- Konu Sahibi Biricikimmm
-
neden bize şöle tatlı bi kaynana düşmediki acabaa....
desene nöbetçiyiz bu gecee
aman sen mesafeni koyda şimdiden yüz bulmasınlarr ....
hoşgeldiniz kızlarr buyrun aşşağıdan bakmayın ölee
Kızlar geçen kaynanam aradı diyoki ee ne haber bebek haberi yok mu
Elinizi çabuk tutun diyo bu bebek konusunu masaya yatıralım
açıklığa kavuşturalım diyo deli yaa sanki benim elimde
canım esım sıperm testını yaptracak bugun halvet oldu pazartesı yapılacak sorun olurmu bılıyomusun:44::44:
peki ya bana noluo mervecim yaaa biliosun konuyu 3 ünde oluodum aynı ay 16 sında oldum bu sefer 3 ünü bekledim olmadım 16 sını bekledim olmadım 19 unda oldum hiç bu kadar ne geri sardı nede ileri anlamadım
Aynen ya sanki pazardan çarşıdan alınacak bir şeydedeseydin 2 kilo alaydın pazardan dieeeee
Anaa seninki baya karışmış bacım sen doktoruna dedin mi bunu
Stresten olmuştur bacım kesin varyaa hem hamilelik psikolojisi hemde stres
Canım doktorlar genelde 3 gün cinsel perhiz veriyo bugünde cuma işte 3 gün olmuş oluyor Bir sorun olmaz
Ama siz yinede doktorunuza söyleyin bunu ne olur ne olmaz
Haklısın hadiskom bu durumumuza binn şükürler olsun valla
Evet nöbetçiyiz valla bu gece
Aman şans olacak şanss insanda
yok cnmm bişi olmaz bizimkine öle bi soru bile sormadılar hemen yaptırdılarrr.....canım esım sıperm testını yaptracak bugun halvet oldu pazartesı yapılacak sorun olurmu bılıyomusun:44::44:
ay bilemedim yarın 3.gün olcak oda hafta sonuna denk geldi 5.gün gitsem ne diyebilirlki bana havalardan stresten der sanki ama kızlar bana git dediler ufff yaaa olsa dert olmasa dert bidahaki ay ne zaman olucam bilemedim işte
Ay Allah korusun kız bak öyle düşünmesin eşinonu bırak gecen benım kaynann komsusu herkezın ıcınde dısarda sordu yaa bende nasıp dedım ne nasıpı elınız hızlı ttutun dedınasıl bozuldum ya dok sorarz esım de paranoyak oldu sorun bende deyıp duruyo
ahhh ahhh şansımız olaydı
yok cnmm bişi olmaz bizimkine öle bi soru bile sormadılar hemen yaptırdılarrr.....
aaaaaa deli karıııı sende deseydin allah nezaman uygun görürse o zaman werir bize düşen bişey yok die ....
Kaç güne bir adet oluytorsunki ona göre bi hesapla hele ayın kaçına çıkacak
Kız dedim tam bu cümleyi kurdum nasip dedim ne nasibi diyo sen yaparsan olur diyo deli yaa
onu bırak gecen benım kaynann komsusu herkezın ıcınde dısarda sordu yaa bende nasıp dedım ne nasıpı elınız hızlı ttutun dedınasıl bozuldum ya dok sorarz esım de paranoyak oldu sorun bende deyıp duruyo
kız ben çok düzenli oluordum hep ya gününde yada 1-2 gün önce olurdum ama gecikmeli yada 15 gün önce hiç olmadım ki benim ocak 7-şubat 5 -mart 3ve16 sında oldum nisan 19 nasıl hesaplanıor ki yardımcı ol kız bana kafam çok karıştı bidahaki ay gecikse bile artık hamilemiyim diemicem sapıttım haaa
deseydin allaha şirk mi koşuosunuz neden strese sokuosunuz bizde istiyorusss böle yapıp ne beni ne eşimi üzmeyin deeee belki utanırrr
Ay Allah korusun kız bak öyle düşünmesin eşin
Negatif negatifi çeker
Aman tuhaflar ya hepsi leylek getirip çatımıza bırakacak ya bu iş bu kadar basit sanki
aaaa ne densiz kadınlar war yahuuu sanki onlar kadın değilll bune be böle cahiller ancak böle bilinçsiz konuşurr .....
geçen benim kayınwalidemde diyorkiii olur olur üzülmeyin allah büyükk....bi komşusunun gelini 4 yıl sonra çocuğu oldu onu örnek gösteriyoo..bak ne güzell kızı war şimdi zamanı gelince sizinkide olcak dioo....hayret ettim şaşırdım gerçi benimki öle densiz konuşmuyo bebek konusunda allahtannn.....
aaaa ne densiz kadınlar war yahuuu sanki onlar kadın değilll bune be böle cahiller ancak böle bilinçsiz konuşurr .....
geçen benim kayınwalidemde diyorkiii olur olur üzülmeyin allah büyükk....bi komşusunun gelini 4 yıl sonra çocuğu oldu onu örnek gösteriyoo..bak ne güzell kızı war şimdi zamanı gelince sizinkide olcak dioo....hayret ettim şaşırdım gerçi benimki öle densiz konuşmuyo bebek konusunda allahtannn.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?