evet o hakkı ona vermem zaten koca bir cahillikti.ama arkadaşım henüz ayrılmadanda dedi ki görüşmek istemezsen anlarım biliyorum bu durumları demişti.peki arkadaşım için ne yapabilirim telafisi olamaz bir şey mi bu ?
Telafisi elbette olur ama bu sefer sevgilinizle aranız açılır.
Yani bu tavrınızın yanlış olduğunu ona anlatabilirsiniz, hatta sevgilinizi ikna ederseniz beraber görüşüp de sevgilinizin bu düşüncesinin kırılmasına da zemin hazırlayabilirsiniz.
Çok sık görüşmezsiniz ama açık bir şekilde arkadaşlığınıza sahip çıkmanız ve bunu sevgilinize de kabul ettirmeniz, o insana yapacağınız en büyük adım olur diye düşünüyorum.
Benim ilişkimde de kıskanılan, istenmeyen insanlar var ama bunu yasak ya da dayatma adı altında yapmıyoruz.
İlla görüşeceği zaman ben de giderim mesela yanında, çok sık mesajlaşılmaz da.
Eğer birinden gerçekten hoşlanılmıyorsa zaten, varsa rahatsız edici tavırları o insanın bunu görmesi için zaman geçirmesi gerekir.
Ben hayatımda öyle yaptım, haz etmediğim insanlar hakkında uyardım ve belli bir zaman sonra dediğime elbet geldi.
Başında böyle diretmelere yer verseydim, inada binerdi iş, gözünde daha da yücelirdi bu kişi.
Belki sevgiliniz kıskanmakta haklı, kimse bilemez bunu.
Ama paylaşımlarınız olmadıkça siz o kanaati ne kadar verebilirsiniz ki?
Bu şekilde sevgilinizi ikna edin bence ve beraber görüşün.