve bana yorumlarını ilet canım. Çok merak ediyorum:halay:
Tabaklar için teşekkür ederim:KK23: Kipanın tabakları. Ben günlük olarak kullanıyorum ama en sevdiğim tabaklarım diyebilirim Hoppa

İyi dileklerin için sağol kuzum:KK200: Maksat çeşit olsun, hem de ilk yarışmam olsun diye katıldım. Yoksa yarışma bahane çorbalar şahane yamuğum:KK53:

Bu tarifi ilk defa görüyorum ,denemeye değer doğrusu:kk77:Ellerine sağlık canım, nefis görünüyor.Başarılar:sampiyon:

Çok teşekkürler nurcum:KK200: herkese söylüyorum lütfen sen de dene:super: Umarım beğenirsin:KK68: Bu arada seni de merakla bekliyoruz bir an önce gel:KK36:

Off nefis görünüyor.:kk77:Daha önce sucuklu çorba görmemiştim.Değişikmiş.Eminim çok lezzetlidir.Tabağınız da çok şirin:)Ellerinize sağlık.Başarılar dilerim.

Sağol yamuğum prensesim:KK36: Sucuk deyince bi duraksıyor insan:KK53: ama inan öyle lezzet katıyor ki:kk77: Mutlaka dene ve bana yorumlarını ilet canım. Çok merak ediyorum:halay:
Tabaklar için teşekkür ederim:KK23: Kipanın tabakları. Ben günlük olarak kullanıyorum ama en sevdiğim tabaklarım diyebilirim Hoppa

İyi dileklerin için sağol kuzum:KK200: Maksat çeşit olsun, hem de ilk yarışmam olsun diye katıldım. Yoksa yarışma bahane çorbalar şahane yamuğum:KK53:
Eminim çok lezzetlidir pinkim,bundan şüphem yok,hele benim gibi sucuk seven birisi zaten affetmez:kk77:

Tamam canım yapınca yazarım,muhtemelen ramazanda buradaki birçok tarifi deneyeceğim, senin tarifini yapınca gelir bulurum seni:KK19:

Ihhhmmm leziz bir çorba daha :kk77:

Pinkpin eline emeğine sağlık ... Deneme listeme aldım hemen .

Bende baba tarafından Arnavutum . :KK68:

X