Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkdşlar 14 aylık kızım var ama bu aralar müthiş derecede memeye düştü kesmek istiyorum ama kesemiyorum memeden kesen arkdşlar varsa nsl başardınız banada yrdmcı olurmusun? bide herşeyi ağlayarak yaptırmak istiyor ve çığlıkta atıyor lütfen yardımmmm edinnnn.
bende kızımda bu konuda çok zorlanmıştım ama kolay başardım hemde hiç ağlatıp canını yakmadan 2. gece uyanıp ağlamadı bile resmen rahat rahat uyudu
baştan anlatıyım kızım 14 aylıktı ve geceleri ne kendine nede bana rahat veriyordu gündüzde hep bana yapışıktı artık illlallah etmiştim ilk önce salça sürdüm ürktü zaman sora sildi ve emdi daha sora siyah ince çorap geçirip gösterdim korktu ürktü ama yemedi tabi çorabı elledi elledi ve sıyırdı son olarak saçımdan bir tutam kesip şeffaf bantla yapıştırdım çevresine işte bundan çok tiksindi ne zaman açıp baksa tekrar kapattı ilk gece odaya duvardan salıncak yapmıştı eşim her uyanıp ağladığında salladım hızlıca karnını iyi doyurup uyutmuştum o uyandı ben salladım o uyandı ben salladım bide kızım ne biberon nede emzik hiçbirini almadı çok zordu derken sabah oldu yine aradı açtı baktı vazgeçti tiksindi gece yine salıncağa yatırdım ama bi kere bile gık demeden sabah oldu ve olay bitmişti
arkdşlar 14 aylık kızım var ama bu aralar müthiş derecede memeye düştü kesmek istiyorum ama kesemiyorum memeden kesen arkdşlar varsa nsl başardınız banada yrdmcı olurmusun? Bide herşeyi ağlayarak yaptırmak istiyor ve çığlıkta atıyor lütfen yardımmmm edinnnn.
arkdşlar 14 aylık kızım var ama bu aralar müthiş derecede memeye düştü kesmek istiyorum ama kesemiyorum memeden kesen arkdşlar varsa nsl başardınız banada yrdmcı olurmusun? bide herşeyi ağlayarak yaptırmak istiyor ve çığlıkta atıyor lütfen yardımmmm edinnnn.
hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar sonunda başardım yarabantını yapıştırdım ve korktu 2 gü nn çektim ama işin kötü yanı biberonla süt içerdi şimdi onu kesti heralde oda bana boykot yapıyor anladığım kadarıyla