- 25 Mart 2021
- 4
- 11
- 3
- 41
- Konu Sahibi Umutsuzluk
Merhaba arkadaşlar. 38 yaşındayım ve boşandım çocuğum yok. Mesleğim var ve çalışıyorum. Yeniden birisi ile tanışıp evlenip aile kurmak istiyorum çocuğum olsun istiyorum gerçi yaşımdan dolayı olur mu bilmiyorum. Çevremde tanışabileceğim sosyal ortamlar yok küçük bir yer zaten. Ben de çok sosyal biri değilimdir. İşten eve evden işe. Ailemle yaşıyorum. Görüştüğüm öyle aman aman arkadaşım da yoktur. Bir ikidir. Yeni tanışacağım kişinin çocuğunun olmaması belli bir gelirinin olması gibi
de şartlar arıyorum. Tabiki bunun öncesinde ısınabileceğim, sevebileceğim ve güvenebileceğim birini istiyorum. Ama bu şartlarda böyle birinin beklediğim yerden karşıma imkansız gibi duruyor. Sizlere sormak istediğim bu arkadaşlık siteleri hakkında ne düşünüyorsunuz güvenilir midir. Yoksa yanlış mı yapmış olurum. Ya da diyelim buradan birisi ile tanıştım güzel gitti her şey peki ilerde bunu başıma kakar
mı? Bu konularda fikirlerinizi almak istiyorum.teşekkür ediyorum şimdiden herkese.
de şartlar arıyorum. Tabiki bunun öncesinde ısınabileceğim, sevebileceğim ve güvenebileceğim birini istiyorum. Ama bu şartlarda böyle birinin beklediğim yerden karşıma imkansız gibi duruyor. Sizlere sormak istediğim bu arkadaşlık siteleri hakkında ne düşünüyorsunuz güvenilir midir. Yoksa yanlış mı yapmış olurum. Ya da diyelim buradan birisi ile tanıştım güzel gitti her şey peki ilerde bunu başıma kakar
mı? Bu konularda fikirlerinizi almak istiyorum.teşekkür ediyorum şimdiden herkese.