• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Armani Si / Lancome la vie este belle/ ysl Manifesto

Armani Si şekerli çiçeksi slajı yüksek yayılan bir kokudur..
La vie est belle buda armani si tarzında şekerli karamelli Si den daha yoğun daha ağır kokuyor..
Manifesto bu da tatlı vanilyalı kremsi çiçeksi bir koku ama pek yayılan bir koku değil kalıcılığı yüksek değil..

Yorumun icin tskler canim ben sirf Lancome la vie este belle'yi deniyemedim. Cok merak ettigim bir koku agir yogun bir koku demissin kaliciligi ozaman iyi olur gibime geliyor. Bende Parfümler ucup gittiginden genelde hep orta agirlikta ve agir olan kokulari tercih ediyorum.

Ysl Manifesto ve Armani Si yi denemistim yanliz söyle bir durum var ben parfümeriye girdigim de okadar cok parfüm deniyorum ki bir müddet sonra kokulari algilayamiyorum zaten iki parfümden sonra imkani yok alamiyorum ama dayanamiyorum iste birini denesem gözüm diyerinde kaliyor.

Ogün denedigim hic bir Parfüm hakkinda bu yüzden net birsey söyliyemiyorum hicbiri icin öldüm bittim mükemmel bir kokuysmus diyemedim. Yanliz Paco Rabanne Olympea ve Ysl Manifestoyu koku kartina siktigimdan evede saatler sonra bir koklamistim.Ysl Manifesto söyle yumusak tam tanimlayamadigim güzel bir kokuya dönüsmüstü.
Olmypeayi hic cözemedim. Sekerli ciceksi bir parfüm olarak tanimlanmis ama ilk denedigimde öyle yogun bir seker kokusu almadim.

@CeYz ScorpioCancer ScorpioCancer kıslarr yaa bu yeni çıkan kokular hep birbirini andırmıyormu sizcede tmam güzel bişey demiyorum belki çok az bi farkla birbirlerinden ayrılabilir kokular ama hafiften andırıyorlar yani :)) nedense bana pek bi özellikli farklı değişik kokularmış gibi gelmiyor :)) tercihimi hep eskilerden yana kullanıyorum valla :))

Bu arada haklisin yeni cikan kokular birine cok benziyorlar. Mesela la vie este belleyi denemedim ama Armani si ile Lancome la vie este belle nin kokulari birbirine benziyormus hata Ysl Black opium Dolce Gabbana the one ve Jean Paul Gautier classique intense de Armani si ye benziyen kokularmis. Bu yüzden önce ben Bazi birbirine benziyen kokular arasinda eleme yapiyim kaliciligi yüksek taninma kapasitesi olan karakterli kokulari seciyim iclerinden.

Son düzenleme:
B bade_22 diğer konuna da yazdım,bugün bu 3 parfümü denemeye gittim. Tatlı,çiçeksi kokular H Hickimse_ nin de dediği gibi. İlk sıktığımda Armani Si'ye ba-yıl-dım (Siyah şişe olan) La vie est belle'den şuan eser yok nerdeyse,koku bana yakışmadı hem de uçup gitti. Şimdiyse Manifestoya vuruldum. Kokuyu 1 saat önce sıkmıştım,nasıl güzel bir hale dönüştü:KK68: O iki kokuya mutlaka bakmalısın. Bence Manifestoyu alacaksın gibime geliyor:KK48:

Evet canim bende evde tekrar koku kartini kokladigimda Ysl Manifesto cok yumusak güzel tanimlayamadigim bir kokuya dönüsmütü.

Ben Armani Si'nin pembe sise siyah kapakli olanini denedim. Ama cok koku denedigimden malesef algilayamadim.
SiradaLancome la vie este belle var birde onu deniyim. Zaten birbirlerine benziyorlarmis bu yüzden ellerim icinden birini.

Lancome La Vie est belleyi kullandım. Cok kalıcı olmuştu bende. Birde silajı mükemmeldi. Paçulinin yoğun hissedildiği tatlı bir koku. Evet şekerli ama Pink sugar veya magnetism tarzı bir şeker değil. Karakterli bi koku bence aynı zamanda. Son zamanlarda cok fazla taklidi cıktı tek kötü yanı bu. Ben gecen yaz mevsiminde bile nerdeyse full la vie est belle kullanmıştım, hemde bayılarak. Armani Si'yi denemiştim sadece ama cok bayıldığım bir koku olmadı o yüzden sanırım aklımda kalmamış kokusu. Ysl Manifestonun edt versiyonu var bende. Cok sevmıyorum kokusunu, yeşil notalar kendini ilk sıkışta belli ediyor baya. Ama edp olanı güzel begenmiştim.

Canim bende Lancome La vie este Belleyi bir denicem umarim kokusunu begenirim ve bende de kalici olur.
Yaz mevsimi icin biraz agir degilmi Lancome La vie este Belle? Agir bir koku diye duymustum gerci daha henüz deniyemedim ama deniyenlerin yalancisiyim :) Sende benim gibi yogun kokulari seviyorsun anladigim kadariyla.

Her tende farklı kokuyor canım,bu çok çok önemli bir nokta. Orjinali denedim,benim tenimle hiç uymadı La vie est belle, uçup gitti. Bazen parfümlerimi annem ve kardeşim kullanır. Onlar sıkınca o kadar değişik oluyor ki, bazen yeni mi aldınız ne güzel kokuyor diyorum :) o yüzden mutlaka tende denenmeli ve 1 saat sonraki kokusuna göre karar verilmeli

Evet canim Lancome La vie este Belleyi tenim de denemeyi düsünüyorum hata vakit bulursam yarin gidip bir bakicam.
Benim tenimde parfümler pek kalici olmuyor bu yüzden kaliciligi iyi bir parfüm ariyorum.
Ben parfümlerin koku kartinda önce bir kokularina bakiyorum begendiklerimi tenime deniyorum. Koku kartinda cok begendigim bir parfüm tenimde okadar güzel olmayabiliyor. Bu yüzden dedigin gibi tenimde denemeden almam. Tepe nota zaten 5-25 dakka icinde kayboluyormus. söyle yarim saat 1 saat icinde parfüm oturur diye düsünüyorum tabi her parfümde farkli olsada.

3ü de beni sıkıyor ya. Belli bir süre dayanabiliyorum ancak.
Armani si testerını denediğim zaman çok güzel gelmişti, kesin alıcam demiştim ama sonra şişesinden sıktılar koluma; beğenemedim sanki. Yine de kullanabilirim. Hatta belki bir gün orijinalini de alabilirim. Açıkları kötü oluyor.
İçlerinden en iyisi o benim için yani. La Vi est belle açık parfümcüde denedim.
Manifesto ve si'yi orijinallerinden denedim.

senin cok begenipte önerebilicegin bir parfüm varmi cnm? ben bu kokular piyasada cok eski olmadigindan ve merak ettigimden yazdim. Yorumun icin tsk ederim.

senin cok begenipte önerebilicegin bir parfüm varmi cnm? ben bu kokular piyasada cok eski olmadigindan ve merak ettigimden yazdim. Yorumun icin tsk ederim.

Nuray çok doğru demiş. Yeni çıkan kokular hep birbirine benziyor ve genelde de basit geliyor bana. Marc jacobs, d&g, armani, lancome gibi markaların sob yıllarda çıkardıkları bazı kokular çok ucuz kalite olarak bana göre.
Benim çok sevdiklerimi zaten biliyorsundur. Yine de yazayım. Jasmin noir, versace crystal noir, omnia crystalline, jpg classique, 212 sexy, shiseido zen, coco mademoiselle, lacoste pour femme, naomi campbell, vs bombshell ... Aklıma bunlar geldi.

Canim bende Lancome La vie este Belleyi bir denicem umarim kokusunu begenirim ve bende de kalici olur.
Yaz mevsimi icin biraz agir degilmi Lancome La vie este Belle? Agir bir koku diye duymustum gerci daha henüz deniyemedim ama deniyenlerin yalancisiyim :) Sende benim gibi yogun kokulari seviyorsun anladigim kadariyla.
Evet bazıları icin agır olanilir ama ben cok hafif kokuları sevmıyorum ve parfümlerimi cok cok agır olmadıkları sürece yaz kış diye ayırmam canım

Ben pemle siseli olani denemistim. Siyah sisenin kokusu daha mi yogun cnm?
Evet cnm kesinlikle daha yoğun ve daha farklı bir koku, meyve kokusu daha yoğun hissediliyor.. Ayrıca daha da kalıcı :) ben alırken pembe şişeliyi bi koluma, siyahı diğer koluma sıktım. Pembe şişeli uçtuktan sonra bile diğeri hala buram buram kokuyodu :)

Yorumun icin tskler canim ben sirf Lancome la vie este belle'yi deniyemedim. Cok merak ettigim bir koku agir yogun bir koku demissin kaliciligi ozaman iyi olur gibime geliyor. Bende Parfümler ucup gittiginden genelde hep orta agirlikta ve agir olan kokulari tercih ediyorum.

Ysl Manifesto ve Armani Si yi denemistim yanliz söyle bir durum var ben parfümeriye girdigim de okadar cok parfüm deniyorum ki bir müddet sonra kokulari algilayamiyorum zaten iki parfümden sonra imkani yok alamiyorum ama dayanamiyorum iste birini denesem gözüm diyerinde kaliyor.

Ogün denedigim hic bir Parfüm hakkinda bu yüzden net birsey söyliyemiyorum hicbiri icin öldüm bittim mükemmel bir kokuysmus diyemedim. Yanliz Paco Rabanne Olympea ve Ysl Manifestoyu koku kartina siktigimdan evede saatler sonra bir koklamistim.Ysl Manifesto söyle yumusak tam tanimlayamadigim güzel bir kokuya dönüsmüstü.
Olmypeayi hic cözemedim. Sekerli ciceksi bir parfüm olarak tanimlanmis ama ilk denedigimde öyle yogun bir seker kokusu almadim.
Kalıcılık demekki kişiden kişiye değişiyor manifesto pek kalıcı olmadı bende çabuk uçtu kokusu. La vie est belle bana çok yoğun çikolatalı karamelli gibi geliyor escada magnetism tarzında bi koku bence zaten lancome parfüm konusunda pekde başarılı değil ben böyle düşünüyorum şahsen.. :/ paco rabbane kokuları çok kalıcıdır olmypea yı bilmiyorum bende böyle kalıcı olan kendini belli eden ama rahatsız etmeyen kokuları seviyorum şimdik 212 sexy e sardım kokusu bana böyle makyaj malzemesi gibi pudralı vanilyalı gibi geliyor ve beni çooook mutlu ediyor :KK68: şimdiye kadar inanılmaz güzel övgüler aldım uzun bi süre değiştireceğimi sanmıyorum :) bundan öncede böylesine lacoste pour femmeden etkilenirdim hala daha çok seviyorum hiç bir kokuya benzemeyen tamamen kendine has bi klasik koku ama gel görki 212 sexy kadar kalıcı değil kendini çok fazla hissettirmez sadece yanından geçen sana sarılan kokunu alır :) ama yinede ben çok seviyorum lacoste u :KK200: bu 2 parfümün kokusunu aldığımda farklı diyarlara gidiyorum resmen :))) 212 sexy çok kalıcı olduğu için tercihimi bu parfümden yana kullanıyorum gerçekten değişik bir koku hiç bi parfüme benzemiyor buda böyle kendine has tamamen farklı bir koku ve değişkenlik gösteriyor yani tek düze aynı kokmuyor 5 dk farklı bi 5 dk sonra tamamen bambaşka bi kokuya dönşüüyor :) böle değişkenlik gösteren kokularıda ayrı bi seviyorum valla hem insan sıkılmıyor kullanırken hemde etkileyici oluyor bu tarz kokular :anneadayı:

Evet cnm kesinlikle daha yoğun ve daha farklı bir koku, meyve kokusu daha yoğun hissediliyor.. Ayrıca daha da kalıcı :) ben alırken pembe şişeliyi bi koluma, siyahı diğer koluma sıktım. Pembe şişeli uçtuktan sonra bile diğeri hala buram buram kokuyodu :)
Zaten genelde bi parfümün intense versiyonu varsa hep o daha güzel oluyor. Mesela Gucci Guilty intense klasığınden daha iyi, chloe love intense , dolce gabbana pour femme intense , dior homme intense(bu erkek kokusu) bunlar aynı zamanda normal versiyonları olupta benim denediğim ve benim görüşümle intense versiyonları daha iyi olan kokular :)

Ah be canlar, şu Lancome La Vie Est Belle'yi bi tek ben sevemedim galiba :( Vallahi sevebilmek için kastım da kendimi ama bi türlü olmadı ahaha :D Galiba çok şekerli kokular bana gelmiyo..

Zaten genelde bi parfümün intense versiyonu varsa hep o daha güzel oluyor. Mesela Gucci Guilty intense klasığınden daha iyi, chloe love intense , dolce gabbana pour femme intense , dior homme intense(bu erkek kokusu) bunlar aynı zamanda normal versiyonları olupta benim denediğim ve benim görüşümle intense versiyonları daha iyi olan kokular :)
Kesinlikle haklısın tatlım, hem kokuları daha iyi oluyo hem de daha kalıcı oluyolar :)

Bu arada La vie est belle karamelli bir koku değil ki:) bu yüzden escada magnetism tarzı olması imkansız. Yanık şeker kokusu değil. Vanilya, çikolata ve paçuli onu öyle şekerli tatlı yapan. Diğer notaları zaten çiçekten oluşuyor :) meyve notasıyla açılıp çiçek notalarıyla karışıyor en sonda vanilya & pralin ve paçuli yoğun tatlılık veriyor. La vie est belle tamamen flowerbomb tarzı bir koku.

Bu arada La vie est belle karamelli bir koku değil ki:) bu yüzden escada magnetism tarzı olması imkansız. Yanık şeker kokusu değil. Vanilya, çikolata ve paçuli onu öyle şekerli tatlı yapan. Diğer notaları zaten çiçekten oluşuyor :) meyve notasıyla açılıp çiçek notalarıyla karışıyor en sonda vanilya & pralin ve paçuli yoğun tatlılık veriyor. La vie est belle tamamen flowerbomb tarzı bir koku.
İşte o çiçek kokularını nedense ben alamıyorum :D Herkesin tarzı farklı tabii :)

La vie est belle yi kullanıyorum ama orjinal olarak açık parfümlerde nasıl hiç bilmiyorum denemedim. Orjinali bana göre çok güzel.. Seviyorum.. Ama bunu da artık çevremde çok duymaya başladım. Metrolarda sürekli burnuma la vie kokusu geliyor artık ya :(

İçlerinden bana göre en iyisi koku olarak La vie.. Hem de aşırı yayılan kalıcı bir parfüm.. Ben de bu parfümü flowerbomba çok benzettim.. iyidir la vie, güzeldir,hoştur.. Tabi bu benim koku algıma göre böyle.. Ağır bulanlarda var
xenforo-smilies-kk54.gif

Back