Armani Si / Lancome la vie este belle/ ysl Manifesto

Ah be canlar, şu Lancome La Vie Est Belle'yi bi tek ben sevemedim galiba Vallahi sevebilmek için kastım da kendimi ama bi türlü olmadı ahaha Galiba çok şekerli kokular bana gelmiyo..
Yanlız değilsin kuzum bende hiç sevmiyorum la vie est belleyi fazla yoğun fazla tatlı bir koku boğuyor beni
La vie est belle nin çiçeksi hiç bir yanı yok bence içeriğinde çikolata heleki paçuli varsa tamamen karamel çikolata yani magnetism tarzında bir koku oluyor otamatikmen:)) içeriğinde sadece ve sadece yasemin çiçeği güçlü fakat kokunun karamel tarzı tatlılığından o yaseminide alamıyosun zaten flowerbomb sa çiçek ve paçuliden oluşuyor şekerli çiçeksi bir koku yani la vie den biraz daha soft kalıyor... çünkü la vie est bellenin o içeriğindeki çikolatanın vanilyanın verdiği karamelimsi tatlılık yetmiyomuş gibi bide paçulinin şekerliğinde katmışlar yani iyice tatlı ve şekerli bir koku magntesim inde içinde karamelden tutda vanilyadan çikolataya kadar ne varsa koymuşlar içine iyice bayıyor insanı.. Bu sebeple benim için lavie de magnetism de aynı tarz kokular :))

Bu arada Koton da touch of love diye bi parfüm denedim :) aynı flowerbomb gibi kokuyodu

O senin görüşün canım ama fragrantica gibi bir sitede bile benzetildiği parfüm Flowerbombdur :) karamel gibi kokmuyor bence. Şekerli kokuları kullanmadığın icin bence ayrımını iyi yapamıyorsun. Ben escada magnetismi de, lancome la vie est belleyide ayrı ayrı bizzat kullandım ve hiçbir benzerlikleri yok malesef bana göre. Merak edenlerde gitsin ama orjinal olmak suretiyle bir bileğine Magnetism sıksın bir bileğine lancome la vie est belle , boş kalan yere de flowerbomb sıksınlar bakalım hangisine benzetecekler:) zaten flowerbombun dolumlarıyla alakası yok dp veya bargelloya göre yorumlamıyorum, orjinallerini bizzat kullanıp yorumluyorum. Siz anlık deneyiminizle yorumladınız . Ben ikisinden de 1er şişe bitirdim.

Benim gibi düşünen birileri varmış demek ki :):) Bu arada ben Fowerbomb'ın kokusuna bir kere bakmıştım, çok iyi hatırlamıyorum ama yoğun çiçeksi hoş bi koku olarak aklımda kalmış.. :)

Dur bakayım, ben de şu üçünü ilk fırsatta karşılaştırayım :)

Dur bakayım, ben de şu üçünü ilk fırsatta karşılaştırayım :)
Karşılaştır özellikle la vie est belle ve flowerbomb benzerliğine dikkat et canım:) lancome'un yeni cıkan koksuu tresor la nuit miydi neydi oda onların tarzında bi koku .

Karşılaştır özellikle la vie est belle ve flowerbomb benzerliğine dikkat et canım:) lancome'un yeni cıkan koksuu tresor la nuit miydi neydi oda onların tarzında bi koku .
Ben ilk flowerbombı dpden aldım sıktığımda koku çok tanıdık geldi.. Ya diyorum bu kokuyu ben hatırlıyorum. Sonunda farketmiştim la vie ye benzediğini..La vie nin daha silik daha soft hali bana göre flowerbomb.. Tıpkı angel wish durumu gibi..

Kuzummm ben magnetismi sevmiyorum çok bayık geliyor. Ama la vie est belleyi seviyorum. Bencede aynı tarz kokular değil Nurayım.

Sen bide flowerbomb'un orjinalini kokla bildiğin aynı kokuyorlar:) bargellodakiyle yine arasında fark var.. Cünkü flowerbombun orjinali soft bi koku değil bargellodaki gibi.
Edit: sen dp demişsin, ordaki orjinaline bir tık daha benziyordu . Bargellodakinin alakası yok cunku

Bu arada Koton da touch of love diye bi parfüm denedim :) aynı flowerbomb gibi kokuyodu
demee hemen gidip deneyeyim.. koton da bu ara baya revaçta kozmetik alanında renkli kaş jelleri de baya beğeniliyor..

Valla kuzum benim ben la vie yide magnetismide orjinal denedim ikiside asiri tatli sekerli karamelimsi yogun geldi bana fragranticadanda baktim ikisinin iceriginde cikolata var paculi var vanilya var hatta magnetism de yok yok ikiside agir yanik seker ve asiri tatli kokuyor burnumun diregi yandi resmen la vie est belleden hic cicek kokusu alamadim ben neresinde o cicekler acaba flowerbombda bile az cok hissediliyor cicek esanslari
Ben kokunun benzerliginden ziyade agir oluslarini ikisinindr fazla tatli oldugu yonunden ayni tarzda buluyorum canim ha evet sekerli kokulari sevmiyorum kullanamiyorum rahatsiz ediyo beni ama kullanicak olursamda tercihimi flowerbombdan yana kullanirim
Benim gibi düşünen birileri varmış demek ki :):) Bu arada ben Fowerbomb'ın kokusuna bir kere bakmıştım, çok iyi hatırlamıyorum ama yoğun çiçeksi hoş bi koku olarak aklımda kalmış.. :)
Flowerbomb sekerli ciceksi yani sekerli kokunun soft hali gibi bariz hissediliyor ciceksi tarafi :)) sekerli koku sevenler icin soft ciceksi rahatsiz etmeyen bir koku orta kararda sekerli bi koku bence :))
Kuzummm ben magnetismi sevmiyorum çok bayık geliyor. Ama la vie est belleyi seviyorum. Bencede aynı tarz kokular değil Nurayım.
Herkesin gorusu ayri olabiliyor fistigim bizimde her konuda goruslerimiz bir olmayabilir :) ama ben ikisininde israrla fazla bayik asiri sekerli ve tatli kokular oldugunu dusunuyorum
P.s: flowerbomb la vie est belleye benzeyemez ancak la vie est belle flowErbomba benzeyebilir cunku la vie est belle yokken flowerbomb vardi efenim kendileri sonradan cikmis olup flowerbomba benzediler
demee hemen gidip deneyeyim.. koton da bu ara baya revaçta kozmetik alanında renkli kaş jelleri de baya beğeniliyor..
Bayada kaliciydi yanliz bi dene mutlaka :) artik zara mango koton boyle parfum kozmetik islerine el atmaya basladilar :)) gerci unlu tutulan kokularin taklidini yapiyolar genelikle ama olsun buda bi baslangic onlar icin

Canım güzel diyonda escada magnetism de cikolata yok tamamen meyvemsi bi acılış yapıp direk karamel&vanilyaya dönüyor buda yanık şeker kokusu ortaya cıkarıyo:) Pralin , vanilya notaları daha tatlı tarzda olur, genç kız kokusu tarzında olmaz. Bide la vie est belledeki o yoğun agırlık paçuliden kaynaklanıyor tamamen ve aynı kokuyu ben flowerbombdan alıyorum.. Hatta git lancome tresor la nuit kokla oda aynı tarz kokar. escada bana daha meyveli geliyor..

Shiseido zen'i denemistim kesinlikle cok güzel bir koku ama bire bir olmasada chanel coco mademoiselle benziyor biraz. Sen ikisini de kullaniyorsun belki sende fark etmissindir canim. Shiseido zen cevrem de kullanilmiyor ama sisesini begenemedim gitti.
Bende size katiliyorum yeni cikan parfümler arasinda birbirine benziyenler cok malesef.

Kizlar Esmada Magnetism, Ysl Black opium, Lancome la vie este belle, Victor & rolf Flowerbomb ve Armani si zaten ayni tarz kokular. Gerci Lancome la vie este belle ile Victor&Rolf Flowerbomb deneme sansim olmadi diyerlerini deniyebildim. Belki biri diyerinden daha yogun seker kokuyordur diyeri daha softur.
Iste zaten bende burda zorlaniyorum cünkü kokular birbirine benzedikce özelik kalmiyor. Bu yüzden ben bu birbine benziyen kokular icinden önce eleme yapiyim dedim. Iclerinden silaji yüksek kaliciligi iyi tenime yakisani bulumam lazim.
Bu arada Diesel Loverdose da Thiery Mugler Alien ve Ysl Black Opiuma benziyormus.

Evet coco mademoiselle gibi. Ben de çok benzettim ama yine de arada farklılıklar var. Coco mademoiselle , zen'den bi tık daha yoğun gibi geliyor bana. İkisini de çok beğeniyorum. Bilindik kokular olsa da şık buluyorum ikisini de ^.^

Aslinda sisesinin rengi ile bile vurgu yapilmis daha yogun olduguna :) Kaliciligi iyise birde ona bakiyim canim

Bugün denicektim ama malesef firsat bulamadim ama merak ettim kokuyu Flowerbombla birbirine benzediklerini duymustum sanirim Lancome la vie este belle daha sekerli haliymis Flowerbomb'in.

Heh işte bak kendin diyon fıstığım çikolata olmasada karamel var magnetism de karamel paçuli vanilya la vie de de çikolata paçuli vanilya sadece çikolata vanilya yada karamel vanilya olsa güzel olur koku belkide bak sende diyosun seninde dediğin gibi paçulidenn kaynaklanıyor işte o ağır yoğun halleri vanilya karamel veyahut çikolata kokuya zaten tatlılık katıyor buda yetmiyormuş gibi bu 2 parfüme birde paçulinin o yoğun şekersiliğini eklemişler buda kokuyu aşırı ağır bayık tatlı ve şekerli olarak sınıftladırıyor benim gözümde
aayhh valla boşverelerim fıstıkımm ben sizin kadar fazla şekerli kokuları sevemiyorum belli ki siz kendinize yakıştırıyosunuz kullanıyosunuz oohh miss negüzel gerisi tırıvırı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…