Arkadaşlık ilişkileri

Evet şimdi de öyle yani birisi cevap vermesin ya da birazcık uzak dursun kesin bişey oldu diye düşünüyorum ,ha üstüne gitmem kimsenin de kendi kafamda kuruyorum işte , bende bu abartılı dediğiniz şeyleri yapmaktan kendimi bir alıkoyabilsem, giden gider saçmalama diyorum falan filan ama işte sonra "nasıl olur ya bu kadar kolay mıydı "diye yine aynı yerdeyim

Yarısına kadar okuyabildim dayanamadım daha fazla. Kadının da bunalmış olma ihtimali fazla. Biri sizi aramıyorsa meşguldür, işi vardır o sıralar. Israrla sorarsanız daralır insan. Karı koca gibi davranmaya başlamışsınız kadına

Acaba bi terk edilme korkusumu var sizde genelde cocuklukta bir terk edilme veya anne babadan ilgi, bakim gormeme veya bi yakinini kaybetmeden olusan bir tromadan kaynaklanir bu tur anlattiklariniz.
Ahh nasıl dogru yorum yaptınız aynı şeyi bende yaşıyorum ama sanırım problem yazdığınız şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…