Zarar verme yok. Yıkamamız gerek deyip harekete geçmişler. Yapabildikleri de ıslatmak işte. Onu da kurulansın diye minderlerle tutmuşlar. Amaç eziyet falan değilPeki tavşanı dürüm gibi sarmalarını ıslatmalarını da normal mi bulmalıyız yaklaşık 7 yaşındaki çocuğun ? Hani tavşan da canlı ya onun da canı var, o yaştaki çocuk da tavşanın bundan zarar göreceğini az buçuk tahmin eder. Ben böyle bir çocukla çocuğumu görüştürüp zehirletmezdim
Biz ilk defa besliyoruz, komşumuz daha önce tavşan beslemişti. Çocuklar nasıl tutulur nasıl beslenir biliyorlar. Dürüm yapmamış ayrıca, kundağa konmuş bebek gibi minderle sıcak ve rahat tutmaya çalışmış. Tavşanın sağlığı ve rahatı yerinde sorun yok. Ben bugün uyardım zaten çocukları bu konuda ekstra.
Ortalığı velveleye vermek böyle bir şey işte. Allah yaygaracılarla karşılaştırmasın.Benim için Önemli bir konu olmasa tavşanın ıslanması, zaten beni kızdıran hareketlerin arasında bunu saymazdım bile. Evi dağıtmalarını konu ermedim meselaİşte ben de böyle olduğunu düşündüm. Dürüm yapmak nasıl bir hayal gücü
Bana pek biliyorlar gibi gelmedi . Tavşan yıkanmaz ıslatılmaz. Kulaktan tutmuyorlardır inşallah , sinirleri en çok kulaktadır. Bildiği halde yapıyorsa bence daha kötü. Zaten bahsettiğiniz çocuk hayvanın bundan dolayı korktuğunu biliyordur , ben yerinizde olsam görüştürmezdim bu çocukla kızımı. Tavşan dışında koyafet kesmek falan da çok normal değil, öfke kontrol sorunu var demekki. Siz tedavi edemezsiniz bunu, çocuğunuza zarar vermesin benceBiz ilk defa besliyoruz, komşumuz daha önce tavşan beslemişti. Çocuklar nasıl tutulur nasıl beslenir biliyorlar. Dürüm yapmamış ayrıca, kundağa konmuş bebek gibi minderle sıcak ve rahat tutmaya çalışmış. Tavşanın sağlığı ve rahatı yerinde sorun yok. Ben bugün uyardım zaten çocukları bu konuda ekstra.
Konu sahibi mindere sarmışlar demiş. İlk mesajında, sarmışlar ne demek?İşte ben de böyle olduğunu düşündüm. Dürüm yapmak nasıl bir hayal gücü
Bir siz biliyorsunuz her şeyi biz bir hiçiz. Pişirirp yiycem ben tavşanı hele büyütüyümBana pek biliyorlar gibi gelmedi . Tavşan yıkanmaz ıslatılmaz. Kulaktan tutmuyorlardır inşallah , sinirleri en çok kulaktadır. Bildiği halde yapıyorsa bence daha kötü. Zaten bahsettiğiniz çocuk hayvanın bundan dolayı korktuğunu biliyordur , ben yerinizde olsam görüştürmezdim bu çocukla kızımı. Tavşan dışında koyafet kesmek falan da çok normal değil, öfke kontrol sorunu var demekki. Siz tedavi edemezsiniz bunu, çocuğunuza zarar vermesin bence
Ben siz konu etmediniz dememiştim. Bu konudan bahsetmeyip çocuk işte ya minvalindeki yazılan yazılara cevap vermiştim. Yaygara da koparmadım siz ilk mesajda mindere sarmışlar dediniz, ne düşünebilirdim?Ortalığı velveleye vermek böyle bir şey işte. Allah yaygaracılarla karşılaştırmasın.Benim için Önemli bir konu olmasa tavşanın ıslanması, zaten beni kızdıran hareketlerin arasında bunu saymazdım bile. Evi dağıtmalarını konu ermedim mesela
Herkes anlamış doğal olarak.Ben siz konu etmediniz dememiştim. Bu konudan bahsetmeyip çocuk işte ya minvalindeki yazılan yazılara cevap vermiştim. Yaygara da koparmadım siz ilk mesajda mindere sarmışlar dediniz, ne düşünebilirdim?
Ortalığı velveleye vermek böyle bir şey işte. Allah yaygaracılarla karşılaştırmasın.Benim için Önemli bir konu olmasa tavşanın ıslanması, zaten beni kızdıran hareketlerin arasında bunu saymazdım bile. Evi dağıtmalarını konu ermedim mesela
Ya bunları yazmamışsınız ilk mesajda kıyafet kesmek deyince normal mi anlaşılır bu durum? Ben ben biliyorum da demedim, uyarıda bulundum. Ya aman be bana ne ne yaparsanız yapın, size laf ermemişim sizin söyleidklerinzşe bakın. Gerçekten iyiniyetle yazmak yaramıyor bazısına . Allah o tavşanı korusun inşallah başka tek yorumum yok. Gerçekten çok kabasınızBir siz biliyorsunuz her şeyi biz bir hiçiz. Pişirirp yiycem ben tavşanı hele büyütüyümkıyafetleri göbeği açık yapmak için kesmişler. Siz bugün iyi gününüzde değilsiniz galiba
Ya bunları yazmamışsınız ilk mesajda kıyafet kesmek deyince normal mi anlaşılır bu durum? Ben ben biliyorum da demedim, uyarıda bulundum. Ya aman be bana ne ne yaparsanız yapın, size laf ermemişim sizin söyleidklerinzşe bakın. Gerçekten iyiniyetle yazmak yaramıyor bazısına . Allah o tavşanı korusun inşallah başka tek yorumum yok. Gerçekten çok kabasınız
kardeş kıskançlışında kardeşinin kıyafetini kesenler oluyor, bazı çocuklar başka öfke problemlerinde de bunu yapabiliyor. Yorumlarda bazıları da kıyafet kesmenin normal olmadığını söylemiş. Maşallah müneccim gibisiniz konu sahibinin yazdıklarını o kadar kadın yanlış anlamışız bir siz doğru anlamışsınız. Lütfen alıntı yapmayın ben sizi hiç iyiniyetli bulmadım , nezaketten uzak bir tavrınız var. O nedenle sizle daha fazla yorumlaşmak istemiyorumBen kıyafet konusunu bebeklerine kıyafet yapmak için kestiklerini düşünmüştüm. Boşuna dememişler ne anlattığın değil karşındakinin ne anladığıdır diye.
kardeş kıskançlışında kardeşinin kıyafetini kesenler oluyor, bazı çocuklar başka öfke problemlerinde de bunu yapabiliyor. Yorumlarda bazıları da kıyafet kesmenin normal olmadığını söylemiş. Maşallah müneccim gibisiniz konu sahibinin yazdıklarını o kadar kadın yanlış anlamışız bir siz doğru anlamışsınız. Lütfen alıntı yapmayın ben sizi hiç iyiniyetli bulmadım , nezaketten uzak bir tavrınız var. O nedenle sizle daha fazla yorumlaşmak istemiyorum
Konu sahibi henüz beş dakika kadar önce ne niyetle kestiklerini yazdı. O zamana dek ne yazdıysa onu okuduk, onu anladık. Siz daha yazılmadan anlamışsınız ne niyetle kıyafet kesildiğini, ne güzel işte çok öngörülü birisiniz demekki. Ben pataküte yorum da yaZmadım, ne okuduysam ona cevaben yazdım. Polemiğe girmek istemiyorum, birbirimizi anlamıyoruz demekki. İyi forumlarİyi misinizKonu sahibi zaten yazdı ne niyetle kestiklerini ben farklı anlamışım yani herkes ne anlamak istiyorsa okuduğundan onu anlıyor. Genelde bebeklere kıyafet olur böyle şeyler ben böyle biliyorum.
Nezaketten bahseden siz pata küte yorumlar yazıyorsunuz. Bence kendi niyetinizi bir sorgulayın.
Konu sahibi henüz beş dakika kadar önce ne niyetle kestiklerini yazdı. O zamana dek ne yazdıysa onu okuduk, onu anladık. Siz daha yazılmadan anlamışsınız ne niyetle kıyafet kesildiğini, ne güzel işte çok öngörülü birisiniz demekki. Ben pataküte yorum da yaZmadım, ne okuduysam ona cevaben yazdım. Polemiğe girmek istemiyorum, birbirimizi anlamıyoruz demekki. İyi forumlar
1Selamlar... 6.5 yaşındaki kızım komşumuzun 6 ay büyük kızıyla arkadaşlık ediyor. Bahçede, evlerde her gün beraberler. Komşumuzun başka bir evi daha var, burayı yazlık gibi kullanıyor. Kışın çocuklar beraber değiller. Benim kızım bu yıl okula başlayacak, arkadaşı 2’ye geçti. Mutfakta içecek hazırlamak, ojelerimle etkinlik yapmak, bahçedeki tavşanımızı ıslatıp sandalye minderlerine sarmak,kızımın küçülen kıyafetlerini kesmek, evdeki çadırı bahçeye taşımak gibi işler sadece bizim evde ve benden iZinsiz gerçekleşti. Orada izin alamayınca ise bizde şanslarını deniyorlar ve izin vermeyeceğime dair iddiaya girdiklerini öğreniyorum sonradan... kızımla konuştuğumda x ısrar ediyor anne ona söyle diyor. Ne yapmalıyım? Tecrübeli ve bilinçli annelerden fikir almaya geldim. Kurallara uyme ve hayır demede kızım sorun yaşıyor. İnşallah cevap gelir...
kardesimde benzer sorunlari yaşadı arkadaşları cikarciydi annem izin vermezdi o gizli gizli oyuncak taki vb.verirdi arkadaşsız kalmamak için istedikleri olmazsa oynamazlardi olan kardeşime olurdu annem ona kizardi hep.simdi benim oglumun etrafindada var oyle iki arkadaşı oyuncak ve yiyecek olmazsa onunla oynamiyorlar ben annem gibi yapmiyorum onlarin hatalarını yüzlerine söylüyorum oglumada yaklaşma diyorum belki bende hata yapiyorum bilmiyorum ama benim görüşüm canım hayati boyunca yanlış tercihler yapabilir arkadaş konusunda oglumda 5 yaşında bu arada.Selamlar... 6.5 yaşındaki kızım komşumuzun 6 ay büyük kızıyla arkadaşlık ediyor. Bahçede, evlerde her gün beraberler. Komşumuzun başka bir evi daha var, burayı yazlık gibi kullanıyor. Kışın çocuklar beraber değiller. Benim kızım bu yıl okula başlayacak, arkadaşı 2’ye geçti. Mutfakta içecek hazırlamak, ojelerimle etkinlik yapmak, bahçedeki tavşanımızı ıslatıp sandalye minderlerine sarmak,kızımın küçülen kıyafetlerini kesmek, evdeki çadırı bahçeye taşımak gibi işler sadece bizim evde ve benden iZinsiz gerçekleşti. Orada izin alamayınca ise bizde şanslarını deniyorlar ve izin vermeyeceğime dair iddiaya girdiklerini öğreniyorum sonradan... kızımla konuştuğumda x ısrar ediyor anne ona söyle diyor. Ne yapmalıyım? Tecrübeli ve bilinçli annelerden fikir almaya geldim. Kurallara uyme ve hayır demede kızım sorun yaşıyor. İnşallah cevap gelir...
Vallahi kimse kusura bakmasin hiç uğraşamam.Bende buna benzer bir durum yaşadim...Yavaş yavaş ilişkiyi kestim arayı soğuttum..Bu arayı soğutma işini kızinız yapamaz neticede küçük çocuk..Ama bunu ancak siz yapabilirsiniz.Bir kaç gün evden ayrilarak yada eve başka birilerini (misafir) çağırarak yavaş yavaş ama kararlı bir şekilde bağlantınızı kesin.Uzaklaşin.Selamlar... 6.5 yaşındaki kızım komşumuzun 6 ay büyük kızıyla arkadaşlık ediyor. Bahçede, evlerde her gün beraberler. Komşumuzun başka bir evi daha var, burayı yazlık gibi kullanıyor. Kışın çocuklar beraber değiller. Benim kızım bu yıl okula başlayacak, arkadaşı 2’ye geçti. Mutfakta içecek hazırlamak, ojelerimle etkinlik yapmak, bahçedeki tavşanımızı ıslatıp sandalye minderlerine sarmak,kızımın küçülen kıyafetlerini kesmek, evdeki çadırı bahçeye taşımak gibi işler sadece bizim evde ve benden iZinsiz gerçekleşti. Orada izin alamayınca ise bizde şanslarını deniyorlar ve izin vermeyeceğime dair iddiaya girdiklerini öğreniyorum sonradan... kızımla konuştuğumda x ısrar ediyor anne ona söyle diyor. Ne yapmalıyım? Tecrübeli ve bilinçli annelerden fikir almaya geldim. Kurallara uyme ve hayır demede kızım sorun yaşıyor. İnşallah cevap gelir...
Bu kızdan uzaklaştık diyelim. Daha 6.5 yaşında çocuk bu. Sürekli kontrol altında tutamam. Hayatına bu tarz başka arkadaşlar da girerse ne olacak...Vallahi kimse kusura bakmasin hiç uğraşamam.Bende buna benzer bir durum yaşadim...Yavaş yavaş ilişkiyi kestim arayı soğuttum..Bu arayı soğutma işini kızinız yapamaz neticede küçük çocuk..Ama bunu ancak siz yapabilirsiniz.Bir kaç gün evden ayrilarak yada eve başka birilerini (misafir) çağırarak yavaş yavaş ama kararlı bir şekilde bağlantınızı kesin.Uzaklaşin.
Daha çok küçük ama benim kızimda düsuncelerini söyleyemeyen bir kizdi o yaşlarda.Her çocuk bir değil ki.Şuan 12 yasinda gayet kararlı ve istemedigi bir seyi kimse yaptiramaz ona.Emin olun böyle kalmayacak..Kızınizin arkadaşida sonuçta oda çocuk tabiki birsey diyemeyiz ama ailesi çocuğu eğitemiyorsa sizin eğitmeniz imkansız.Sizde Anne olarak kendi cocugunuzu hoşlanmadiğinız davranislardan korumak istersiniz.Nazikçe uzaklaşmak en doğrusu diye düşünuyorum.Bu kızdan uzaklaştık diyelim. Daha 6.5 yaşında çocuk bu. Sürekli kontrol altında tutamam. Hayatına bu tarz başka arkadaşlar da girerse ne olacak...
o zaman sen kizina nasil davranmasi gerektiğini hayir demesini öğreteceksin.Bu kızdan uzaklaştık diyelim. Daha 6.5 yaşında çocuk bu. Sürekli kontrol altında tutamam. Hayatına bu tarz başka arkadaşlar da girerse ne olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?