Arkadaşlık hakkında fikirlere ihtiyacım var

umudumvarhala

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2012
262
89
Hanımlar arkadaşlık hakkında görüşlerinize ihtiyacım var. Arkadaşlarımla aramda istediğim bağı kuramadığımı görüyorum bu beni çok üzüyor. Aşırı derecede arkadaş meraklısı biriyim, bu da ben üzüyor, dostça yaklaşan insanları çevremde göremeyince üzüntüm daha da artıyor.
Daha önceden çok yakın arkadaşlarım vardı ama kimisini kaprisi kimisini de attığı kazıklar sonucunda hayatımdan çıkarttım. Hayatımdan çok insan elemek durumunda kaldım. Hep başıma gelen de şu oldu yeni arkadaş bulunca tavrını değiştiren, soğuk durmaya başlayan arkadaşlarım oldu.
2 tane çok yakın arkadaşım var herşeyimi paylaşırım. 1 tanesi çok daha gerçek dosttur her özel günümde yanımdaydı. Ama bu arkadaşımla da son dönemlerde irtibatım azaldı. Yani sanki yeni arkadaşlar buldukça o benden daha uzak duruyor. Ben de eskisi kadar yakınlık yapmayı düşünmüyorum.
Yakın arkadaşımla 2 hafta önce görüştüm ama tavrı inanın içime dert oldu, zaten görüşeceğimiz gün bişeyleri bahane etti napsak vs. buluşmasak mı ya getirdi, kaç aydır yüzyüze görüşmüyorduk oysa ki, hep telden ya da whtsauptan konuşuyorduk, ben onun bahane bulmasına kırıldım. Buluştuk ama sık sık laf soktu, ben de boş durmadım hani ben de muhabbet devam ederken arada laf soktum
Sizce neden bazı insanların çevresinde hep yardımcı olmak isteyen çok sayıda arkadaş dost oluyor?
Arkadaş seçimlerimi mi yanlış yapıyorum acaba?

kaliteli yalnızlığı seviyesiz kalabalığa tercih ederim

bence seni gerçekten seven önemseyen insanlarla görüş.

kaliteli yalnızlığı seviyesiz kalabalığa tercih ederim

bence seni gerçekten seven önemseyen insanlarla görüş.

öyle yapmaya çalışıyorum değer verene değer veririrm ama
yakın arkadaşımın bile tam anlamıyla dost olmadığını görmek üzüyor işte

10 tane arkadasin olacagina bir tane arkadasin olsun saglam guvenilir olsun eski arkadasin anlattigina gore oyle bence degerini bil uzaklasma

Fazla beklentilisin. Sorun bu. Fazla beklentilerin sonucu da böyle uzaklaşma ve kayıplar olur.

Şu yeni arkadaş için eski dostu satanlara yorum bile yapmak istemiyorum. İnsan üzülüyor ama üzülmeye değmez.

Sizde adamina gore muamele yapin hicte uzulmeyin hic belli olmaz ummadiginiz bir anda gercek dost diyebileceginiz insanlar cikabilir.Yuzlerce arkadasiniz olacagina bir tane olsun tam olsun.

Sanırım ben E="sevde_, post: 40087634, member: 273059"]Fazla beklentilisin. Sorun bu. Fazla beklentilerin sonucu da böyle uzaklaşma ve kayıplar olur.[/QUOTE]
Sanirim ben cok beklentiye giriyorum bazen ben de boyle dusunuyorum
Ama en uzuldugum yeni bir arkadaş buldugunda arkadaslarimin hepsinin daha bi uzak durmasi o beni üzüyor

Hayatında bu tarz insanlar olacağına, hiç olmasın daha iyi canım. İnsanın en iyi dostu yine kendisi gerisi boş bu lafım çıkarcı insanlara, gerçek dostlara lafım yok.

Siz de yeni arkadaşlar bulun onlar gibi. Siz de onlardan uzaklaşın bakalım nasıl oluyormuş.

Yeni arkadas bulabilirim ama frekansin uymasi lazim
Arkadas olsun diye herkesle de konuşulmuyor
Siz bu tarz durumlarda napiyorsunuz? Arkadas ligi nasıl guclendiryosunuz hanimlar c

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…