Ayrıca mesajlarimi da düzgün oku.O zaman anlatma.
Demek ki duymak istemiyorlar.
Sevgilin yok gibi davran. "Ne hediye alsam, ay bana bunu almış. Yaaa kıyamam bak ne dedi? Hahaha şu videoya baksana bana şarkı söylemiş" gibi cümlelere son ver. İlişkin disinda seylerden konuş. Böylece konu oraya gelmez,canını sıkacak yorumlar da duymazsin.
Ayrıca bir mesajında kızlar kimseyi bulamıyorlar-hep kazık yiyorlar -tek düzgün ilişkisi olan benim demişsin.
Bu mesajında: hayır asla bizden yana birşey olamaz. Sevgilim harika. Acaba ben mi çok güzelim de yanıma yakistirmiyorlar diyorsun.
Bir başka mesajda 'nedir bu yalniz arkadaşların sevgililere ettikleri' demişsin.
Gelen bütün mesajları ısrarla 'kizlar beni kiskaniyor'a getirmissin.
Kusura bakma ama okurken ben de irrite oldum . Şahsen böyle biriyle arkadaşlık yapmak istemem. Aynı yurt odasında olsam (ki böyle hep sevgilisini öven bir oda arkadaşım vardı) ban da afakanlar basardı.
Dediğim gibi, sevmedigin insanlarsa, seni kiskandiklarini düşünüyorsan konuşma onlarla. Kocaman yurtta eminim başka arkadaşlar bulursun. Sen de rahatla,onlar da rahatlasin
Kızlar kimseyi bulamıyor demedim ben. Hickimseyi kolay kolay beğenmiyolar çünkü sadece insanları dış görünümleriyle yargılıyorlar ilişkilerinde de genel olarak hep aldatıldılar.
Sabahtan akşama kadar "sevgilin çok çirkin" diye başımın etini yiyen bu saygısız kızlara belki de Allah ceza veriyordur kim bilir... Benim yine de bir ahım yok ama. Allah umarım karşılarına hayırlı bir insan çıkartır