Çocuk Hastalıkları arkdaşlar bana yardım edin

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

nurey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
35
1
86
Kocaeli
arkdşlar 14 aylık kızım var ama bu aralar müthiş derecede memeye düştü kesmek istiyorum ama kesemiyorum memeden kesen arkdşlar varsa nsl başardınız banada yrdmcı olurmusun? bide herşeyi ağlayarak yaptırmak istiyor ve çığlıkta atıyor lütfen yardımmmm edinnnn.

Çok zordur sütten kesmek, ben anneme bırakmıştım 2 gün arada gelip bakıyodum içim yanıyodu nasıl ağlıyordu . Yani dayanacaksın ağlasın en fazla 2 gün ağlar sonra alışır. Yoksa zor bırakır hep memenle yanyana olursa

ya benim bebeğim yok ama kuzenim salça sürmüştü biberle karıştırıp bakınca korkmuştu kızı tadınıda beyenmedi sanırım iki gün uğraştı böyle braktı.

bende büyük oglumu salça sürerek kesmiştim küçük 10 aylık onu emziriyorum onuda kesme zamanı gelince aynı yöntemle kesecem bakalım büyük oglum memeyi çok sevmesine ragmen çok kolay olmuştu 18 aylıktı kestiğimde.

ben buyuk kizimi 18 aylikken biraktirdim.
Hicbirsey surmedim.1 gece babasiyla yatti babasinin kucaginda.
1 gunde biberona sut koydum meme yok annecigim bunu iceceksin dedim.hic yemek vermedim ve acikti sabah oglen yemeyince ogleden sonra sutun tadina bakti ve ogun bu gundur deli gibi sut icer.
Esinizinde yardimi gerekiyor.olmadi arkadslarin dedigi gibi salca surmeyi deneyiniz
allah yardimciniz olsun kolay gelsin

nar ekşsi sürerek bıraktırdım bende 18 aylıkkken ne sürdüyesem emdi nar ekşisini ellemdi bile ama sakın silme biraz kurusun gögsünde görüntüsüünü bile sevmiyordu örtüyordu hemen memeyi

benim kızım şuanda üç yaşında çok düşkündü dinimizde iki yaşına kadar hak olduğu için bıraktırmayı düşünmüyordum iki yaşından önce bıraktırırsan ahirette hakkını ister demişti tv de izlediim hoca ama çok usandıım için 17 aylıkken ani bi kararla bıraktırdım yara bandı yapıştırdım göğüs uçlarıma korktu istemedi ummadım bi şekilde bıraktı sonra çıkardımda yine istedi hala versem emiyor bunun için çok ağlıyor bende ne yapcamı şaşırıyorum yanında arkadaşım çocuk emziriyor içi gidiyor eve gelince ben bebek oldum meme dior hala böle nasıl unutur bilmem dinen caiz olsa 9 aylıkken bıraktırma taraftarıyım hiç olmassa unutur tiryaki oluyorlar çok emince
:ecrin_bebek:

hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar sonunda başardım yarabantını yapıştırdım ve korktu 2 gü nn çektim ama işin kötü yanı biberonla süt içerdi şimdi onu kesti heralde oda bana boykot yapıyor anladığım kadarıyla

bıraktırmayı başardıına sevindim ayy ama insan hiç kıyamıyor da çektirikleri için hakettiklerine düşünüyorum yani bnim kızım bana çok çektirdi arkadaşım birde şu var ben bu hatayı yaptım sakın sen yapma yara bantını çıkartıkan sonra çok ağladı istedi bende ne tür düşündümse yine verdim süt gelmez die düşündüm yine alışıcakdı ben vermedim bu kez bobannesi emzirdi onu emiyor gecede orda kalıyordu ama ben vermiyordum bende eve alıştırcam ya yine verdim ama hata bizimki anladık karar aldık ne bobannesi ne ben vermedik şimdi aradan çok geçti hep bi umutla istiyor bende suç kızıma ne kadar karalı olduumu göstermedim onunda dengesi bozuldu sen bu hatayı yapma birde ağlayarak istediini yaptırmak istiyor demiştin ordada karalı ol hayır dedin zaman taviz vermea.s

eme bildigi kadar emsin zaten herşey hormonlu bari ordan alsın en iyi besinini ben igrenme numarası yaptımkızımda igrendi nasılolduysa temiz dir biraz anasına cekmemiş herşeye ö ö ö diyor cıldırtıyor beni ara sıra alıp seviyor ama emmiyor cocuguna göre degişiyor herşey galiba ... kolay gelsin sana

gogusume kaş göz dudak cızdımm meme ucuda burun oldu:) rujlada dudagı boyadım ınsan fıguru cıkınca karsısına korkttu o an bıraktı ertesı gun meme gosterıyordum kendı ellerıyle gelıp bluzummu kapıyordu acma of of dıyordu:.)

:ecrin_bebek:canım yaa allah kolaylık versin emi bende oğlumda ne yaptım biliyoımuusn
gece hiç vermedim ağladı hep sütte içmiyordu biberondan ağladıkça biberonu uzattım almadı inatlaştı her seferinde uuyuyakaldı ağlarken ama sabaha karşı açlıktan artık biberonu nasıl aldı ben bilirim nasıl bitti o süt bir gecede işi hallettim çok şükür ama aklına koyduysa ağer kesmeyi vermeyeceksen aradada verme ağlıyo diye ağlar ağlar alışır sakın ağlıyo diye tekrar verme çocuğuna hadi kolay gelsin:ecrin_bebek:

bende bir bucuk yasindayken kestim sütü ,benimki sormadan gelip aciyor iciyordu :mymeka:
ayy oglum önceden randevu yapalim felan diyordum :roflol:
ayni sekilde bende aci seyler sürdüm benimki bunlara aldirmayip genede iciyordu :roflol:
en sonunda aglasada bagirsada vermedim onun ilgisini baska seylere cektim ,buarada benim gögüslerim asiri sismisti ve acayip agrimislardi ,neyseki ateslenmedim :1no2:
sen bir defa ona acirda verirsen hic birakamazsin bir defa kesince daha hic verme cnm şutarafagitti

arkadaşım benim çocuk 2,5 yaşında. tam 24 ay emzirdim. aslında son zamanlarda kesmegi istiyodum çünki ben kötü olmuştum. tam senin zamanlarında benimkide çok düşmüştü. salça sürdüm ben bir günde kesti. eg olmuş meme dedim. aslında koli banti yapıştırmakta artı bir çözüm olacaktı. şimdi kes yada bahara kes. kışın deneme zor kalkıp mama yapoıcan falan süt ısıtıcan. zor ya. karar senin ben böyle kestim . hayırlısı olsunn .

Benim kızımda 14 aylık ve aynı dertler bizdede var cidden neyapmak lazım bilmiyorum.2yaşına kadar emsin istiyorum gerçi

sevgili kapris yöntemlerini cok begendım.bende ramazandan sonra kesıcem 1 yasında olucak ancak ama mecburum nobete gecıcem benı cok arıyo sabaha kadar aglıyo.yontemlerını denıycem.bebegının yas takıp cızelgesını nerden nasıl ındırdın acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…