arkadaşlık ilişkilerim

ayy harika yorum. biri yazsa da okusam. arkadaşlığın kitabı neymiş nasıl arkadaş olunurmuş :)))

eşim artık beni dinlemekten sıkıldı. 10 yılı bitirdik. o da haklı. artık sorunların beni boğuyor büyü artık dedi bana. ama olmuyor fıtratımda susmak yok. sürekli konuşmak dertleşmek istiyorum. bazen zor tutuyorum kendimi konuşmamak için.

bak senin konun eğer gerçekse gerçekten çok aşırı iyi niyetli ve temiz kalplisin bence sen arkadaş edinme kendine suistimal edilmeye çok musaitsin hiç cin fikir yok sende arkadassiz daha iyi hissedeceksin emin ol

Sorun fazla iyi niyetli yaklaşman. Bende seninle aynıyım. Bu şekilde bir liste çıkarabilirim kaybettiğim arkadaşlıklarımla ilgili.. Bu çok üzücü.. Hepsini de gerçekten severdim. Bu zaman kadar kimle yakın arkadaş olduysam hepsi için en iyi arkadaş kategorisindeydim. Çünkü %100'ümü veriyordum onlarla olan iletişimimde. Derdi olanın derdiyle sıkıntısıyla gerçekten ilgileniyordum. Öylesine söylenilmiş hiçbir cümlem yoktu teselli etmek için. Hep çözümler arardım, onlarla birlikte üzülürdüm. Ama hep bir planım olurdu. Boş bir arkadaş olmadım hiçbir zaman. Neşeli sıcak kanlı biri oldum aynı senin gibi. Ama saçma sapan sebepler yetti bitmesine. Demek ki onlar, bizim yüklediğimiz kadar anlam yüklememişler arkadaşlık kavramına. Ben buradan bunu anlıyorum. Çok fazla iyi niyet ve değer vermek.. Aslında bizi biz yapan şeyler bunlar. Ama kendimiz olamıyoruz işte.. Çıkarcıda olmak bize göre değil. Rol yapmak..

Şuan eşim ve annem benim en iyi arkadaşlarım. Biliyor musun bazen eşim bile en iyi arkadaşım değil.. Çünkü bazen onlarada her şeyi anlatmamalısın. Anlayamadıkları vardır. Politik olmak zorundasın.

Seni çok iyi anlıyorum.

o zaman kendine bi blog aç oraya yaz. çok işe yarıyor. hem insanlara anlatmış rahatlamış olursun hem de birine anlatıldı kaygın olmaz.

bak senin konun eğer gerçekse gerçekten çok aşırı iyi niyetli ve temiz kalplisin bence sen arkadaş edinme kendine suistimal edilmeye çok musaitsin hiç cin fikir yok sende arkadassiz daha iyi hissedeceksin emin ol

konum malesef gerçek. daha uzun yazsaydım emin olun bu kız salak derdiniz. şimdi geriye dönüp bakınca cidden salakmışım dediğim çok kararım var. hala da yanlış kararlar veriyorum

Arkadaş olup kahve içeceksin,özel hayata sokmayacaksın,o anlatırsa dinle,kendin anlatma.
Ben öyle yaptım,birkaç saçma tecrübeden sonra.Şükür işe yaradı.

düşün bi yani kim eşini ordu evine gonderir kız arkadaşım bizde kalcak diye çok kullandirtmissin kendini

o zaman kendine bi blog aç oraya yaz. çok işe yarıyor. hem insanlara anlatmış rahatlamış olursun hem de birine anlatıldı kaygın olmaz.

aynen bu ihtiyaç ancak bu şekilde giderilebilir. işlerimi yoluna koyup bi blog açmayı düşüneceğim :)

düşün bi yani kim eşini ordu evine gonderir kız arkadaşım bizde kalcak diye çok kullandirtmissin kendini

eşimi de değersizleştirmişim aslında değil mi? siz söyleyince farkettim şimdi. ama sende kalmaya geliyoruz dediklerinde nasıl reddedebilirdim ki?

Herkes sizin gibi olsa dunya ne guzel olurdu degil mi? Maalesef oyle degil iste. Hoslanmadiginiz guvenmediginiz insanlarla mesafeli olacaksiniz baska caresi yok.

Canım ben de senin gibi 4-5 arkadaşımla iletişimi kesmek zorundan kaldım.İnsanların değer yargıları çok farklı ve zaman ve olaylar bizleri çok değiştiriyor.
Etrafında çok insana gerek yok esasen,seni anlayan bir kaç dostun olsun yeter..
"Bana bir ben lazım, bir de beni anlayan. Beni bir ben anlarım, bir de beni yaradan .."

herkesi kendisi gibi zanneden insanlar var ya işte sen tam olarak onlardansin çok özür dilerim ama bir yerden sonra enayi yerine koyuluyorsun farkına var artık bunun

acımasız olmak mı gerekiyor? birine işim var musait değilim diyemiyorum. biri moralim bozuk deyince işimi gücümü bırakıp onunla ilgileniyorum

olabilir mi ki? olabilir evet. sevilmeyi çok aşırı seviyorum . eşimi bile bezdiriyorum bu konuda. aynen haklısınız. nasıl aşarım ki bunu? çocukken de böyleydim ben. biri bana canım dese hemen gider kucağına oturur kendimi sevdirirdim

acımasız olmak mı gerekiyor? birine işim var musait değilim diyemiyorum. biri moralim bozuk deyince işimi gücümü bırakıp onunla ilgileniyorum
Hayır canım sen olması gereken gibisin bu konuda. Ama şöyle bir tavsiye verebilirim.. Beklentin olmasın. Fazla anlam yükleme karşındaki insana. %100 ünü verme hisler konusunda. Böyle yaparsan yan çizdiklerinde fazla etkilenmezsin. O an bir insana yardımcı olmak gibi düşün.

hayatta ben kimsenin evine gidip kalamam zaten. çekinirim rahatsız edioyrum diye düşünürüm

bunun normali nedir anlamaya çalışıyorum. herkes nasıl iyi arkadaş bulabiliyor? sır saklayabilen , arkadan konuşmayan, kıskanmayan, laf sokmayan, eşime karşı seviyeli davranan....
çok mu şey istiyorum ?
şimdi bunların hepsini istemek de doğru değil ki arkadaşım
mesela bunlardan bazıları olur bir ikisi olmaz

şaka bir yana sizde benim gibi fazla sıcaksınız sanırım
ben sevdiğim insanlara mesafe koyamam asla mesela o yüzden çantada keklik görünüyoruz
benim de bir yakın arkadaşım var başka da yok
sizinde inşallah karşınıza hayırlı iyi arkadaşlar çıkar biran önce

aslında beklenti değil gibi bendeki. bilemiyorum aslında belki de biri beni dinlesin diye herkese fedakarlık yapıp kendimi ezdiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…