• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlarımın sevgilime sürekli çamur atmaları?

O zaman anlatma.
Demek ki duymak istemiyorlar.
Sevgilin yok gibi davran. "Ne hediye alsam, ay bana bunu almış. Yaaa kıyamam bak ne dedi? Hahaha şu videoya baksana bana şarkı söylemiş" gibi cümlelere son ver. İlişkin disinda seylerden konuş. Böylece konu oraya gelmez,canını sıkacak yorumlar da duymazsin.

Ayrıca bir mesajında kızlar kimseyi bulamıyorlar-hep kazık yiyorlar -tek düzgün ilişkisi olan benim demişsin.
Bu mesajında: hayır asla bizden yana birşey olamaz. Sevgilim harika. Acaba ben mi çok güzelim de yanıma yakistirmiyorlar diyorsun.
Bir başka mesajda 'nedir bu yalniz arkadaşların sevgililere ettikleri' demişsin.
Gelen bütün mesajları ısrarla 'kizlar beni kiskaniyor'a getirmissin.
Kusura bakma ama okurken ben de irrite oldum . Şahsen böyle biriyle arkadaşlık yapmak istemem. Aynı yurt odasında olsam (ki böyle hep sevgilisini öven bir oda arkadaşım vardı) ban da afakanlar basardı.
Dediğim gibi, sevmedigin insanlarsa, seni kiskandiklarini düşünüyorsan konuşma onlarla. Kocaman yurtta eminim başka arkadaşlar bulursun. Sen de rahatla,onlar da rahatlasin
Ayrıca mesajlarimi da düzgün oku.
Kızlar kimseyi bulamıyor demedim ben. Hickimseyi kolay kolay beğenmiyolar çünkü sadece insanları dış görünümleriyle yargılıyorlar ilişkilerinde de genel olarak hep aldatıldılar.
Sabahtan akşama kadar "sevgilin çok çirkin" diye başımın etini yiyen bu saygısız kızlara belki de Allah ceza veriyordur kim bilir... Benim yine de bir ahım yok ama. Allah umarım karşılarına hayırlı bir insan çıkartır

Ya şu ilişki olaylarında benim kendime aldığım ders. İnsanlara güvenmeyeceksin ve herkese durması gereken yeri en baştan göstereceksin. Aksi takdirde sanki ilişkin için arkadaşından onay bekliyosun, sanki ondan izin istiyosun gibi gereksiz bir psikolojiye giriyolar.
Anlattığın olay için de iyi olmuş bence. En azından çok geç olmadan rengini belli etmiş çocuk 😄
Bak yukarda yorumda bahsettiğin olay benimde yurtta başıma gelmişti.Bi arkadaşım vardı sevgilisi çok zengindi ailesi varlıklıymış oğlanın.Kızda bebek gibiydi ama oğlan sıradan ama ben hiç yorum yapmazdım sevmiş sonuçta. .Neyse birgün bunlar konuşurken odaya girdim bu arkadaşımın sevgilisinin eski kız arkadaşı ,sevgilisinin abisiylede yatmış bu oğlanlada.Her erkek böyledire getirdi bende senin gibi yoo dedim bence her erkek yapmaz inançlı olanda yapmaz dedim hepsi beni alaya aldı.Tamam bende lisede aldatıldık ama herkes bir değilki bu saçmalık.İşte bende kendi sevgilimden yola çıkarak yorum yaptım herkes yaşadığından yola çıkarak yorum yapar.Aman boşver kulak asma kudursunlar :halay:

Bak yukarda yorumda bahsettiğin olay benimde yurtta başıma gelmişti.Bi arkadaşım vardı sevgilisi çok zengindi ailesi varlıklıymış oğlanın.Kızda bebek gibiydi ama oğlan sıradan ama ben hiç yorum yapmazdım sevmiş sonuçta. .Neyse birgün bunlar konuşurken odaya girdim bu arkadaşımın sevgilisinin eski kız arkadaşı ,sevgilisinin abisiylede yatmış bu oğlanlada.Her erkek böyledire getirdi bende senin gibi yoo dedim bence her erkek yapmaz inançlı olanda yapmaz dedim hepsi beni alaya aldı.Tamam bende lisede aldatıldık ama herkes bir değilki bu saçmalık.İşte bende kendi sevgilimden yola çıkarak yorum yaptım herkes yaşadığından yola çıkarak yorum yapar.Aman boşver kulak asma kudursunlar :halay:
Valla aynen bende öyle düşünüyorum. Herkes yaşadığından yola çıkıyor. Allah kimseyi şaşırtmasın. Yani güven konusu açılıyor soruyolar mesela. Hanfendi sevgilimle ilgili iyi birşey duymak istemiyor diye sevgilime güvenmiyorum diye yalan mı söyleyeyim. Güveniyorum diyorum mesela. Onlar da başlıyor hiçbir erkeğe güven olmaz. Uzaktaki erkeğe güven olmaz cart curt. Bence ne olursa olsun kimsenin ilişkisine bu kadar burnunu sokmak iyi birşey değil. Normal birşey de değil..
Mesela bir gün sevgilim dışarı çıkacakken bana haber verdi. Bunlar yine başladı dalga geçmeye. Sevgilin çocuk gibi izin mi istiyor senden falan diye. Bende ne alakası var haber veriyor işte dedim. Siz böyle her şeyi söylüyor musunuz dedi biri.(o ara da sevgili yapmıştı yenilerdi) biz birbirimizi darlamıyoruz hiç haber de vermiyoruz dedi. Bende ne güzel dedim herkesin karakteri farklı başına birşey gelse allah korusun ben nerede olduğunu bilmek isterim merak ederim dedim. Yine gülüyor tabi bu kız.
Sonra ne oldu biliyor musun? Akşam kızın sevgilisi resim paylaştı şehir dışına gitmiş ve bir kızla buluşmuş. Kız şok oldu nasıl bana haber vermez diye 😄 birşey derdim aslında, o kız olsa yerimde eminim birşeyler derdi ama ben yine büyüklük bende kalsın dedim teselli ettim kızı 🙈

Deseydin birbirimizi bunaltmıyorsunuz ne güzel arada tak
Valla aynen bende öyle düşünüyorum. Herkes yaşadığından yola çıkıyor. Allah kimseyi şaşırtmasın. Yani güven konusu açılıyor soruyolar mesela. Hanfendi sevgilimle ilgili iyi birşey duymak istemiyor diye sevgilime güvenmiyorum diye yalan mı söyleyeyim. Güveniyorum diyorum mesela. Onlar da başlıyor hiçbir erkeğe güven olmaz. Uzaktaki erkeğe güven olmaz cart curt. Bence ne olursa olsun kimsenin ilişkisine bu kadar burnunu sokmak iyi birşey değil. Normal birşey de değil..
Mesela bir gün sevgilim dışarı çıkacakken bana haber verdi. Bunlar yine başladı dalga geçmeye. Sevgilin çocuk gibi izin mi istiyor senden falan diye. Bende ne alakası var haber veriyor işte dedim. Siz böyle her şeyi söylüyor musunuz dedi biri.(o ara da sevgili yapmıştı yenilerdi) biz birbirimizi darlamıyoruz hiç haber de vermiyoruz dedi. Bende ne güzel dedim herkesin karakteri farklı başına birşey gelse allah korusun ben nerede olduğunu bilmek isterim merak ederim dedim. Yine gülüyor tabi bu kız.
Sonra ne oldu biliyor musun? Akşam kızın sevgilisi resim paylaştı şehir dışına gitmiş ve bir kızla buluşmuş. Kız şok oldu nasıl bana haber vermez diye 😄 birşey derdim aslında, o kız olsa yerimde eminim birşeyler derdi ama ben yine büyüklük bende kalsın dedim teselli ettim kızı 🙈
ılır döner çokta şey yapma deseydin
Deseysin ne de olsa birbirinizi darlamıyorsunuz takılıp döner deseydin.Aynen karışmak saçma herkesim kendi hayatı en yakın arkadaşım olsa bile sormadan yorum yapmam

Back