armine de anlaşırız kızlar beğenin yeter ,collezzion siyah mont 15 tl kızlar

altAnhL9CbA9beogVun95pF1DsvimVWKHeVDmRebGXu-Jvn.jpg
orjinal Adidas yelek

Adidas yelek ve Maşa ne kadar cnm Bunlarda takas var mı ve Maşa ne marka

maşa demişim yanlış yazmışım düzleştiriciyi soruyordum evet yapalım mı takas bunda istermisin..deri mont için özel mesaj attım okudun mu

bedeni L-M canım fiyatı da 20 lira ama sana uygun mu bilmem ama senden once başka arkadaşta sordu o istemezse sana haber vereyim mi

bedeni L-M canım fiyatı da 20 lira ama sana uygun mu bilmem ama senden once başka arkadaşta sordu o istemezse sana haber vereyim mi
tesekkur ederım benım bedenım daha buyuk.rsımde de buyuk beden gıbı gordu mcok tesekkur ederım senı takıpteyım beden olarak daha uygun bırseyler buldugumda bakıcagım
tesekkur ederım

Kızlar buyrun defacto sarı deri detaylı mont armine. siyah mont . Adidas yelek saç duzleştirici ve maşa duruyor

Aldigim yeşil mont süperdi ve çok temizdi gerçekten çok beğendim iyi satışlar

Kızlar buyrun defacto sarı deri detaylı mont armine. siyah mont . Adidas yelek saç duzleştirici ve maşa duruyor
merhaba sarı montta dikiş var yazmıştınız sanırım detaylı görebilir miyim fotolarını ve ustte duruşunu? çok beğendim bir de bedeni neydi:KK14:

merhaba sarı montta dikiş var yazmıştınız sanırım detaylı görebilir miyim fotolarını ve ustte duruşunu? çok beğendim bir de bedeni neydi:KK14:
Canım arkadan fotosunu koymuştum ben giydiğim de kimse anlamıyordu ben söylemeden, çekip birazdan yuklerim uzerimde m ve l beden uyumlu canım

Back