- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.775
- 35
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
havlayan kopek isirmaz bacimikisi de şeytan gibiler zarar vermelerinden korkuyorum açıkçası kızın iftira huyu da var oğlan zaten sebepsiz yere bana düşman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
havlayan kopek isirmaz bacimikisi de şeytan gibiler zarar vermelerinden korkuyorum açıkçası kızın iftira huyu da var oğlan zaten sebepsiz yere bana düşman
Ne demek korkuyorum onlar kim ki istediği kadar iftira atmaya kalksın boşver sen kendini biliyorsun hem onunla arkadaş kalmaya devam edeceksen bence kork yaniikisi de şeytan gibiler zarar vermelerinden korkuyorum açıkçası kızın iftira huyu da var oğlan zaten sebepsiz yere bana düşman
E yani bitirmeyip ne yapacaksiniz? Tabii ki bitirin yerin dibine sokun beter olsun.sizin eski sevgilinizle daha yakın arkadaşmis o teselli etsinonunla benle olduğundan bir tık daha yakındı ama ayrılığımızda beni haklı bulduğu halde beni suçlar gibi davranmış onun iğrençliklerine alet olmuş oğlanda bunu kullanmak istemiş sırf kız bulsun benden haber alsın vb..
haklısınız.. bi de çok iyi biriymiş gibi davranıyordu sanki hep benim iyiliğimi istermiş gibiE yani bitirmeyip ne yapacaksiniz? Tabii ki bitirin yerin dibine sokun beter olsun.sizin eski sevgilinizle daha yakın arkadaşmis o teselli etsin
planı eski sevgilim yapıyor kız da hayır demiyor ama eve gelmez diyor gece klübüne çağırıyor kızı.. oğlanı da bana baya düşman etmiş alttan alta eminim arkadaşlığımı kestiğim için oğlana yanaşıp arkamdan iş çevirecek ezel dizisindeki ömer gibi hissediyorumKıza alkol içirip sevişmek için plan?
Bir kız hakkında içirip , eski sevgilizin altına sokma planı mı yapıyor? Allah belasını versin onun.
Sizde ne yapayım diyorsunuz? Enteresan.
''ARKADAŞ'' kelimesi ile o kişinin ismini yan yana geçirmeyin akrep deyin siz ona akreppp.
O bahsettikleri kızı da uyarın. Karılar da sapıtmış artık, çok sinirlendim ya
Vallahi ibreti alem için yedi aleme yayardım manukyan diye, pislik...
Bir kız hakkında bu planları yapabilecek kadar fa*işe bir kalp taşıdığı için silin hayatınızdan, sevgilinizle dedikodu yaptı diye değil. İnsan bir insana hem de hemcinsine bu planı yapar mı ya heriflerle. Para da istemiştir kesin.
Resmen tecavüz planı bu ötesi yok!planı eski sevgilim yapıyor kız da hayır demiyor ama eve gelmez diyor gece klübüne çağırıyor kızı.. oğlanı da bana baya düşman etmiş alttan alta eminim arkadaşlığımı kestiğim için oğlana yanaşıp arkamdan iş çevirecek ezel dizisindeki ömer gibi hissediyorum