Arkadaşlık

Olmazolsun

Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2021
89
12
8
22
Hiç arkadaşım yok vardı ama benim kıskançlığımdan dolayı bitti arkadaşlığımız benle gorusmeyip o kızla gorusuyordu surekli demekki etrafında kimse yok diye benleydi ben ona söyleyince diyor ki kiskanilmaktan hoşlanmıyorum her gün buluşup hikayelerini gizliyordu hiç bisey demiyordum arkadaşı bile bana hikayelerini gizliyordu en sonunda bitti işte kiskanilmaktan hoslanmiyormus sanki elimde olsa seni kiskanicam yardım hiç yok arkadaşım hiccc

Haklı kız. Benim de sizin gibi bir arkadaşım var/vardı ve en son fena patladım kendisine. Toksik bir insansınız üzgünüm. Kendinize çeki düzen vermezseniz yalnız kalmaya mahkumsunuz. Hiç kimse sizlerin saçma sapan kıskançlıklarınızı çekmek zorunda değil gerçekten.

Bunu beni tanıdıktan 13 sene sonra yapması peki çok komiksiniz madem çekmek zorunda değilsiniz gelip de arkadaş olmayın gülünç cidden benimki kıskanmak gibi bisey değil aynı mahalledeyiz ben buluşalım diye yalvarıyorum Babam izin vermiyor diyip her gün onunla buluşuyor üstelik hikayelerini de gizliyor biraz düşün istersen kimse etrafında yokken benimle beraber olup etrafında insan varken benimle beraber olmuyor.

Peki özür dilerim, ders çalışmam lazım iyi geceler

Korkarım ki bu gidişle hiç olmayacak gibi görünüyor. Arkadaşlarınızı sevgilinizmiş gibi sahiplenmekten vazgeçin.
Üstteki yorumu oku toxic kimmiş anlarsın
Peki özür dilerim, ders çalışmam lazım iyi geceler
İnsanların karakterlerine saygı duymadığın sürece ders çalışmanın bir önemi yok iyi gecelerrr

Gerçekten uzak durulması gereken bir insansınız şaşırmadım yalnız kalmanıza, şuradaki ikazlara verdiğiniz cevaplardan bile belli.

Sizinle mutlu değilse bu çok normal değil mi

İnsanlar size güzelce hareketlerinizin yanlış olduğunu ve kendinizi değiştirmeniz gerektiğini söylemiş onlara bile inatla ben doğruyum diyorsunuz. Bu yüzden kırıcı konuşuyorum.
Fikirlerinize tabi saygı duyuyorum ama karakterim böyle olduğu için istemsiz o yüzden

Kusursuz arkadaş isteyen arkadaşsız kalır her şeye de takmayın sizde çok bağlanmadan beklentiye girmeden mesafeli olun
Kusursuz aramıyorum gerçekten bana yalan söylemesin yeter bağlanmıcam da artık ama 3
Arkadaşı bile hikayelerini sizden gizliyorsa tek sorununuz kıskançlık değil bence.
Sadece bu cidden sordugum zaman da yanlış anlarsın diye öyle yaptım dedi benimle bulusmadigi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…