Arkdşlr ALLAHIN izni ile bugünleride atlatıcağız.Uğurlu gelsin bu topik hepimize inş.

na zaman kermess cnmm
batın nezmann

hadiskoo cnmm boşwer takma sürtsün burnunu ohh iyi oluyoo

sürtecek dah ayeni başlıor canımmm benimmm o pişman olana kadar olmuo baktım birgün soğukluğumuda göremicekkk direk gidicemm konuşma fırsatı bile vermicemmmm

nisan sonu kermes
canım ben dün sabah adet oldum 3 gün erken
geçen ayda 5 gün erken olmuştum hadi hayırlısı

hadi hayırlısı gülümmmm
görüşürüz yineee

sürtecek dah ayeni başlıor canımmm benimmm o pişman olana kadar olmuo baktım birgün soğukluğumuda göremicekkk direk gidicemm konuşma fırsatı bile vermicemmmm
burnu sürtsün senin kıymetini anlıak gülüm merak etme senn

Mood hayırlı olsun canım uğurlu gelir ınş topk de bebeğin hemencik gelir

hoşgeldin belinaysu nasılsın canım göremiorum seni buaralar pek özletiosun bakk kendini dün benim kırmızılarda geldi haberin varmıdı konuşmuşmuduk senle de bugün bitti ama kızz

Ay Mood'cum kusura bakma net gitti yaBilerek çıkmadım az önce

Survıvor topiğinde okumuşsundur belki canımcım
Evet gittim yaa kistim hala geçmemiş doktor ilaç verdi işte
Bide tahlil yaptı kötü bir şey var mı diye oda yarın çıkacak stres bastı
hakkımızda hayırlısı
Canım sana niye öyle oldu geçen doktoruna söyledin mi?
İlk önce çift çizgi çıktı kanda negatif diye

neden gecmemişki kıstın:26::26::26::26: bende bekarken vardı en snda kısın bı adet sancılı gectı dok gıttık kis var dedi ılac vermsıtı ben ıcmedım kan yapömıstı bıde ıyı huylumu dıye kotu mu dıye temız cıkmıstı snra gırdıgım butun ultrasyonda cıkmadıı yok demedı canım kadın zorla muane oldumm yasıma ınaamdı kucugum dıye resmen ılgılenmedı

belinaycım sen yine gittinmi dr.a
yok canım infertilite bu bolume sevk ettı 1 yılı gectı dedım reglımın 2 gunu gel dedı oarasıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…