Valla aynen bende öyle düşünüyorum. Herkes yaşadığından yola çıkıyor. Allah kimseyi şaşırtmasın. Yani güven konusu açılıyor soruyolar mesela. Hanfendi sevgilimle ilgili iyi birşey duymak istemiyor diye sevgilime güvenmiyorum diye yalan mı söyleyeyim. Güveniyorum diyorum mesela. Onlar da başlıyor hiçbir erkeğe güven olmaz. Uzaktaki erkeğe güven olmaz cart curt. Bence ne olursa olsun kimsenin ilişkisine bu kadar burnunu sokmak iyi birşey değil. Normal birşey de değil..
Mesela bir gün sevgilim dışarı çıkacakken bana haber verdi. Bunlar yine başladı dalga geçmeye. Sevgilin çocuk gibi izin mi istiyor senden falan diye. Bende ne alakası var haber veriyor işte dedim. Siz böyle her şeyi söylüyor musunuz dedi biri.(o ara da sevgili yapmıştı yenilerdi) biz birbirimizi darlamıyoruz hiç haber de vermiyoruz dedi. Bende ne güzel dedim herkesin karakteri farklı başına birşey gelse allah korusun ben nerede olduğunu bilmek isterim merak ederim dedim. Yine gülüyor tabi bu kız.
Sonra ne oldu biliyor musun? Akşam kızın sevgilisi resim paylaştı şehir dışına gitmiş ve bir kızla buluşmuş. Kız şok oldu nasıl bana haber vermez diye
birşey derdim aslında, o kız olsa yerimde eminim birşeyler derdi ama ben yine büyüklük bende kalsın dedim teselli ettim kızı