- 13 Kasım 2019
- 6.280
- 13.193
- 198
- Konu Sahibi sassyassyy
-
Neden ilginç geldi? Benim baba flörtlerimi de bilirdi mesela en doğalı bilmesi gerekmez mi?Allahtan zararsız iyi çocuklar mis sizinkiler.Bu arada babanızın sevgilinizi bilmesi de biraz ilginç geldi.
Okurken içtiğim çay gülmekten boğazımda kaldıhala gülüyorum özellikle “kes lan yavşak” kısmına allahım sen affet çok eğlenceli. Bi an düğününüzü düşündüm de sahnenin ortasında yağ sürüp güreş yapmazlar umarım. Ama kesinlikle sınırı aşan davranıslar var belli “noldu lan baba adina benim adimi yazdirmaya mi gittin” şuna gülsem de çok ağır gerçekten bence bu konuyu ne yap ne et sevgilinle konus.
Gülmekten yanagım ağrıdı affola
İleride sana da böyle şakalar yapar , emin ol. Benim eşim de böyle ve çok çok kötü bir özellik , arkadaşları ile beraberken direkt ayılaşıyorlar.Bazen eşler olarak anneleri gibi oluyoruz ve kötü bir durum yani.Eşime ne desem de değişmedi arkadaşlarıyla beraberken olan bu halleri , bu şekilde kabul edebilecek miyim diye kendine sor , ilerde daha da zor gelecek ve sana da öyle şeyler yapacak bazen hatta.
Konunun yarısında üyeye baktım fake mi diye.
Bu daha ergenligini atlatamamis.
Espri olur, küfür olur ama hepsi bi yere kadar. Babanın yaninda da
Ev sistemi müdahalesi
Evin ortasında yağlı güreş
çok güldüm buna ya gerçekten de zeka yaşları 15 gibievde akilli sistem kullaniyoruz. sesli olarak bir komut verdiginizde onu yapiyor. ben cevap verme ozelligini kapatmistim, ben yokken onu acmislar. ne desek hoparlorden “kes lan yavsak” diye ses geliyor.
işte böyle durumlarda anneleri gibi olmamak için şakalara ayak uydurmaya çalışmak daha iyi belki deİleride sana da böyle şakalar yapar , emin ol. Benim eşim de böyle ve çok çok kötü bir özellik , arkadaşları ile beraberken direkt ayılaşıyorlar.Bazen eşler olarak anneleri gibi oluyoruz ve kötü bir durum yani.Eşime ne desem de değişmedi arkadaşlarıyla beraberken olan bu halleri , bu şekilde kabul edebilecek miyim diye kendine sor , ilerde daha da zor gelecek ve sana da öyle şeyler yapacak bazen hatta.
Ailem bilemez , onların yanında örnek insan , aslında da normalde de öyledir de o başıbozuk arkadaşları yüzünden hep . Hangover diye bi' film var ya öyle bir arkadaş grubu var tam.Ki bizimkiler 30 35 yaş arası hepsi.Erkeklerin hepsi arkadaşlarının yanında çocuk gibi oluyor bence , hele de çocukluk arkadaşlarıysa filan kopuyorlar iyice.Çoğu böyle diye düşünüyorum.Sen çekebileceksen ve ailenin yanında daha oturaklı davranırsa devam et yoksa ailenin yanında saçmalar ve sinir olursun.Hoş değil ailenin yanında olması.Söyledin mi peki bunu ona ne diyor sanaya biz zaten oyle cok seviyeli bi cift degiliz ama kendi aramizda yapariz bunu. bizim birbirimize soylediklerimizi yaptigimiz sakalari babam duysa kalpten gideryine konussun arkadaslariyla ama en azindan disari tasmasin istiyorum bu durum. senin ailen bilir mi mesela esinin bu huyunu?
Ailem bilemez , onların yanında örnek insan , aslında da normalde de öyledir de o başıbozuk arkadaşları yüzünden hep . Hangover diye bi' film var ya öyle bir arkadaş grubu var tam.Ki bizimkiler 30 35 yaş arası hepsi.Erkeklerin hepsi arkadaşlarının yanında çocuk gibi oluyor bence , hele de çocukluk arkadaşlarıysa filan kopuyorlar iyice.Çoğu böyle diye düşünüyorum.Sen çekebileceksen ve ailenin yanında daha oturaklı davranırsa devam et yoksa ailenin yanında saçmalar ve sinir olursun.Hoş değil ailenin yanında olması.Söyledin mi peki bunu ona ne diyor sana
Bak sana en beterinden örnek vereyim en son ki flörtümle oturduk içiyoruz sohbet ediyoruz neyse bunun kafa alkolden uçtu. Aldı telefonumdan kankasına mesaj attı, bende yanındayım tabi. Diyalog şöyle;ya daha neler neler var. ben bazen cidden kufur ettiklerini bile anlamiyorum. bulusuyoruz mesela biri gec kaliyor, niye gec kaldin diyorlar “olum anlamadim ki trafik coktu yol kenarina da cok baktim hicbirinizin akrabasini goremedim niye kitlenmis bu trafik” diyor. gulup geciyorlar. kufur desen degil, hakaret desen degil. ama rahatsiz edici iste. of bilmiyorum ya biri benim arkadaslik iliskime karissa cok sinirlenirdim o yuzden uyarmiyorum sanirim dan diye.
bu kadarı gerçekten iğrençç. çüş artıkBak sana en beterinden örnek vereyim en son ki flörtümle oturduk içiyoruz sohbet ediyoruz neyse bunun kafa alkolden uçtu. Aldı telefonumdan kankasına mesaj attı, bende yanındayım tabi. Diyalog şöyle;
-Napıyon la (flört bozuntusu)
+ Vayy ateşle barut yan yana gelip beni mi hatırladınız? Gruba kisi eksik herhalde. (Ben şşşşoooookkk)
-Sus lan senin hayal gücün genis isine bak.
+Olum sevisinde video salın bana (Ben yine şşşşşooookkk)
Hemen telefonu elinden aldım. Kankası benim teli aradı açmadım sonra onu aradı açtı hoparlöre aldı. Konustular hemen uzaklastım ordan. Benim yanımda toplum icinde kibar mı kibar efendi adam kankalarının yanında bambaşka bir şeye dönüşüyordu. Allah sonumuzu hayr etsin. Asdfgjalsleleslsleşsmd
Hemde ne iğrenç ne iğrenç nasıl buz oldum kaldım böyle neyse ki flört namına bir şey kalmadı yok oldu. İnsan alkollüyken bile yapmaz.bu kadarı gerçekten iğrençç. çüş artık
Bak sana en beterinden örnek vereyim en son ki flörtümle oturduk içiyoruz sohbet ediyoruz neyse bunun kafa alkolden uçtu. Aldı telefonumdan kankasına mesaj attı, bende yanındayım tabi. Diyalog şöyle;
-Napıyon la (flört bozuntusu)
+ Vayy ateşle barut yan yana gelip beni mi hatırladınız? Gruba kisi eksik herhalde. (Ben şşşşoooookkk)
-Sus lan senin hayal gücün genis isine bak.
+Olum sevisinde video salın bana (Ben yine şşşşşooookkk)
Hemen telefonu elinden aldım. Kankası benim teli aradı açmadım sonra onu aradı açtı hoparlöre aldı. Konustular hemen uzaklastım ordan. Benim yanımda toplum icinde kibar mı kibar efendi adam kankalarının yanında bambaşka bir şeye dönüşüyordu. Allah sonumuzu hayr etsin. Asdfgjalsleleslsleşsmd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?