Valla kuzum benim ben la vie yide magnetismide orjinal denedim ikiside asiri tatli sekerli karamelimsi yogun geldi bana fragranticadanda baktim ikisinin iceriginde cikolata var paculi var vanilya var hatta magnetism de yok yok ikiside agir yanik seker ve asiri tatli kokuyor burnumun diregi yandi resmen
la vie est belleden hic cicek kokusu alamadim ben neresinde o cicekler acaba
flowerbombda bile az cok hissediliyor cicek esanslari
Ben kokunun benzerliginden ziyade agir oluslarini ikisinindr fazla tatli oldugu yonunden ayni tarzda buluyorum canim ha evet sekerli kokulari sevmiyorum kullanamiyorum rahatsiz ediyo beni ama kullanicak olursamda tercihimi flowerbombdan yana kullanirim
Flowerbomb sekerli ciceksi yani sekerli kokunun soft hali gibi bariz hissediliyor ciceksi tarafi :)) sekerli koku sevenler icin soft ciceksi rahatsiz etmeyen bir koku orta kararda sekerli bi koku bence :))
Herkesin gorusu ayri olabiliyor fistigim bizimde her konuda goruslerimiz bir olmayabilir :) ama ben ikisininde israrla fazla bayik asiri sekerli ve tatli kokular oldugunu dusunuyorum
P.s: flowerbomb la vie est belleye benzeyemez ancak la vie est belle flowErbomba benzeyebilir cunku la vie est belle yokken flowerbomb vardi efenim kendileri sonradan cikmis olup flowerbomba benzediler
Bayada kaliciydi yanliz bi dene mutlaka :) artik zara mango koton boyle parfum kozmetik islerine el atmaya basladilar :)) gerci unlu tutulan kokularin taklidini yapiyolar genelikle ama olsun buda bi baslangic onlar icin