Armani Si şekerli çiçeksi slajı yüksek yayılan bir kokudur..
La vie est belle buda armani si tarzında şekerli karamelli Si den daha yoğun daha ağır kokuyor..
Manifesto bu da tatlı vanilyalı kremsi çiçeksi bir koku ama pek yayılan bir koku değil kalıcılığı yüksek değil..
Yorumun icin tskler canim ben sirf Lancome la vie este belle'yi deniyemedim. Cok merak ettigim bir koku agir yogun bir koku demissin kaliciligi ozaman iyi olur gibime geliyor. Bende Parfümler ucup gittiginden genelde hep orta agirlikta ve agir olan kokulari tercih ediyorum.
Ysl Manifesto ve Armani Si yi denemistim yanliz söyle bir durum var ben parfümeriye girdigim de okadar cok parfüm deniyorum ki bir müddet sonra kokulari algilayamiyorum zaten iki parfümden sonra imkani yok alamiyorum ama dayanamiyorum iste birini denesem gözüm diyerinde kaliyor.
Ogün denedigim hic bir Parfüm hakkinda bu yüzden net birsey söyliyemiyorum hicbiri icin öldüm bittim mükemmel bir kokuysmus diyemedim. Yanliz Paco Rabanne Olympea ve Ysl Manifestoyu koku kartina siktigimdan evede saatler sonra bir koklamistim.Ysl Manifesto söyle yumusak tam tanimlayamadigim güzel bir kokuya dönüsmüstü.
Olmypeayi hic cözemedim. Sekerli ciceksi bir parfüm olarak tanimlanmis ama ilk denedigimde öyle yogun bir seker kokusu almadim.