O sitelerden tanışıp evlenen bir iki tanıdığım oldu. Bu nedenle ben ki zaten reelde çok seçici bir insanım belki benim gibi birisi de reelde bulamadım bu tür sitelere de bir bakayım demiş _mi dir düşüncesiyle bir kaç tanesine üye kaydımı yaptım bir iki yıl önce. İnsanlar buralardan nasıl eş bulmuşlar bilmiyorum ama sahtekar, evli, bağımlı, sorunlu, sex manyağı, kaba saba tiplerle dolu o tür siteler. Girerseniz de nüfus kaydını, diplomasını, iş yerini vs sini reel hayatta sorgulamadan sakın güvenmeyin kimseye. Aradaki tek tük sahte olmayan tip de ya çocuğuna ve kendisine bakıcılık yapsın diye ihtiyaçtan eş arayan, dünyasından bezmiş tipler ya da evi barkı gelirin yarısını eski eşe kaptırmış, reelde bir kadını geçindiremem geliri olan bir kadın bulayım buradan da hayatımı kurtarsın diye aranan tipler. Bir deneyin merak ediyorsanız ama oralara hiç ümit bağlamayın derim. İşin doğrusu bu. Bu arada başa kakmak ne alaka. Kendisinin olduğu bir ortamı sizin başınıza kalkacak kişilikte adamla olmayın zaten