• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlarrr lütfenn akıll verin...

Eylems

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2009
3
0
86
Tokat
Selamlar Arkadaşlar..

Sizden konu ile bilgisi olanlardan akıl fikir istiyorum...

5 yaşındayken köyde tahta merdivenlerden çıkarken ayağımın kayması ile bir iki kat düştükten sonra en son basamağa rahmim gelecek şekilde sert olarak düştüm tam hatırlamıyorum ama çok acıdığını biliyorum. aradan 5 dk geçmişti wc ye gittim ve birden bir sürü kan aktığını hatırlıyorum. babaannemler doktora götürmek istediler ama sonradan önemsenmeyip kaldı..

şuan 23 yaşındayım bir kaç yıldır acaba kızlık zarıma bişiy olmuşmudur diye düşünüyordum ama üstünde durmuyordum.. ama şimdi ömrümde ilk defa evlilik düşündüğüm ve canımdan çok sevdiğim birisi var ona söylemeyi çok istiyorum ama korkuyorum ya içinden bana karşı kötü bir his geçerse diye.. :çok üzgünüm:

arkadaşlar kızlık zarıma birşey olmuşmudur şuan doktora gitmek istiyorum ama sonuç ya olumsuzsa diye çok korkuyorum gidemiyorum.. bu konuda akıl verirmisin arkadaşlarmafoldumben

Korkunun ecele faydası yoktur. Kızlığınıza birşey olup olmadığını biz nereden bilebiliriz.

Valla garipsiyorum böyle soruları. Gidin görünün bir doktora:kahve:

Ya arkadaŞım olabılır kızlıĞında gıdebılır hayat neler gÖsterıyo ınsana neden korkuyosun kı
kan gelmese nolcak eŞın kapı dıŞımı etcek senı
ayrıca ılk gece kan gelmeme gıbı ıhtımallerde var
ayrıca sız kendınızden emınsınız kımseyle beraber olmamıŞsanız neden korkuyosunuz kıı
bu kadar korkacaĞınıza bı doktora gıdın ozaman

doktora gıtmekten başka çare yok canım.. hem gıttıyse de gıtmıştır, o kadar üzülme. daha kötüsü olmamış bak, Allah korusun sakat da kalabılırdın ya da başını çarpıp ölebılırdın de.. inşallah ıstedığın gıbı olur her şey

Of fena oldum okuyunca, ne çok acımıştır...
Benim kuzenimde bisikletine demirine aynen çarpmıştı kanadı ama evlendi sorun yok...
Az kan geldiğini söyledi ama onunla alakalı olacağını düşünmüyorum...

Selamlar Arkadaşlar..

Sizden konu ile bilgisi olanlardan akıl fikir istiyorum...

5 yaşındayken köyde tahta merdivenlerden çıkarken ayağımın kayması ile bir iki kat düştükten sonra en son basamağa rahmim gelecek şekilde sert olarak düştüm tam hatırlamıyorum ama çok acıdığını biliyorum. aradan 5 dk geçmişti wc ye gittim ve birden bir sürü kan aktığını hatırlıyorum. babaannemler doktora götürmek istediler ama sonradan önemsenmeyip kaldı..

şuan 23 yaşındayım bir kaç yıldır acaba kızlık zarıma bişiy olmuşmudur diye düşünüyordum ama üstünde durmuyordum.. ama şimdi ömrümde ilk defa evlilik düşündüğüm ve canımdan çok sevdiğim birisi var ona söylemeyi çok istiyorum ama korkuyorum ya içinden bana karşı kötü bir his geçerse diye.. :çok üzgünüm:

arkadaşlar kızlık zarıma birşey olmuşmudur şuan doktora gitmek istiyorum ama sonuç ya olumsuzsa diye çok korkuyorum gidemiyorum.. bu konuda akıl verirmisin arkadaşlarmafoldumben

Canım düşme ile kızlık bozulması nadir bir durum olsa da yok değil.Fakat artık tıp çok ilerlerdi her durumda kızlık zarının onarımı yapılabiliyor diye birçok yerde okudum. Bence güvenilir bir doktora kontrol ettir eğer ki bir sorun varsa bunun üzerine kendisinden yapabileceklerin konusunda fikir alırsın. Bu telafisi mümkün olmayan bir durum değil bunu unutma.

benzer şey benimde başıma gelmişti ilkokula giderken o bölgeme hafif bi darbe almıştım. sonrasında bir şey aktığını hissettim baktığımda bir iki damlakan vardı. benimde annem çok paniklemişti ama ben de gitmemiştim. o gün bugündür yaş ilerleyince de aklıma takılmıştı. bende ciddi bir durum olunca peşinen söylemiştim eşime, o zaman erk.arkadaşım tabi, böyle bir durum olmuştu var mı yokmu bilmiyorum diye. daha sonradan da doktora gittiğimde hala durduğunu söylemişti doktor. yani diyeceğim boşyere kafana takma.olan olmuş durumu izah edersin. ben o kadar üzülmüşüm hiç bişey olmamış. gerçi senin biraz daha fazla olmuş ama.yapcak bişey yok. kesin ne olduğunu bilmek istersen de doktora git derim.

Son düzenleme:
cevaplarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar.. Rabbim muhafaza etsin bu tarz olaydan herkesi..

bencede erkek arkadaşına anlat durumu canım,hatta doktora beraber gitmeyi teklif et,umarım düşündüğün gibi değildir ama kızlık zarın yırtılmış olsa bile doktorlar ilişkiye girip girmediğini anlıyorlar,en azından erkek arkadaşında doktorun ağzından kendi kulaklarıyla duymuş olur ilişki sebebiyle değil kaza nedeniyle yırtılmış olduğunu

eger aklınıza cok takılıyorsa bir doktora görünün,
ama arkadaslarin dedigi gibi kizlik zari yirtilmamis olsa da ilk gece zarin esnekligi sebebi ile kan gelmeme ihtimali de wardir
bu tip dusuncelerle yasanmaz arkadasim ,gidin doktora hatta evlenince esinle beraber git o da doktordan duysun neler olabilecegini....

arkadaşlar çok teşekkür ederim.. bugün anlattım kendisine herşeyi elhamdülillah çok anlayışlı karşıladı. isteme zamanı bunu öğrenseydim emin ol çok üzülürdüm dedi. kendisine isterse doktora gidebiliriz dedim hayır buna hiç gerek yok diye tepki verdi.. Allahımmm onu ömrümden hayırlısı ile eksik etmesin...

Rabbimm kimselere böyle bir olay yaşatmasın çok zor çok...

Back