• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Armani Si / Lancome la vie este belle/ ysl Manifesto

bade_22

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2015
210
54
18
36
Kizalar bu parfümler piyasada fazla eski sayilmaz aranizda bu kokulari kullanan yada deniyenler biraz kokuyu tarif edebilirmi? cevrenizde nasil bir etki birakiyor? fark ediliyormu vs...bunlari merak ediyorum

Armani Si

giorgio-armani-si-eau-de-parfu.jpg

Ysl Manifesto
1370532866-74916400.jpg

Lancome La vie este belle
lancome-la_vie_est_belle.jpg

Armani Si şekerli çiçeksi slajı yüksek yayılan bir kokudur..
La vie est belle buda armani si tarzında şekerli karamelli Si den daha yoğun daha ağır kokuyor..
Manifesto bu da tatlı vanilyalı kremsi çiçeksi bir koku ama pek yayılan bir koku değil kalıcılığı yüksek değil..

B bade_22 diğer konuna da yazdım,bugün bu 3 parfümü denemeye gittim. Tatlı,çiçeksi kokular H Hickimse_ nin de dediği gibi. İlk sıktığımda Armani Si'ye ba-yıl-dım (Siyah şişe olan) La vie est belle'den şuan eser yok nerdeyse,koku bana yakışmadı hem de uçup gitti. Şimdiyse Manifestoya vuruldum. Kokuyu 1 saat önce sıkmıştım,nasıl güzel bir hale dönüştü:KK68: O iki kokuya mutlaka bakmalısın. Bence Manifestoyu alacaksın gibime geliyor:KK48:

Lancome La Vie est belleyi kullandım. Cok kalıcı olmuştu bende. Birde silajı mükemmeldi. Paçulinin yoğun hissedildiği tatlı bir koku. Evet şekerli ama Pink sugar veya magnetism tarzı bir şeker değil. Karakterli bi koku bence aynı zamanda. Son zamanlarda cok fazla taklidi cıktı tek kötü yanı bu. Ben gecen yaz mevsiminde bile nerdeyse full la vie est belle kullanmıştım, hemde bayılarak. Armani Si'yi denemiştim sadece ama cok bayıldığım bir koku olmadı o yüzden sanırım aklımda kalmamış kokusu. Ysl Manifestonun edt versiyonu var bende. Cok sevmıyorum kokusunu, yeşil notalar kendini ilk sıkışta belli ediyor baya. Ama edp olanı güzel begenmiştim.

Her tende farklı kokuyor canım,bu çok çok önemli bir nokta. Orjinali denedim,benim tenimle hiç uymadı La vie est belle, uçup gitti. Bazen parfümlerimi annem ve kardeşim kullanır. Onlar sıkınca o kadar değişik oluyor ki, bazen yeni mi aldınız ne güzel kokuyor diyorum :) o yüzden mutlaka tende denenmeli ve 1 saat sonraki kokusuna göre karar verilmeli

Lancome La Vie est belleyi kullandım. Cok kalıcı olmuştu bende. Birde silajı mükemmeldi. Paçulinin yoğun hissedildiği tatlı bir koku. Evet şekerli ama Pink sugar veya magnetism tarzı bir şeker değil. Karakterli bi koku bence aynı zamanda. Son zamanlarda cok fazla taklidi cıktı tek kötü yanı bu. Ben gecen yaz mevsiminde bile nerdeyse full la vie est belle kullanmıştım, hemde bayılarak. Armani Si'yi denemiştim sadece ama cok bayıldığım bir koku olmadı o yüzden sanırım aklımda kalmamış kokusu. Ysl Manifestonun edt versiyonu var bende. Cok sevmıyorum kokusunu, yeşil notalar kendini ilk sıkışta belli ediyor baya. Ama edp olanı güzel begenmiştim.
Bir de yazmayı unutmuşum,manifestoyu ilk sıkınca hiç beğenmedim ne yalan söyleyeyim ama şimdi bambaşka kokuyor. Bu parfümler ne yanıltıcı yahu

Ben de henüz Armani Si Intense aldım canlar (şu siyah şişe olan). İnanın Armani Si'ye oranla kokusun daha güzel, kalıcı ve silajı iyi. Kesinlikle tavsiye ederim ;)

ScorpioCancer ScorpioCancer manifesto da güzel evet. Sanki Armani Sie Intence ile benziyorlar mı biraz? Bana öyle geldi.

C CeYz ScorpioCancer ScorpioCancer kıslarr yaa bu yeni çıkan kokular hep birbirini andırmıyormu sizcede tmam güzel bişey demiyorum belki çok az bi farkla birbirlerinden ayrılabilir kokular ama hafiften andırıyorlar yani :)) nedense bana pek bi özellikli farklı değişik kokularmış gibi gelmiyor :)) tercihimi hep eskilerden yana kullanıyorum valla :))

C CeYz ScorpioCancer ScorpioCancer kıslarr yaa bu yeni çıkan kokular hep birbirini andırmıyormu sizcede tmam güzel bişey demiyorum belki çok az bi farkla birbirlerinden ayrılabilir kokular ama hafiften andırıyorlar yani :)) nedense bana pek bi özellikli farklı değişik kokularmış gibi gelmiyor :)) tercihimi hep eskilerden yana kullanıyorum valla :))
Ben de hep benzer konulardan yana dertliydim cnm ama Si Intense çok farklı geldiği için aldım, Si öyle değil mesela, ona da baktım ama çok dikkatimi çekmedi.. :)

intense olanını da bi deniyim ozaman :) bakalım bana farklı gelicekmi :)
Ben manifestonun yarım saat-1 saat sonraki haliyle İntense kokusunu birbirine benzettim. Tenimde öyle durmuş olabilir belki,baktığında yorumlarını yaz olur mu :) İkisinden birini yılbaşında alabilirim belki.

Ben manifestonun yarım saat-1 saat sonraki haliyle İntense kokusunu birbirine benzettim. Tenimde öyle durmuş olabilir belki,baktığında yorumlarını yaz olur mu :) İkisinden birini yılbaşında alabilirim belki.
Tamam canımm yazarım yorumumu :KK19:

Bir de yazmayı unutmuşum,manifestoyu ilk sıkınca hiç beğenmedim ne yalan söyleyeyim ama şimdi bambaşka kokuyor. Bu parfümler ne yanıltıcı yahu
Aynen öyle ilk sıkışta beğenmediğin bir kokuya saatler sonra mest olabiliyorsun :) parfümler her tende farklı oluyor:)

3ü de beni sıkıyor ya. Belli bir süre dayanabiliyorum ancak.
Armani si testerını denediğim zaman çok güzel gelmişti, kesin alıcam demiştim ama sonra şişesinden sıktılar koluma; beğenemedim sanki. Yine de kullanabilirim. Hatta belki bir gün orijinalini de alabilirim. Açıkları kötü oluyor.
İçlerinden en iyisi o benim için yani. La Vi est belle açık parfümcüde denedim.
Manifesto ve si'yi orijinallerinden denedim.

3ü de beni sıkıyor ya. Belli bir süre dayanabiliyorum ancak.
Armani si testerını denediğim zaman çok güzel gelmişti, kesin alıcam demiştim ama sonra şişesinden sıktılar koluma; beğenemedim sanki. Yine de kullanabilirim. Hatta belki bir gün orijinalini de alabilirim. Açıkları kötü oluyor.
İçlerinden en iyisi o benim için yani. La Vi est belle açık parfümcüde denedim.
Manifesto ve si'yi orijinallerinden denedim.
Armani si nin orjinal olmayani var mi?Basarili mi?

Armani si nin orjinal olmayani var mi?Basarili mi?

Mesajımda da belirttiğim gibi açık parfümcülerdekini beğenmedim.
Orijinali gibi bulmadım. Orijinali daha ekşimsi. Sonradan vanilya kokusu açığa çıkıyor.
Ama açığında direkt bir şekerli hal vardı. Ben mad markasında ve başka birkaç markada daha denemiştim bu arada.
D&p'de de iyi değildir herhalde. Ama oraya da bakmak lazım.

la vie est belle yi kullandım, beğendim
mutluluk verici bir koku

Back