• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Arkaya doğru taramak mı ikiye ayırmak mı ?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

pelintoprak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2011
1.399
24
118
35
saçlarımı günlük hayatımda kendi halinebırakıyorum haliyle ortadan ikiye ayrılıyorlar ama çok ta kötü görünmüyorlar bazı arkadaşlarda arkaya doğru tara ne böyle ikiye ayrılmış muhabbeti yapıyor ama arkaya doğru atıncada çok kötü duruyor. sizce doğal hali mi daha modern durur saçın yoksa arkaya doğru taranmış hali mi?

Dogal hali daha guzel durur bence. Siz daha iyi bilirsiniz hangisinin yakistigini. Ben eskiden hep arkaya dogru birakirdim, toplasam bile arkaya dogru toplardim sonra farkettim ki eblek yuzlu oluyorum. Artik hep sagdan ayiriyorum, toplasam bile sagdan ayrilmis olarak topluyorum, sert gorunumumu yumusatiyo..

saçlarımı günlük hayatımda kendi halinebırakıyorum haliyle ortadan ikiye ayrılıyorlar ama çok ta kötü görünmüyorlar bazı arkadaşlarda arkaya doğru tara ne böyle ikiye ayrılmış muhabbeti yapıyor ama arkaya doğru atıncada çok kötü duruyor. sizce doğal hali mi daha modern durur saçın yoksa arkaya doğru taranmış hali mi?

benim düşüncem yüz şekline göre değişir,ama ben arkaya doğru taramayı daha seviyordum:)))

Kendine en çok yakıştırdığın modeli yapmalısın.
Ben genelde ortadan ayırırım ve çok yakıştığını düşünüyorum.
Aslında birçok bayana yakışıyor;

Eklentiler

• $sa_2_1.jpg
    $sa_2_1.jpg
    28,3 KB · Görüntüleme: 455
  • $sa_25.jpg
    $sa_25.jpg
    30,9 KB · Görüntüleme: 307
  • $sa_27.jpg
    $sa_27.jpg
    28 KB · Görüntüleme: 332
  • $Megan+Fox+Transformers_1032_19255188_0_0_7036135_300.jpg