• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlık siteleri

Umutsuzluk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mart 2021
4
11
3
41
Merhaba arkadaşlar. 38 yaşındayım ve boşandım çocuğum yok. Mesleğim var ve çalışıyorum. Yeniden birisi ile tanışıp evlenip aile kurmak istiyorum çocuğum olsun istiyorum gerçi yaşımdan dolayı olur mu bilmiyorum. Çevremde tanışabileceğim sosyal ortamlar yok küçük bir yer zaten. Ben de çok sosyal biri değilimdir. İşten eve evden işe. Ailemle yaşıyorum. Görüştüğüm öyle aman aman arkadaşım da yoktur. Bir ikidir. Yeni tanışacağım kişinin çocuğunun olmaması belli bir gelirinin olması gibi
de şartlar arıyorum. Tabiki bunun öncesinde ısınabileceğim, sevebileceğim ve güvenebileceğim birini istiyorum. Ama bu şartlarda böyle birinin beklediğim yerden karşıma imkansız gibi duruyor. Sizlere sormak istediğim bu arkadaşlık siteleri hakkında ne düşünüyorsunuz güvenilir midir. Yoksa yanlış mı yapmış olurum. Ya da diyelim buradan birisi ile tanıştım güzel gitti her şey peki ilerde bunu başıma kakar
mı? Bu konularda fikirlerinizi almak istiyorum.teşekkür ediyorum şimdiden herkese.

Başınıza kakarsa siz de onun başına kakarsınız, ne olacak? Siz arkadaşlık sitesine girince kötü kadın olacaksınız da karşınızdaki adam sütten çıkmış ak kaşık mı olacak?

Bu aralar o sitelerin çoğu seks partneri arama sitesine dönüşmüş vaziyette. Evlenen bir çok insan var ama geneli tabuları olmayan, sevişmek için bir araya gelip uyum yakaladıklarını farkedip evlenen insanlar. Bu konuda tabularınız varsa aradığınızı bulamayacağınızı düşünüyorum.

Öyle sitelerde genelde ergenler oluyor ya da ergenlikten çıkamamış yetişkinler...yani doğru düzgün insan oralara takılmaz bence ,siz de sakın ola oralara bulaşmayın , eğer biri ile tanışmak istiyorsanız çevrenize citlatin belki birileri ile tanisirsiniz, bunda ayıp yok insanlar birbirlerini tanımak için var yani aman ben kimseye söyleyemem böyle biseyi demeyin

Merhaba arkadaşlar. 38 yaşındayım ve boşandım çocuğum yok. Mesleğim var ve çalışıyorum. Yeniden birisi ile tanışıp evlenip aile kurmak istiyorum çocuğum olsun istiyorum gerçi yaşımdan dolayı olur mu bilmiyorum. Çevremde tanışabileceğim sosyal ortamlar yok küçük bir yer zaten. Ben de çok sosyal biri değilimdir. İşten eve evden işe. Ailemle yaşıyorum. Görüştüğüm öyle aman aman arkadaşım da yoktur. Bir ikidir. Yeni tanışacağım kişinin çocuğunun olmaması belli bir gelirinin olması gibi
de şartlar arıyorum. Tabiki bunun öncesinde ısınabileceğim, sevebileceğim ve güvenebileceğim birini istiyorum. Ama bu şartlarda böyle birinin beklediğim yerden karşıma imkansız gibi duruyor. Sizlere sormak istediğim bu arkadaşlık siteleri hakkında ne düşünüyorsunuz güvenilir midir. Yoksa yanlış mı yapmış olurum. Ya da diyelim buradan birisi ile tanıştım güzel gitti her şey peki ilerde bunu başıma kakar
mı? Bu konularda fikirlerinizi almak istiyorum.teşekkür ediyorum şimdiden herkese.
Eski bir müşteri temsilcisi olarak diyorum gsm operatöründe olduğum için biliyorum o sitelerde gezenler her ay numara değiştirir ve çoğunluklarda fake isimlerle kullanıyorlar şimdi ne alakası var diceksiniz bazı sitelere girerken telefon numarası istiyorlar bakıyorlar çoğu da zaten ciddi değil düzenli olarak numara değiştirmek kolaylarına gidiyor 🤷‍♀️Uzak durun desemde siz bilirsiniz karar sizin 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

İlla bulursunuz yada bulamazsınız diyemez kimse, çünkü bulan da var, ama belasını bulan da var
Aslında hiç belli olmaz yani, evlenmek istediğinizi eş dost biliyor mu, kimse yok etrafta diye düşünmeyin tanımadığınız birileri vardır belki

içlerinde mutlaka düzgün insanlar vardır. ancak çok uyanık olmanız gerekiyor.
sapık vs insanın olmadığı yer yok. adam iş arkadaşın ama sapıklık yapabiliyor.
yani eğer ben kandırılmam deyip kendinize güveniyorsanız o zaman deneyebilirsiniz

O tarz sitelerin içinden çıkanlar sizin kriterlerinizi pek karşılamaz gibi geldi bana. Hatta çoğu evli abaza takılıyor sanırım. Ne zaman birisi gelip dert yansa burada siteden tanıştık evliymiş diyor. Ama yinede siz bilirsiniz 🤗

olur da denk gelirse gerçekten yuva kurmak amaclı biri varsa o sitelerde bilmiyorum illaki vardir ama genelde evli yada beraberlik yaşamak istiyenler daha ağırlıkta

sahte kimlikler hırsızlar sapiklar dolandırıcılar da çoğunlukta

güvenirliği çok az ha On kadar kötü kişinin içinde iyi hiri denk gelir gelmez oda muamma

İçlerinde nispeten nitelikli sayılabilecek siteler var mı bilmiyorum, araştırmak lazım. Bunun dışında internette iyi, düzgün, dürüst, kültürlü ve güvenilir biriyle tanışma şansı nasıl desem, Allah'ın sevgili kuluysaniz olur ancak gibime geliyor🤭🤭 çünkü orda böyle birini bulmak samanlıkta iğne bulmak gibi bişey. Yine de şansınızı denemek isterseniz çok temkinli davranarak deneyebilirsiniz, neden olmasın? Açık kimliğinizi, resminizi vs paylaşmadan mesela.

Ben eşimle böyle bir uygulama aracılığıyla tanıştım. Hani şu herkesin tek gecelik ilişkiler aradığı :) Bu tamamen karşınızdaki kişinin karakteriyle, beklentileriyle ve aranızdaki çekimle alakalı. Ama genele vurduğunuzda çoğu kişi birkaç sefer takılmak için böyle siteleri kullanıyor. Kendinizi bu noktada korumanız önemli. Türlü türlü insan var. Ama yine de bir deneyin derim. Belli mi olur belki sizin de karşınıza iyi bir insan çıkar. Bu şekilde evlenen insan sayısı da az değil.

Back