Arkadaşlıkta yaşanan o son konuşma 😅

Belli bir yaştan sonra arkadaş edinmek zordur ama ben 40'tan sonra 3 güzel arkadaş edindim, hepsi kadın değil..iş hayatında tanıdım ancak hayatıma ömürlük yerleştiler, ailece görüşmeye başladık bir süre sonra..Belki de ilk gençlikte yaşanan arkadaşlıklarda çok seçici olamıyoruz farkında olmadan..O yüzden eleme elene elde bir kısmı kalıyor. Kimseyi durduk yere elemedim, kendimden son derece eminim.. Bir de ben detaylara çok önem veriyorum, insanların kişiliği o detaylarda gizli, herkes bir şekilde o detaylardan kendini belli ediyor. Ben "ya hep ya hiç" modunda olanlardanım. Haa laf olsun diye takıldığım arkadaşliklarim yok mu var, ancak onları koyduğum yer zaten baştan belli.. Dost mertebesinde kişiler değiliz birbirimiz için..

Nikah yemegime kuzenlerimi çağırdım, çocukları varmış gelmeleri zormuş, sanki sürekli nikahlaniyorum, ben utanırım gitmemeye herşeyden önce.. ki çocuklar da öyle memede bebek değillerdi..

Ne mutlu. İş hayatindan 40 yaşından sonra ailecek görüşebilmek falan umut oldunuz :) aslına bakarsanız çocukken evet ortak kaygılar oluyor sonra herkesin okuduğu okul iş hayatı vs karakteri değişebiliyor. Çoğu evlendi arada makas açıldı ortak dertler azaldı. bekar olduğum için belki de "geride" kaldım onlar arasında bakış açısı olarak yani. Umarım benimde olur ya evlenirsem arkadaş grubum olsun isterim galiba.

İnsanlar değişmez, sadece durumlar karşısında karakterlerinin gizli yanlarını açığa çıkarırlar..

Nikah yemegime kuzenlerimi çağırdım, çocukları varmış gelmeleri zormuş, sanki sürekli nikahlaniyorum, ben utanırım gitmemeye herşeyden önce.. ki çocuklar da öyle memede bebek değillerdi..
2 saat bile sürmeyen bir davet. Çocuğuyla gelmesine de engel yok. Çizilmesi gereken bir hareket. Bahaneler bahaneler.

Değer verdiğiniz kadar değer görmüyorsanız kim olursa olsun vaktinizi boşa harcamayın. Hayat kısa.

İnsanlar değişmez, sadece durumlar karşısında karakterlerinin gizli yanlarını açığa çıkarırlar..
Aynen can ciğer bı arkadaşım vardı sonradan ünlü oldu zengin oldu mağazalar şubeler açtı falan. Benim hayatıma en ufak dokunuşu olmadı aksine arayıp napiyorsun derken bile bi iyi niyet adı altında ezmeler. Sözde çok iyiydik bana para versin demiyorum sektörden pastadan pay istese verebilirdi düşündükçe aklıma geliyor. Üstelik zorbalamaya başladı o kadar çalışıyorsun bu model arabayı neden almıyorsun gibi gibi. Sanki maaşlı çalışmakla kolay alınır bir şey gibi sjjdjf

Ben hemen soylerım sen yine ıyı düşmüşsün. Hemde ne soylerım. Sonra çabasına bakarım çaba yoksa bende yokum

Ben hemen soylerım sen yine ıyı düşmüşsün. Hemde ne soylerım. Sonra çabasına bakarım çaba yoksa bende yokum
Soğuk yapmayı tercih ettim sogudum çünkü .ay naber bayadir konuşmadık diyerek nabız yokladı işte temmuzdan beri yine bozmadım yazdıkça konuştum ama memlekete geldiğinde görüşmedim. Bakalım ne zaman soracak bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…