• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşsızlıktan kurudum

Merhabaaa :KK55:
Şimdi insanların ne dertleri var diyeceksiniz ama benimki de önemli bir dert benim için ne yazık ki.. Enformasyon uzmanıyım, tek başıma yerin altında bir arşivde görev yapıyorum gün içinde sadece hizmetli ablayı görüyorum o da 1 kere sadece. Üniversite arkadaşlarım hep başka başka yerlere dağıldı ve artık tek aksiyonumuz birbirimizin fotoğraflarına instagramdan beğeni atmak. Uzun yıllardır bir dostum var ancak onunla da sadece telefonda görüşebiliyoruz nitekim aramızda 1000 km var :KK42: Gün içinde iletişim kurduğum 3 kişi hizmetli abla, kocam ve annem ne yazık ki. Kocamın yakın arkadaşının sevgilisi var onunla da pek görüşemiyoruz işte ne zaman bizimkiler biraraya gelirse. Baba tarafından kimseyle görüşmediğim için kuzenim de yok diyebiliriz çünkü anne tarafımdakilerin de en büyüğü 16 yaşında, ben 30 yaşındayım :cry:Konu komşuyu zaten iş-ev rutininden göremiyorum ki kaynaşayım. Kısacası şöyle yüzyüze bakıp iki sohbet edeceğim; alışverişe, kahve içmeye çıkacağım bir akranım yok. Dertleşme olayını bile annemle yapıyorum ki o da kendi derdini anlatmaktan benimkine sıra gelmiyor bile o da yalnız kaldı ben evlenince garibim :KK53: Bazen çok üzülüyorum yalnızlığıma, bari iş arkadaşım olsaydı diyorum gerçekten bazen gül gibi işi bırakıp gidesim geliyor ama piyasalar malum elimizdekinden de olursak yandık :KK64:Aranızda böyle sorunu olanlar var mı? Hiç değilse bu durumun içinde yalnız hissetmeyeyim :KK70:
Al benden de o kadar.insanların öyle güzel dostları arkadaşları var ki özeniyorum annem eşim en yakınımlarım

Benim liseden arkadaşlarım hepimiz farklı şehirlerdeyiz ama bağı koparmadik hiç uzak mesafeli dostluklar iyidir yakında dost edindiklerimiz kuyumuzu kazıyor kahve içmek için komşun olsun ama derdini anlatma komşuna bence bu platform çok iyi derdini anlat iyi ve kötü yorum herkes fikrini belirtiyor ve kimseyi yakından tanımıyorsun kimsenin sözü incitmez kırmaz iyi tavsiyeler de hayat kurtarir
Katılıyorum kesinlikle

Yakın arkadaşların boku cikiyor bir müddet sonra tabiki yanlizda olunmaz iyi dostluklar önemli yaşadığınız yerde kafanıza uyan bi arkadaş vardir ve ya yoktur belki ama sosyal ortamlarda samimi dostluklar kuruluyor annemde yanliz yaşayan biri sosyal medyadan kendine bi kac kanki yapmış hergun goruntulu konuşuyorlar ben burdan arkadaşlık ederim size
ahahah teşekkür ederimmm ne iyi olur :KK200:yaşadığım yerde var mı yok mu uygun birileri haberim yok insan çalışırken bir şeyi görmüyor... iş yerinde bari iki laflayacak biri olsun diyorum duvarlarla konuşcam artık :işsiz: eskiden böyle değildim yalnızlıktan keyif alırdım ama artık bunaltmaya başladı. Yakın arkadaşlarımdan erken yaşta yediğim kazıklar neticesi kendimi buna mahkum edip sonradan içinden çıkılamaz hale dönüştürmüş de olabilirim.

O boşluk eşle çok guzel dolar , eşim benim en iyi arkadaşım, sırdaşım, dert ortağım hatta beraber doya doya moda bile izliyoruz 🙈
Eşinize bir şans verin , madem evlenecek kadar sevip anlasiyorsunuz çok da iyi dost olur

doğru diyorsunuz onu biz de yapıyoruz kadınlara yönelik şeyler izleyip yorumlamak youtubedan kuaförümn sensin falan izliyoruz :KK70:
Ama ben bi hemcinsimin yakınlığını arıyorum yaa işte onun yerini doldurmuyor annem de diyor ki kudurma başına bela arıyorsun :KK70:

ahahah teşekkür ederimmm ne iyi olur :KK200:yaşadığım yerde var mı yok mu uygun birileri haberim yok insan çalışırken bir şeyi görmüyor... iş yerinde bari iki laflayacak biri olsun diyorum duvarlarla konuşcam artık :işsiz: eskiden böyle değildim yalnızlıktan keyif alırdım ama artık bunaltmaya başladı. Yakın arkadaşlarımdan erken yaşta yediğim kazıklar neticesi kendimi buna mahkum edip sonradan içinden çıkılamaz hale dönüştürmüş de olabilirim.
Kazık yemeyen insan yok bunlar da bir ders neticede bi insan aynı hataya birdaha düşmes 😵‍💫😵‍💫

Merhabaaa :KK55:
Şimdi insanların ne dertleri var diyeceksiniz ama benimki de önemli bir dert benim için ne yazık ki.. Enformasyon uzmanıyım, tek başıma yerin altında bir arşivde görev yapıyorum gün içinde sadece hizmetli ablayı görüyorum o da 1 kere sadece. Üniversite arkadaşlarım hep başka başka yerlere dağıldı ve artık tek aksiyonumuz birbirimizin fotoğraflarına instagramdan beğeni atmak. Uzun yıllardır bir dostum var ancak onunla da sadece telefonda görüşebiliyoruz nitekim aramızda 1000 km var :KK42: Gün içinde iletişim kurduğum 3 kişi hizmetli abla, kocam ve annem ne yazık ki. Kocamın yakın arkadaşının sevgilisi var onunla da pek görüşemiyoruz işte ne zaman bizimkiler biraraya gelirse. Baba tarafından kimseyle görüşmediğim için kuzenim de yok diyebiliriz çünkü anne tarafımdakilerin de en büyüğü 16 yaşında, ben 30 yaşındayım :cry:Konu komşuyu zaten iş-ev rutininden göremiyorum ki kaynaşayım. Kısacası şöyle yüzyüze bakıp iki sohbet edeceğim; alışverişe, kahve içmeye çıkacağım bir akranım yok. Dertleşme olayını bile annemle yapıyorum ki o da kendi derdini anlatmaktan benimkine sıra gelmiyor bile o da yalnız kaldı ben evlenince garibim :KK53: Bazen çok üzülüyorum yalnızlığıma, bari iş arkadaşım olsaydı diyorum gerçekten bazen gül gibi işi bırakıp gidesim geliyor ama piyasalar malum elimizdekinden de olursak yandık :KK64:Aranızda böyle sorunu olanlar var mı? Hiç değilse bu durumun içinde yalnız hissetmeyeyim :KK70:
Üniversite ortamında lisede sürekli sosyal alanlar oluşuyor. Hep aktif canlı sosyal oluyor insan. İş hayatında durum çok farklı. Benim çalıştığım kurumda da hepsi benden çok büyükler. Sohbet bir yere kadar ilerleyebiliyor. Sonra canım sıkılıyor zaten bahane bulup kalkıyorum yanlarından :D
Hemen hemene aynı durumdayız aslında ben insan görüyorum da faydası yok :D

Back