Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biraz düşüneyim dönüş yaparım artık canım hayırlı satışlar![]()
Canim adidas yelek 40 ti 30 a düştü masa 45 bayblis sac duzlestirici philips 70 suan satisi 190 duzlestiricinin cok guzel yapiuor markasi belli zaten :)Adidas yelek ve Maşa ne kadar cnm Bunlarda takas var mı ve Maşa ne marka
canım takas düşünmüyorum okudum canım dönüyorum hemenmaşa demişim yanlış yazmışım düzleştiriciyi soruyordum evet yapalım mı takas bunda istermisin..deri mont için özel mesaj attım okudun mu
kahverengı derının bedenı ve fıytı nedır
kahverengı derının bedenı ve fıytı nedır
tesekkur ederım benım bedenım daha buyuk.rsımde de buyuk beden gıbı gordu mcok tesekkur ederım senı takıpteyım beden olarak daha uygun bırseyler buldugumda bakıcagımbedeni L-M canım fiyatı da 20 lira ama sana uygun mu bilmem ama senden once başka arkadaşta sordu o istemezse sana haber vereyim mi
canım daniel klen jupe 15 tl saat kype ile birlikteSaatin de ne kadar dı cnm
merhaba sarı montta dikiş var yazmıştınız sanırım detaylı görebilir miyim fotolarını ve ustte duruşunu? çok beğendim bir de bedeni neydiKızlar buyrun defacto sarı deri detaylı mont armine. siyah mont . Adidas yelek saç duzleştirici ve maşa duruyor
Canım arkadan fotosunu koymuştum ben giydiğim de kimse anlamıyordu ben söylemeden, çekip birazdan yuklerim uzerimde m ve l beden uyumlu canımmerhaba sarı montta dikiş var yazmıştınız sanırım detaylı görebilir miyim fotolarını ve ustte duruşunu? çok beğendim bir de bedeni neydi![]()