- Konu Sahibi Umutsuzluk
-
Arkadaşlık siteleri bana büyük deniz gibi geliyor ilgilendiğiniz bir hobi varsa tele... veya face... gibi yerlerde bununla ilgili gruplara dahil olup çevre edinebilirsiniz belki çevre arttıkça karşınıza beğenebileceğiniz biri çıkarMerhaba arkadaşlar. 38 yaşındayım ve boşandım çocuğum yok. Mesleğim var ve çalışıyorum. Yeniden birisi ile tanışıp evlenip aile kurmak istiyorum çocuğum olsun istiyorum gerçi yaşımdan dolayı olur mu bilmiyorum. Çevremde tanışabileceğim sosyal ortamlar yok küçük bir yer zaten. Ben de çok sosyal biri değilimdir. İşten eve evden işe. Ailemle yaşıyorum. Görüştüğüm öyle aman aman arkadaşım da yoktur. Bir ikidir. Yeni tanışacağım kişinin çocuğunun olmaması belli bir gelirinin olması gibi
de şartlar arıyorum. Tabiki bunun öncesinde ısınabileceğim, sevebileceğim ve güvenebileceğim birini istiyorum. Ama bu şartlarda böyle birinin beklediğim yerden karşıma imkansız gibi duruyor. Sizlere sormak istediğim bu arkadaşlık siteleri hakkında ne düşünüyorsunuz güvenilir midir. Yoksa yanlış mı yapmış olurum. Ya da diyelim buradan birisi ile tanıştım güzel gitti her şey peki ilerde bunu başıma kakar
mı? Bu konularda fikirlerinizi almak istiyorum.teşekkür ediyorum şimdiden herkese.
başa kakma en son endişeniz olsun bence. dolandırılabilirsiniz evli adamlarca kandırılabilirsiniz beyni başka uzvunda atan adamlarla muhatap olmak zorunda kalabilirsiniz. çevrenizdeki insanlardan biriyle görücü usulü bile daha mantıklı en azından yüz yüze görüşme şansınız olur.Merhaba arkadaşlar. 38 yaşındayım ve boşandım çocuğum yok. Mesleğim var ve çalışıyorum. Yeniden birisi ile tanışıp evlenip aile kurmak istiyorum çocuğum olsun istiyorum gerçi yaşımdan dolayı olur mu bilmiyorum. Çevremde tanışabileceğim sosyal ortamlar yok küçük bir yer zaten. Ben de çok sosyal biri değilimdir. İşten eve evden işe. Ailemle yaşıyorum. Görüştüğüm öyle aman aman arkadaşım da yoktur. Bir ikidir. Yeni tanışacağım kişinin çocuğunun olmaması belli bir gelirinin olması gibi
de şartlar arıyorum. Tabiki bunun öncesinde ısınabileceğim, sevebileceğim ve güvenebileceğim birini istiyorum. Ama bu şartlarda böyle birinin beklediğim yerden karşıma imkansız gibi duruyor. Sizlere sormak istediğim bu arkadaşlık siteleri hakkında ne düşünüyorsunuz güvenilir midir. Yoksa yanlış mı yapmış olurum. Ya da diyelim buradan birisi ile tanıştım güzel gitti her şey peki ilerde bunu başıma kakar
mı? Bu konularda fikirlerinizi almak istiyorum.teşekkür ediyorum şimdiden herkese.
Buradan arkadaşlık sitesinde sevgili bulacağınız birine restlayacağınızı sanmıyorumMerhaba arkadaşlar. 38 yaşındayım ve boşandım çocuğum yok. Mesleğim var ve çalışıyorum. Yeniden birisi ile tanışıp evlenip aile kurmak istiyorum çocuğum olsun istiyorum gerçi yaşımdan dolayı olur mu bilmiyorum. Çevremde tanışabileceğim sosyal ortamlar yok küçük bir yer zaten. Ben de çok sosyal biri değilimdir. İşten eve evden işe. Ailemle yaşıyorum. Görüştüğüm öyle aman aman arkadaşım da yoktur. Bir ikidir. Yeni tanışacağım kişinin çocuğunun olmaması belli bir gelirinin olması gibi
O sitelerden tanışıp evlenen bir iki tanıdığım oldu. Bu nedenle ben ki zaten reelde çok seçici bir insanım belki benim gibi birisi de reelde bulamadım bu tür sitelere de bir bakayım demiş _mi dir düşüncesiyle bir kaç tanesine üye kaydımı yaptım bir iki yıl önce. İnsanlar buralardan nasıl eş bulmuşlar bilmiyorum ama sahtekar, evli, bağımlı, sorunlu, sex manyağı, kaba saba tiplerle dolu o tür siteler. Girerseniz de nüfus kaydını, diplomasını, iş yerini vs sini reel hayatta sorgulamadan sakın güvenmeyin kimseye. Aradaki tek tük sahte olmayan tip de ya çocuğuna ve kendisine bakıcılık yapsın diye ihtiyaçtan eş arayan, dünyasından bezmiş tipler ya da evi barkı gelirin yarısını eski eşe kaptırmış, reelde bir kadını geçindiremem geliri olan bir kadın bulayım buradan da hayatımı kurtarsın diye aranan tipler. Bir deneyin merak ediyorsanız ama oralara hiç ümit bağlamayın derim. İşin doğrusu bu. Bu arada başa kakmak ne alaka. Kendisinin olduğu bir ortamı sizin başınıza kalkacak kişilikte adamla olmayın zatenMerhaba arkadaşlar. 38 yaşındayım ve boşandım çocuğum yok. Mesleğim var ve çalışıyorum. Yeniden birisi ile tanışıp evlenip aile kurmak istiyorum çocuğum olsun istiyorum gerçi yaşımdan dolayı olur mu bilmiyorum. Çevremde tanışabileceğim sosyal ortamlar yok küçük bir yer zaten. Ben de çok sosyal biri değilimdir. İşten eve evden işe. Ailemle yaşıyorum. Görüştüğüm öyle aman aman arkadaşım da yoktur. Bir ikidir. Yeni tanışacağım kişinin çocuğunun olmaması belli bir gelirinin olması gibi
Kim başınıza kakacak? Tanıştığınız kişi de zaten orada takılıyordu, ne diyebilir kiYa da diyelim buradan birisi ile tanıştım güzel gitti her şey peki ilerde bunu başıma kakar
O sitelerden tanışıp evlenen bir iki tanıdığım oldu. Bu nedenle ben ki zaten reelde çok seçici bir insanım belki benim gibi birisi de reelde bulamadım bu tür sitelere de bir bakayım demiş _mi dir düşüncesiyle bir kaç tanesine üye kaydımı yaptım bir iki yıl önce. İnsanlar buralardan nasıl eş bulmuşlar bilmiyorum ama sahtekar, evli, bağımlı, sorunlu, sex manyağı, kaba saba tiplerle dolu o tür siteler. Girerseniz de nüfus kaydını, diplomasını, iş yerini vs sini reel hayatta sorgulamadan sakın güvenmeyin kimseye. Aradaki tek tük sahte olmayan tip de ya çocuğuna ve kendisine bakıcılık yapsın diye ihtiyaçtan eş arayan, dünyasından bezmiş tipler ya da evi barkı gelirin yarısını eski eşe kaptırmış, reelde bir kadını geçindiremem geliri olan bir kadın bulayım buradan da hayatımı kurtarsın diye aranan tipler. Bir deneyin merak ediyorsanız ama oralara hiç ümit bağlamayın derim. İşin doğrusu bu. Bu arada başa kakmak ne alaka. Kendisinin olduğu bir ortamı sizin başınıza kalkacak kişilikte adamla olmayın zaten
Tabii ki yanlış anlaşılmasın o tür sitelerden evlenen arkadaşlara hiç bir lafım yok ben genelden bahsediyorum. O arkadaşlar samanlıkta iğneyi bulabilmiş arkadaşlardır. Onlara mutluluklar diliyorum
Ben güvenemezdim . Kendi doğurduğuma güvenemiyorum bazenMerhaba arkadaşlar. 38 yaşındayım ve boşandım çocuğum yok. Mesleğim var ve çalışıyorum. Yeniden birisi ile tanışıp evlenip aile kurmak istiyorum çocuğum olsun istiyorum gerçi yaşımdan dolayı olur mu bilmiyorum. Çevremde tanışabileceğim sosyal ortamlar yok küçük bir yer zaten. Ben de çok sosyal biri değilimdir. İşten eve evden işe. Ailemle yaşıyorum. Görüştüğüm öyle aman aman arkadaşım da yoktur. Bir ikidir. Yeni tanışacağım kişinin çocuğunun olmaması belli bir gelirinin olması gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?