- 13 Kasım 2019
- 6.282
- 13.206
- Konu Sahibi sassyassyy
Kusuruma bakmayın "kes lan yavşak" olayına çok güldüm Ama hani derler ya biriyle evlendin mi dolaylı olarak ailesi ile de evleniyorsun diye. Benim evlendikten sonra anladığım bir gerçek var o da birisiyle evlendin mi sadece ailesi ile değil arkadaşlarıyla da evleniyorsun. Arkadaş deyip geçmeyin, çok önemli evleneceğiniz kişinin önce ailesine sonra da arkadaşlarına çok dikkat etmek gerekiyor. Sizin annenize babanıza rezil olması önemli değil. İleride daha çok rezil eder sizi. Benim eşimin arkadaşları yüzünden başıma gelenleri anlatsam... aynı dertten bende de var. Benim eşim de çok iyi aile çocuğudur, zeki ve aklı başında biridir normalde ama bazı arkadaşları hiç öyle değil, ve onların yanında eşimin zeka seviyesi de eksilere düşüyor. Biz yaklaşık 5 yıldır birlikteyiz eşimle, 4 yıldır evliyiz. Ben bu süreçte yaşadıklarımdan ders almakla birlikte eşimin de ders almasını sağlamaya çalıştım. Eşimin arkadaşları ile arasını açmak veya az görüşmesini sağlamaya hiç çalışmadım, arkadaşları ile olan ilişkilerine karışmayı yanlış buldum ama yalnızken makul ve aklı başında olduğu anlarda konuşmak en iyisi. Ona arkadaşlarının davranışlarını ve onlarla birlikte iken kendi davranışlarını biraz olsun sorgulatmayı başardığımı düşünüyorum.