• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Armani Si / Lancome la vie este belle/ ysl Manifesto

Kizlar Esmada Magnetism, Ysl Black opium, Lancome la vie este belle, Victor & rolf Flowerbomb ve Armani si zaten ayni tarz kokular. Gerci Lancome la vie este belle ile Victor&Rolf Flowerbomb deneme sansim olmadi diyerlerini deniyebildim. Belki biri diyerinden daha yogun seker kokuyordur diyeri daha softur.
Iste zaten bende burda zorlaniyorum cünkü kokular birbirine benzedikce özelik kalmiyor. Bu yüzden ben bu birbine benziyen kokular icinden önce eleme yapiyim dedim. Iclerinden silaji yüksek kaliciligi iyi tenime yakisani bulumam lazim.
Bu arada Diesel Loverdose da Thiery Mugler Alien ve Ysl Black Opiuma benziyormus.
canım bu şekerli tatlı kokular genellikle hep birbirine benzer zaten :) yeni parfüm çıkmış oo diyip gidip deniyoruz yine bir flowerbomb tarzı şekersilik görüyoruz kokuda buda mı yaaa diyoruz sonra almıyoruz bile kokuyu :)) bu yüzden ben denemeden önce bi içeriğini araştırıyorum valla paçuli yoksa gidip deniyorum parfümü :) benim paçuliyle aram pek iyi değil bunu farkettim kendimde :KK48:

Heh işte bak kendin diyon fıstığım çikolata olmasada karamel var magnetism de karamel paçuli vanilya la vie de de çikolata paçuli vanilya sadece çikolata vanilya yada karamel vanilya olsa güzel olur koku belkide bak sende diyosun seninde dediğin gibi paçulidenn kaynaklanıyor işte o ağır yoğun halleri :KK48: vanilya karamel veyahut çikolata kokuya zaten tatlılık katıyor buda yetmiyormuş gibi bu 2 parfüme birde paçulinin o yoğun şekersiliğini eklemişler buda kokuyu aşırı ağır bayık tatlı ve şekerli olarak sınıftladırıyor benim gözümde En Büyük TÜRKİYE
aayhh :confused: valla boşverelerim fıstıkımm ben sizin kadar fazla şekerli kokuları sevemiyorum belli ki siz kendinize yakıştırıyosunuz kullanıyosunuz oohh miss negüzel gerisi tırıvırı :KK200:
Evet tatlımda magnetismde paçuli agır basmıyor işte ondan diyorum koku tarzları aynı değil diye :) flowerbomb ve şa vie est bellede paculi agır basıyor :) aynen fıstığım boşver :KK200: sen bebişe dikkat et yeter:KK15:

Ben kafayı yiyorum galiba :) Pazartesi günü Ysl Manifesto denemiştim Boynerden,masamda kolumu koyarken mi sindi anlamadım. Burnuma kokusu gelip duruyor :D Tövbe tövbe masayı kokluyorum sürekli,acaba birisi mi sıkıyor da kokusu geliyor anlamadım ki :D

Ben kafayı yiyorum galiba :) Pazartesi günü Ysl Manifesto denemiştim Boynerden,masamda kolumu koyarken mi sindi anlamadım. Burnuma kokusu gelip duruyor :KK70: Tövbe tövbe masayı kokluyorum sürekli,acaba birisi mi sıkıyor da kokusu geliyor anlamadım ki :KK70:
:KK48::KK48: manifesto güzel kokudur zaten canım bana pek fazla kalıcı gelmemişti ama kişiden kişiye değişiyor bu kalıcılık olayı :)) belkide ben ogün başka kokularda denemiştim daha yoğun baskın kokular manifestoyu bastırdığından dolayı kalıcı olmadığını düşündüm :)) kim bilir olabilir de :KK19:

:KK48::KK48: manifesto güzel kokudur zaten canım bana pek fazla kalıcı gelmemişti ama kişiden kişiye değişiyor bu kalıcılık olayı :)) belkide ben ogün başka kokularda denemiştim daha yoğun baskın kokular manifestoyu bastırdığından dolayı kalıcı olmadığını düşündüm :)) kim bilir olabilir de :KK19:
Evet güzel bir koku canım ama kesinlikle kalıcılık konusunda bir sorunu yok bence,hynotic poisonı andırıyor azıcık,kalıcılık olarak da aynılar gibi. Ben dün izinliydim,bazen kokusu burnuma geliyor nereden geliyor bu koku acaba çok şaşkınım. Alayım diye evren bana sinyal mi gönderiyor acaba :KK48:

Evet güzel bir koku canım ama kesinlikle kalıcılık konusunda bir sorunu yok bence,hynotic poisonı andırıyor azıcık,kalıcılık olarak da aynılar gibi. Ben dün izinliydim,bazen kokusu burnuma geliyor nereden geliyor bu koku acaba çok şaşkınım. Alayım diye evren bana sinyal mi gönderiyor acaba :KK48:
heheh :-) olabilir kuzum beni mesela aynı senin gibi etkileyen kokular çok nadirdir her kokudan etkilenmem böylesine bende 212 sexy de yaşıyorum bunu :) gün içersinde burnuma geliyor kokusu acaba nerden geliyor diyorum kendi kendime çünkü değişkenlik gösteriyor bu koku burnuma bazen farklı tarzda kokuyor acayip hoşuma gidiyor sonra dönüp bakıyorum ki benden geliyomuş :KK48: insanın karşısına bu tarz parfümler herzaman çıkmıyor valla :KK45: ben kokumu buldum artık bütün parfüm arayışlarım sona erdi :KK200:

Ben kafayı yiyorum galiba :) Pazartesi günü Ysl Manifesto denemiştim Boynerden,masamda kolumu koyarken mi sindi anlamadım. Burnuma kokusu gelip duruyor :KK70: Tövbe tövbe masayı kokluyorum sürekli,acaba birisi mi sıkıyor da kokusu geliyor anlamadım ki :KK70:
Hahah ben o durumu Cacharel Eden da yaşamıştım. Abartısız 1,5 hafta falan kokusu geldi bana her yerden. sonra dp den deneyip sogumustum parfümden, bir ara yine orjinalini deneyeceğim onun :D

Hahah ben o durumu Cacharel Eden da yaşamıştım. Abartısız 1,5 hafta falan kokusu geldi bana her yerden. sonra dp den deneyip sogumustum parfümden, bir ara yine orjinalini deneyeceğim onun :KK70:
Sen halimi daha iyi anlarsın :) Bir de ben zaten emin değildim,alabilirim diyordum ama eşime dün koklattım, "senin parfümün çok güzel kokuyor niye başka parfüm arıyorsun,bu güzel değilki "gibi cümleler kullandı,anında soğudum. Tek anlamadığım bu nasıl bir kokudur da sürekli burnuma geliyor:KK45:

Sen halimi daha iyi anlarsın :) Bir de ben zaten emin değildim,alabilirim diyordum ama eşime dün koklattım, "senin parfümün çok güzel kokuyor niye başka parfüm arıyorsun,bu güzel değilki "gibi cümleler kullandı,anında soğudum. Tek anlamadığım bu nasıl bir kokudur da sürekli burnuma geliyor:KK45:
Aynen benımde sevgilim öyle sürekli kızıyor parfüm alınca :KK70: bundan daha güzel parfümlerin var ne diye almak istiyorsun diyor hep :KK70: valla canım seni cok iyi anlıyorum. Abartısız 1,5 hafta cacharel eden kokusu aldım her yerden öyle güzeldi beklemiş hali. Ama dp de deneyince tam bir hayal kırıklığı. :KK43:

lancome un parfümleri baya kalıcı bu işi çözmüşler.belle biraz ağır ama çok kalite kokuyor nefis bi parfüm yaş 20 altındaysa pek uygun değil kadın kokusu diyebilirim.armani si de portakal ya da kayısı kokusuyla birazcık ta baharat kokusu geldi burnuma arkadaşımın parfümüydü bir gün durdu üstümde kalıcılığı iyi ama süper kokuyor diyemem orta şekerli kahve.manifestoyu bi türlü sevemedim bi şişesi güzel .öptüm

lancome un parfümleri baya kalıcı bu işi çözmüşler.belle biraz ağır ama çok kalite kokuyor nefis bi parfüm yaş 20 altındaysa pek uygun değil kadın kokusu diyebilirim.armani si de portakal ya da kayısı kokusuyla birazcık ta baharat kokusu geldi burnuma arkadaşımın parfümüydü bir gün durdu üstümde kalıcılığı iyi ama süper kokuyor diyemem orta şekerli kahve.manifestoyu bi türlü sevemedim bi şişesi güzel .öptüm

Evet cnm bende tercihimi Lancome la vie est belle yana kullandim. Ama icim Viva la juici gold couture da da kaldi.
Onuda alabilirim cok hosuma gitti.

viva la juici couture yi merak ettim ben de şimdi ?kalıcı mı? çiçek kokusu mu?

viva la juici couture yi merak ettim ben de şimdi ?kalıcı mı? çiçek kokusu mu?

Hayir canim gourmand bir koku. Eger klasik olan Viva La Juicy'nin kokusunu biliyorsan buda onun karamelli hali.
Meyve-cicek-vanilya karamell filan karisimi tatli bir koku. Tüm koku notalarini ezbere bilmiyorum ama icerigi zengin. Ben icerisinde sevdigim bir cok seyi buldum. Tenimede yakisti. Saatler sonraki hali inanilmaz güzeldi hafif bir karamel kokusu geliyordu. Bana göre hem masum hem seksi. Müthis bir koku kisacasi. Simdi sonbahar kis aylarinda saclarinada sürüceksin ve rüzgar vurdukca bu güzel koku gelicek burnuna. Hata bir cocuk var parfüm konusunda filan videolar cekiyor kac yüz tane parfüm denemis bunu en seksi kadin kokusu olarak tanimliyor.
Tatli bir koku oldugu icin begenmesine sasirmadim hata zevkler farklida olsa bircok erkegin begenceginede eminim.
Yanliz kaliciligindan bir cok kisi sikayetci. Aslinda bu parfümün kücük boyunu alicaktim ogün ama tüketilmisti.
Bende tenime yakistigi icin Lancome la vie est belleyi'nin kücük boyunu aldim ama gönlüm bunda kaldi. Lancome la vie est bellede almak istediklerim arasindaydi gerci.
Viva la Juicy Gold couture'nin büyük boy sisesini alsami diye düsünüyorum simdi ama kalicik konusu beni korkutuyor.

Hayir canim gourmand bir koku. Eger klasik olan Viva La Juicy'nin kokusunu biliyorsan buda onun karamelli hali.
Meyve-cicek-vanilya karamell filan karisimi tatli bir koku. Tüm koku notalarini ezbere bilmiyorum ama icerigi zengin. Ben icerisinde sevdigim bir cok seyi buldum. Tenimede yakisti. Saatler sonraki hali inanilmaz güzeldi hafif bir karamel kokusu geliyordu. Bana göre hem masum hem seksi. Müthis bir koku kisacasi. Simdi sonbahar kis aylarinda saclarinada sürüceksin ve rüzgar vurdukca bu güzel koku gelicek burnuna. Hata bir cocuk var parfüm konusunda filan videolar cekiyor kac yüz tane parfüm denemis bunu en seksi kadin kokusu olarak tanimliyor.
Tatli bir koku oldugu icin begenmesine sasirmadim hata zevkler farklida olsa bircok erkegin begenceginede eminim.
Yanliz kaliciligindan bir cok kisi sikayetci. Aslinda bu parfümün kücük boyunu alicaktim ogün ama tüketilmisti.
Bende tenime yakistigi icin Lancome la vie est belleyi'nin kücük boyunu aldim ama gönlüm bunda kaldi. Lancome la vie est bellede almak istediklerim arasindaydi gerci.
Viva la Juicy Gold couture'nin büyük boy sisesini alsami diye düsünüyorum simdi ama kalicik konusu beni korkutuyor.
Canım öyle bi anlattın ki benımde alaasım geldi :KK48:

Back