• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkdşlr ALLAHIN izni ile bugünleride atlatıcağız.Uğurlu gelsin bu topik hepimize inş.

neden bize şöle tatlı bi kaynana düşmediki acabaa....
desene nöbetçiyiz bu gecee:32:

aman sen mesafeni koyda şimdiden yüz bulmasınlarr ....

hoşgeldiniz kızlarr buyrun aşşağıdan bakmayın ölee:3:

öle yapçam canım offf ben de hemn doğurayımda bana karışmasınlar hahaha

Kızlar geçen kaynanam aradı diyoki ee ne haber bebek haberi yok mu
Elinizi çabuk tutun diyo bu bebek konusunu masaya yatıralım
açıklığa kavuşturalım diyo deli yaa sanki benim elimde:31:

canım esım sıperm testını yaptracak bugun halvet oldu pazartesı yapılacak sorun olurmu bılıyomusun:44::44:

:60: :60: :60: :60::9::9::9::9:

Canım doktorlar genelde 3 gün cinsel perhiz veriyo bugünde cuma işte 3 gün olmuş oluyor Bir sorun olmaz
Ama siz yinede doktorunuza söyleyin bunu ne olur ne olmaz

peki ya bana noluo mervecim yaaa biliosun konuyu 3 ünde oluodum aynı ay 16 sında oldum bu sefer 3 ünü bekledim olmadım 16 sını bekledim olmadım 19 unda oldum hiç bu kadar ne geri sardı nede ileri anlamadım

Anaa seninki baya karışmış bacım sen doktoruna dedin mi bunu
Stresten olmuştur bacım kesin varyaa hem hamilelik psikolojisi hemde stres

Anaa seninki baya karışmış bacım sen doktoruna dedin mi bunu
Stresten olmuştur bacım kesin varyaa hem hamilelik psikolojisi hemde stres

ay bilemedim yarın 3.gün olcak oda hafta sonuna denk geldi 5.gün gitsem ne diyebilirlki bana havalardan stresten der sanki ama kızlar bana git dediler ufff yaaa olsa dert olmasa dert bidahaki ay ne zaman olucam bilemedim işte

Canım doktorlar genelde 3 gün cinsel perhiz veriyo bugünde cuma işte 3 gün olmuş oluyor Bir sorun olmaz
Ama siz yinede doktorunuza söyleyin bunu ne olur ne olmaz

onu bırak gecen benım kaynann komsusu herkezın ıcınde dısarda sordu yaa bende nasıp dedım ne nasıpı elınız hızlı ttutun dedı:53::53::53::53: nasıl bozuldum ya dok sorarz esım de paranoyak oldu sorun bende deyıp duruyo:27:

Haklısın hadiskom bu durumumuza binn şükürler olsun valla

Evet nöbetçiyiz valla bu gece:31:
Aman şans olacak şanss insanda

ahhh ahhh şansımız olaydı :31:
canım esım sıperm testını yaptracak bugun halvet oldu pazartesı yapılacak sorun olurmu bılıyomusun:44::44:

:60: :60: :60: :60::9::9::9::9:
yok cnmm bişi olmaz bizimkine öle bi soru bile sormadılar hemen yaptırdılarrr.....

aaaaaa deli karıııı sende deseydin allah nezaman uygun görürse o zaman werir bize düşen bişey yok die ....:47:

ay bilemedim yarın 3.gün olcak oda hafta sonuna denk geldi 5.gün gitsem ne diyebilirlki bana havalardan stresten der sanki ama kızlar bana git dediler ufff yaaa olsa dert olmasa dert bidahaki ay ne zaman olucam bilemedim işte

Kaç güne bir adet oluytorsunki ona göre bi hesapla hele ayın kaçına çıkacak

onu bırak gecen benım kaynann komsusu herkezın ıcınde dısarda sordu yaa bende nasıp dedım ne nasıpı elınız hızlı ttutun dedı:53::53::53::53: nasıl bozuldum ya dok sorarz esım de paranoyak oldu sorun bende deyıp duruyo:27:
Ay Allah korusun kız bak öyle düşünmesin eşin
Negatif negatifi çeker
Aman tuhaflar ya hepsi leylek getirip çatımıza bırakacak ya bu iş bu kadar basit sanki:19:

ahhh ahhh şansımız olaydı :31:

yok cnmm bişi olmaz bizimkine öle bi soru bile sormadılar hemen yaptırdılarrr.....

aaaaaa deli karıııı sende deseydin allah nezaman uygun görürse o zaman werir bize düşen bişey yok die ....:47:

Kız dedim tam bu cümleyi kurdum nasip dedim ne nasibi diyo sen yaparsan olur diyo deli yaa:27:

Kaç güne bir adet oluytorsunki ona göre bi hesapla hele ayın kaçına çıkacak

kız ben çok düzenli oluordum hep ya gününde yada 1-2 gün önce olurdum ama gecikmeli yada 15 gün önce hiç olmadım ki benim ocak 7-şubat 5 -mart 3ve16 sında oldum nisan 19 nasıl hesaplanıor ki yardımcı ol kız bana kafam çok karıştı bidahaki ay gecikse bile artık hamilemiyim diemicem sapıttım haaa

aaaa ne densiz kadınlar war yahuuu sanki onlar kadın değilll bune be böle cahiller ancak böle bilinçsiz konuşurr .....

geçen benim kayınwalidemde diyorkiii olur olur üzülmeyin allah büyükk....bi komşusunun gelini 4 yıl sonra çocuğu oldu onu örnek gösteriyoo..bak ne güzell kızı war şimdi zamanı gelince sizinkide olcak dioo....hayret ettim şaşırdım gerçi benimki öle densiz konuşmuyo bebek konusunda allahtannn.....

kız ben çok düzenli oluordum hep ya gününde yada 1-2 gün önce olurdum ama gecikmeli yada 15 gün önce hiç olmadım ki benim ocak 7-şubat 5 -mart 3ve16 sında oldum nisan 19 nasıl hesaplanıor ki yardımcı ol kız bana kafam çok karıştı bidahaki ay gecikse bile artık hamilemiyim diemicem sapıttım haaa

Canım ben hiç öyle hesaplamam ben 22 güne bir adet olurum
Adetim biter benim yarın mesela 22 gün sonrası hangi güne tarihe denk geliyorsa öyle hesaplarım
Sen tarihe bakma böyle bi hesapla hele:26:

deseydin allaha şirk mi koşuosunuz neden strese sokuosunuz bizde istiyorusss böle yapıp ne beni ne eşimi üzmeyin deeee belki utanırrr

Onda utanma yüzü olsa:27:Korunuyomusunuz diye soruyo kim korunuyo diyo:27:
Neyse işim var gezmeye gidiyoruz asansöre binecem dedim kapattım hakketde öyleydi yani
Kurtulamazsın benden daha uzun uzadıya konuşacaz dedi:27:

Ay Allah korusun kız bak öyle düşünmesin eşin
Negatif negatifi çeker
Aman tuhaflar ya hepsi leylek getirip çatımıza bırakacak ya bu iş bu kadar basit sanki:19:

aaaa ne densiz kadınlar war yahuuu sanki onlar kadın değilll bune be böle cahiller ancak böle bilinçsiz konuşurr .....

geçen benim kayınwalidemde diyorkiii olur olur üzülmeyin allah büyükk....bi komşusunun gelini 4 yıl sonra çocuğu oldu onu örnek gösteriyoo..bak ne güzell kızı war şimdi zamanı gelince sizinkide olcak dioo....hayret ettim şaşırdım gerçi benimki öle densiz konuşmuyo bebek konusunda allahtannn.....

rabbım hepımızı hayırlı zamanda evlat sahıbı eder inş etrafımızdakı ınsanların sesı kesılır sankı onalra neysee yaa sınırler:36::36:

benim kaynanada allahtan o konuda bilinçsiz konuşmuo ama ilk zamanlar akrabalarının arasında soruldunda daha 1 yıllık evliyken hadiye yapmıo ki bi tane olsa işte istemio dedi alakası yok tabi sonra bu lafın üzerine dr gittim sonucu verdim ellerini çeneleri kesildi bidaha aynı hatayı yapmaz oldu ben adamı böle sustururum iiyiki benden yaana sorun yokmuş olsaymış demekki çok sıkıntı yaşıcakmışım diorum ama ben onalrın yaptıklarını hiç yapmadım ne kocamı üzdüm ne kendilerini şimdi sürekli soruo napıosun kızım oldunmu adet olur inşa hazırlıodur kendini ben hep dua ediorum olucak olucak inşallah dio işte öle

Kızlar ben çıkıyorum annemle konuşup gelecem ama uzun sürer herhalde şimdiden iyi geceler hepinizi öpüyorum
Gece burada olurum büyük ihtimal ama siz çoktan uyumuş olursunuz görüşürüz yavriler:16:

Back
X