- 27 Mayıs 2014
- 1.037
- 104
- 83
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nalburdan best markalı kırmızı renkte yapıştırıcı alabilirsiniz.yapıştırıp yanındaki spreyle iyice sabitliyorsunuz fiyatıda 5-10 lira falan geçenlerde nette gördüm yapıştırıcıyı döküp üstüne sim dökmüşler parlak duruyodu fikir amaçlı paylaşmak istedim güle güle giyinin :) buarada 505 japon yapıştırıcısıda çok iyi
Canım bu modelin ismi ne Google dan nasıl bulabilirim?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayyy cok tesekkur ederım canım yorumun için. Ben en ıyısı bı nalbura uyrayayım bugun. Sımden cok mınık parlak boncuklr yapıstırmak ıstıyorum nasıl olur sence
çok güzel olur ama boncuklarını iyi seçmelisin ilk defa yapcaksan hatta netten örneklere bakıp yapabilirsin bende telefon kapağını süslemek istedim ama sonuç facia oldu kapakta çöpe gitti ayakkabında kötü olmasın diye örnek veriyorum
Hadı ya benımde ılk deneyımım olacak Acaba hıc mı denemesem Olmadı once beyaz bır kumasta uygulama yapıp sonra ayakkbını ustune tutup bakayım nasıl durcak
yooo denemeden bilemezsin bence öyle daha çok hoşuna gidecekse denemelisin netten örneklere bak taşını ona göre seç her boncuk olmuyo çünkü tecrübeyle sabit
Ayyy cok tesekkr ederım canım fıkrın ıcın. Annesın sanrım Allah evladını sana bagıslasın bende cok ıstyrm bebegm olsun ama mınık yaramaz nazlı cıktı
ne demek yararlı olabildiysem ne mutlu bana evet iki tane 4,5-3 yaşlarında iki oğlum var ALLAH razı olsun en kısa zamanda sanada nasip etsin inşallah herşeyde vardır bi hayır gelmesi için bi vakti var demekki sadece azcık sabır
Aminn canım ... Ahhh o vakıt bır gelse sabırla beklıyrum ama kırmızılar gelınce o an butun sabrımı tuketyorum sankı
anlayabiliyorum seni ama herşeyin bi vakti var ve her vakittede herşeydede bi hayır var sen umudunu kaybetme elbet birgün olcak ne demişler geç olsun ama temiz olsun yaşın kaç peki?
25 yasındayım canım 10 aydır evlıyım hatta 11 de dıyebılırız. Umarım o vakt hemen gelır
pek bi sabırsızmıyız neyiz acaba daha erkenmiş zaten ne acelen var kocanla gez dolaş hem bu arada çocukların %80 i psikolojik olarak olmuyormuş oyüzden hiç kafana takma iki kişilik ailenin tadını çıkar canım bebişte size o arada süpriz yapar belki
Epey bı sabırsızım dıyebılırım Gezıp dolasıyrum zaten bır taraftanda kısıtlanmak ıstemıyrum ama dıger taraftan olsada sevsek dıyorum
konu yapıştırıcıdan nereye geldi kısıtlanmıyorsun yine gezer dolaşırsın sadece ekstradan bi uğraşın oluyo giydirmek,yedirmek, gibi yaşın genç yenide evlisin ALLAH gönlüne göre versin canım
Aynen oyle ya bende napayım gordgum herkesle konsmak ıstıyrum sustukca dahada buyuyor ıcımde kusuruma bakma sende . Amin Rabbım ısteyen herkese versın
yok canım konuşmak istersen dinlerim ben takıldım ölesine hangi sehirdesin?çalışıyormusun peki? amiiinn
Aydındayım evet çalısıyorum. Çok tesekkur ederım dınledıgın ıcın bır topıkımız var ordakı arkdslarnda kafasını sısırıp duruyorum