Bir de yazmayı unutmuşum,manifestoyu ilk sıkınca hiç beğenmedim ne yalan söyleyeyim ama şimdi bambaşka kokuyor. Bu parfümler ne yanıltıcı yahuLancome La Vie est belleyi kullandım. Cok kalıcı olmuştu bende. Birde silajı mükemmeldi. Paçulinin yoğun hissedildiği tatlı bir koku. Evet şekerli ama Pink sugar veya magnetism tarzı bir şeker değil. Karakterli bi koku bence aynı zamanda. Son zamanlarda cok fazla taklidi cıktı tek kötü yanı bu. Ben gecen yaz mevsiminde bile nerdeyse full la vie est belle kullanmıştım, hemde bayılarak. Armani Si'yi denemiştim sadece ama cok bayıldığım bir koku olmadı o yüzden sanırım aklımda kalmamış kokusu. Ysl Manifestonun edt versiyonu var bende. Cok sevmıyorum kokusunu, yeşil notalar kendini ilk sıkışta belli ediyor baya. Ama edp olanı güzel begenmiştim.
Şu anda çok hatırlamıyorum kokusunu ama tarzları benzerdi sanki :)ScorpioCancer manifesto da güzel evet. Sanki Armani Sie Intence ile benziyorlar mı biraz? Bana öyle geldi.
Ben de hep benzer konulardan yana dertliydim cnm ama Si Intense çok farklı geldiği için aldım, Si öyle değil mesela, ona da baktım ama çok dikkatimi çekmedi.. :)C CeYzScorpioCancer kıslarr yaa bu yeni çıkan kokular hep birbirini andırmıyormu sizcede tmam güzel bişey demiyorum belki çok az bi farkla birbirlerinden ayrılabilir kokular ama hafiften andırıyorlar yani :)) nedense bana pek bi özellikli farklı değişik kokularmış gibi gelmiyor :)) tercihimi hep eskilerden yana kullanıyorum valla :))
intense olanını da bi deniyim ozaman :) bakalım bana farklı gelicekmi :)Ben de hep benzer konulardan yana dertliydim cnm ama Si Intense çok farklı geldiği için aldım, Si öyle değil mesela, ona da baktım ama çok dikkatimi çekmedi.. :)
Ben manifestonun yarım saat-1 saat sonraki haliyle İntense kokusunu birbirine benzettim. Tenimde öyle durmuş olabilir belki,baktığında yorumlarını yaz olur mu :) İkisinden birini yılbaşında alabilirim belki.intense olanını da bi deniyim ozaman :) bakalım bana farklı gelicekmi :)
Tamam canımm yazarım yorumumuBen manifestonun yarım saat-1 saat sonraki haliyle İntense kokusunu birbirine benzettim. Tenimde öyle durmuş olabilir belki,baktığında yorumlarını yaz olur mu :) İkisinden birini yılbaşında alabilirim belki.
Aynen öyle ilk sıkışta beğenmediğin bir kokuya saatler sonra mest olabiliyorsun :) parfümler her tende farklı oluyor:)Bir de yazmayı unutmuşum,manifestoyu ilk sıkınca hiç beğenmedim ne yalan söyleyeyim ama şimdi bambaşka kokuyor. Bu parfümler ne yanıltıcı yahu
Armani si nin orjinal olmayani var mi?Basarili mi?3ü de beni sıkıyor ya. Belli bir süre dayanabiliyorum ancak.
Armani si testerını denediğim zaman çok güzel gelmişti, kesin alıcam demiştim ama sonra şişesinden sıktılar koluma; beğenemedim sanki. Yine de kullanabilirim. Hatta belki bir gün orijinalini de alabilirim. Açıkları kötü oluyor.
İçlerinden en iyisi o benim için yani. La Vi est belle açık parfümcüde denedim.
Manifesto ve si'yi orijinallerinden denedim.
Armani si nin orjinal olmayani var mi?Basarili mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?