- Konu Sahibi Biricikimmm
-
cnm dewlet hastaneleri geneli pek ilgilenmiyoo gerçektenn ...merak etme ilaçlarla herşey yoluna girer cnmm allahın işi 3 e 5e bakmaz bi umudumuz hep war işte 'nefes alıyorsak umut war demektir ....bu sözü çok sewerim ben ....arkadaşlardan burda neler duyduk ne imkansızlar bile gebe kaldı inaşşal bu ay gelir bebişinnnnn ....
bende 26 yaşıma yeni girdim 20 aydır ewliyim hiç korunmadımm ...9 aya kadar dr.a gitmedik en sonunda 9.ayda gittim tüm tahliller yapıldı alttan üstten bakıldı eşimde test yaptırdı ama bi sorun çıkmadı hiççç ...hala beklemedeyizz...bi arada bizim burdaki dewlete gittim en azından yumurta takibi yaptırıyim dedim ...kendi dr.a gidememiştim bi ara o özelde olduğu içinn....yumurtluyorum gayet güsel allaha şükür 2 defa oluşma sürecindeyken adetle söküldü tutunamadı bebeişim yani dewletteki dr.öle söledi duphaston die bi ilaç werdi 2 defa reglinin 16.günü başlayıp 25.güne kadar içiyordum ama içmiyorum artık...
bu ay hiç gitmedim dewlete ..kendi dr.a gidicem artık özele tedawiye başlayın artık dicem bakalım neler yaşıcamm ..bat 25 nisan reglinin 3.günü gidicem işte bakalım neler dicekkk
Allah bu zor günlerimizde yanımızda olsun inşallah. Bugün izin günümdü evdeydim tv programı izliyordum...genç bir erkek kendi anneannesini öldürüyor yarabbim o çocuğun annesi ne perişan haldedir seni doğuracağıma taş doğuraydım demiştir.oğlu annesini öldürüyor..annesine mi yansın oğluna mı...valla kızlar her şey bahane yok o hastalığımız yok bu hormonumuz diyoruz ya allah hayırlısı olmadığı için bizi oyalıyor işte...isyan etmeyelim o vereceği vakti bilir
DEMEKKİ var zamanı... tutanamamış olması da senin hamile kalabildiğinin kanıtı...emin ol çok kısa bir süre de allah kısmet ederse olur bebişin...sanırım sorunun stress!! olacak mı olmayacak mı derken stresten olmuyordur
yaş 23 radyo tv programcıyım ama bi okulda çalışıyorumayy ewet cnm ya bugün bizde arkdşlarla onu konuştukk allah yaşatmasınnn ....yüce rabbimde o kadını öle sınıyor iştee
ne işte çalışıyorsun cnmm kaç yaşındasınn
kızlar selam ben de bakayım dedim size,
aslında ben 2 yıl deneyip de anca bebk sahibi olan bir anneyim ama ikinciyi istiyorum bir yılı gçeti bu sefer de ikincisi olmuyor:) ağlasam mı gülsem mi bilemedim inanın...
ama garip bir durumum var anlatmasam çatlayacağım sizinle paylaşmak istedim:/
dün adet oldum bi damla filan anca geldi ama, bir de beş gün filan geçmişti; acaba diyordum ama hayallerim gene suya düştü neyse bugün akşamüstü resmen bacaklarımdan boşandı gibi oldu su gibi geldi allah allah dedim bi süre sonra gene aynı şekilde geldi korktum nedir bu anlamadım ben 20 senedir adet oluyorum hiç başıam gelmediydi yani doğumdan sonra bile böyle kanamam olmamıştı doktora geçen ay gittim sağlıklsın bişeyin yok dedi alttan muayene etti ultrasonla baktı ne bileyim ben nedir bu? ağrı hissetmiyorum az bişey var yani, ciddi bişey deil adet ağrısımı bilemiyorum
yaş 23 radyo tv programcıyım ama bi okulda çalışıyorum
kızlar selam ben de bakayım dedim size,
aslında ben 2 yıl deneyip de anca bebk sahibi olan bir anneyim ama ikinciyi istiyorum bir yılı gçeti bu sefer de ikincisi olmuyor:) ağlasam mı gülsem mi bilemedim inanın...
ama garip bir durumum var anlatmasam çatlayacağım sizinle paylaşmak istedim:/
dün adet oldum bi damla filan anca geldi ama, bir de beş gün filan geçmişti; acaba diyordum ama hayallerim gene suya düştü neyse bugün akşamüstü resmen bacaklarımdan boşandı gibi oldu su gibi geldi allah allah dedim bi süre sonra gene aynı şekilde geldi korktum nedir bu anlamadım ben 20 senedir adet oluyorum hiç başıam gelmediydi yani doğumdan sonra bile böyle kanamam olmamıştı doktora geçen ay gittim sağlıklsın bişeyin yok dedi alttan muayene etti ultrasonla baktı ne bileyim ben nedir bu? ağrı hissetmiyorum az bişey var yani, ciddi bişey deil adet ağrısımı bilemiyorum
hşgeldin cnmm ....
maşallahhh bak bi ewladın warmışş çok şükür elbet 2.side gelir cnm ya takma kafana rahat ol takıntı olma benim gibi yoksa bekle bekle gelmezz allah korusunn...
kanamana gelince cnm bilemedim önemli bişey yoktur heralde ...bu ay çok yorulduysan yorgunluktan gelmiştir belki öle...dwam ederse bence dr.a git yine ..sen kaç yaşındasın tatlım 20 yıldır regli olduğuna göre
moda eğlenceli bir bölüm ben de seviyorum:)ahh ahh bende radyo tv okumak çok istemiştim kısmet olmadı moda tasarımı okudum ama bende ew hanımıyım şimdii kısmet iştee..
okulda ne yapıyon tatlımm
canım bu geçen adet sürecinde hiç test yapmadın mı? allah korusun düşük müşükse... ama diğer türlü de aspirin falan içtiysen kan sulanmı olup boşalabilir...
bi evladın var 2.side olur inşallah sen stress yapıyosun yumurta kalitesini düşürür stres ve bebek oluşamaz
34 yaşımdayım cnm
allaha şükür oldu bi tane evladım var
ben de ilkinde hamile kalamadım ilk 2 yıl ben istmemiştim herkes sorup duruyordu zaten bide hemen olmayınca yaşadığım durumu siz anlarsınız...
en son soğan kürünü denemiştim hsg çektirmiştim dr önemsiz bir myom var demişti, ben de o temizlensin diye kür uygulamıştım
sonra bir arkadaşımın önerisiyle ilişki esnasında ve sonrasında 20 dk ayaklarımı dikmiştim sonra sağıma dönüp cenin pozisyonunda ayaklarımı karnıma çekip yatmıştım
ve o ay hamile kalmıştım ilginç değil mi bunu öneren arkadşaım da hamile kalmıştı o ay hem de dr hamile kalman mümkün değil demesine rağmen:) yalnız sonrasında ev değiştirdik ve bu evde ayaklarımı dikemedim maalesef. aslında en son gittiğim dr da aynı şeyi önerdi adetinin 11-13-15 günleri ilişkiye girerseniz hamile kalırsın dedi
moda eğlenceli bir bölüm ben de seviyorum:)
cnm ilaç kullanmıyorum ben uzun zamandır alıştım öyle yaşıyorum işte hamilelikti doğumdu ilaçsız da yaşanıyormuş öğrendim:)
ben birkaç gün daha geçsin diyordum test için. acaba yapsam mı
artık olmamasına alıştım diyebilirim birkaç gün gecikse bile önemsemiyorum nasılsa olmamıştır diyorum ama tabii çocuk ağırlaştı kucağıma gelmek istiyor onu kaldırırken mi zorladım kendimi bilmiyorum
ben dayanamam haftaya bugün test yaptırırımyine 2.00ı görüp aa ne iyi ne iyi der önümdeki maçlara bakarım
bende inşallahhh rgli olmamda ewde test yaparım 2.çizgiyi görürümm ....hepimiz bu çizgiyi görürüz umarımm bu ayy
inşallahhhhhh bat ne zaman
25 nisann:26:bakalım hayırlısıı
ayyy ne kalmış şurdakanda baktır çıkar sonuç nasıl dayanıyosun ben çok sabırsızmmm
bi alayım test yoktur ya neyse...cnm herşey kısmett çok beklemeyiz inşallahhh ...
ewet moda süper bi bölümm sıkılmaz hiç bi öğrenciii ...
bencede bi test al denemek için ama hemen ümitlenmemeye çalış olurmu ...
eğer çıkarsa süpriz yapmış olur bebişinnn
ben gaz sıkıntısı yaşamamıştım aslında ilk zamanlar, ama son aylarda olmuştu bebiş ağırlaşıyor kocaman bir göbek oluyor ya sık sık wcye gitmeler ve gaz çıkarmalar oluyor benim hamileliğimi anlamam müthiş bir halsizlikle olmuştu eşimle caddede dolaşıyorduk sapsarı kesildim bayılacak gibi oldum adetim 6 gün filan gecikmişti ertesi gün test yaparım diyordum ama nefesim kesildi baya bi kötü oldum öyle anlamıştık bi baktım hamileyim. gaz sonra sıkıntı olmuştuolabilmiş olabilirr...yani ilk 3 ay sıkıntı biliyosun ağır falan kaldırmamak neyse sen bu ayı bi atlatta bundan sonra adetine 1-2 gün kala kanda falan baktır ki bebiş varsa ağır kaldırmazsın...
bu arada sen tecrübelisin ilk gebeliğinde hiç gaz sıkıntın oldu mu
:)))ben dayanamam haftaya bugün test yaptırırımyine 2.00ı görüp aa ne iyi ne iyi der önümdeki maçlara bakarım
inşallahhhh ben de istiyorum oğlum kardeş de kardeş diye tutturdu...bende inşallahhh rgli olmamda ewde test yaparım 2.çizgiyi görürümm ....hepimiz bu çizgiyi görürüz umarımm bu ayy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?