- Konu Sahibi ummuzeynep
Merhaba Kızlar, etiketi üzerinde sıfır yeni bir Armine eşarbım var. Aynısından iki tane olduğu için birini satmak veya ipek eşarplarla takas etmek istiyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk tercihim takas yapmak, sıfır veya az kullanışmış ipek eşarpla takas yapmak istiyorum. Ama olmazsa 50 tl' ye satmayı düşünüyorum.Eşarp için ne kadar düşünüyorsun?
eğer ipek eşarbınız varsa takas yapabiliriz.Güzelmiş ama beni aştı. Hayırlı satışlar cnm.
Yok maalesef. Etiketli olduğu için hediye etmek amacıyla alacaktım. Başka birşey olur mu takasta?eğer ipek eşarbınız varsa takas yapabiliriz.
tivil eşarp değil. % 100 saf ipek tivil. etiketinde görünüyor zaten % 100 saf ipek diye.Fiyatı dusururseniz biraz daha. Çünkü ipek değil twil bide. Tabi tercih sizin. Deseni de pek avantajlı değil.
maalesef, ipek eşarpla takas etmek istiyorum.Yok maalesef. Etiketli olduğu için hediye etmek amacıyla alacaktım. Başka birşey olur mu takasta?
tivil ipek demek kolay şekil alan ipek anlamına geliyor. % 100 ipek olduğu hem etikette, hem eşarbın kenarında yazıyor.tivil eşarp değil. % 100 saf ipek tivil. etiketinde görünüyor zaten % 100 saf ipek diye.
ben hala takas için hazırım :)Eki Görüntüle 1651718
tivil ipek demek kolay şekil alan ipek anlamına geliyor. % 100 ipek olduğu hem etikette, hem eşarbın kenarında yazıyor.
kısmet diyelim. eşarp etiketli ve sıfır olduğu için ya sıfır bir eşarpla yada ikinci el iki ipek eşarpla takas etmek istiyorum. numaranız bende duruyor. biraz daha bekleyeceğim. kısmet diyelimben hala takas için hazırım :)
haberınız olsun
alabılecek durumum yok o yuzden sıze gosterdıklerımle takas ıcın varım :)