Bende tüp bebekle hamile kaldım hayatımda görmediğim sivilceleri gördüm 2021 aralıkta ilkte hamile kaldım şu an hala sivilcelerle uğraşıyorum bebeğim memeyi bıraktı zoretanin kullanıyorum iki ayı geçti hala fena durumda yüzümBen 24 yaşındayım ve önceden yüzümde arada bir iki tane sivilcem çıkardı şimdi ise hiç geçmiyor sadece suratlarimda ve yanağıma yakın yerlerde. Neden olabilir yakın zaman da tüp bebek yaptırdım ve şimdi de ilaç iğne ve vitamin falan kullaniyorum ondan olabilir mi? Benim gibi bu durumda olup cildinde değişiklik olan oldu mu çözümü nedir?
Demekki bu ilaçlardanmis ya benim önceden hiçbir şey yoktu yüzümde herkes diyordu güzel cildin falan diye şimdi çok kötü ağrıyor birdeBende tüp bebekle hamile kaldım hayatımda görmediğim sivilceleri gördüm 2021 aralıkta ilkte hamile kaldım şu an hala sivilcelerle uğraşıyorum bebeğim memeyi bıraktı zoretanin kullanıyorum iki ayı geçti hala fena durumda yüzüm
Benimde bebek gibiydi yaDemekki bu ilaçlardanmis ya benim önceden hiçbir şey yoktu yüzümde herkes diyordu güzel cildin falan diye şimdi çok kötü ağrıyor birde
Önceden regl olacağım zaman sadece çenemde çıkardı geçerdi şimdi iki yüzümde de çıkıyor ve iz kalıyor.Benimde bebek gibiydi yamahvoldu birde hamileyken falan çene bölgemdeydi hep doğumdan sonra tüm yüzüme yayıldı çoştular resmen
Bende bilmiyorum nasıl geçecek ya zoretanin öncesi antibiyotik tedaviside gördüm hiç etkilemedi bile. İnşallaj bir an önce geçerde rahat ederizÖnceden regl olacağım zaman sadece çenemde çıkardı geçerdi şimdi iki yüzümde de çıkıyor ve iz kalıyor.
İnşallah ben cildiyeye gitmeyi düşünüyorum bayramdan sonra bakalım bana ne diyecek doktorBende bilmiyorum nasıl geçecek ya zoretanin öncesi antibiyotik tedaviside gördüm hiç etkilemedi bile. İnşallaj bir an önce geçerde rahat ederiz
Şu aşamada ilaç vermez sizede tedaviden dolayı benceİnşallah ben cildiyeye gitmeyi düşünüyorum bayramdan sonra bakalım bana ne diyecek doktor
Evet vermez bence de sonra giderimŞu aşamada ilaç vermez sizede tedaviden dolayı bence
Sonrası çocuk memeyi bırakana kadar uzuyorEvet vermez bence de sonra giderim
İnşallahSonrası çocuk memeyi bırakana kadar uzuyorinş ben gibi olmazsınız bu süreçte
Doğrudur ya o kadar takviye kullanıyoruz ki şı süreçte yapabilirİnşallahBurda bir arkadaş bana fazla vitamin kullanmaya bağlı sivilce olabileceğini söyledi. B12 fazla kullanıldığında sivilce yapabiliyormuş bende vitamin kullanıyordum 3 gündür falan kullanmıyorum ondan da olabilir
Evet maalesef bende faydası olur diye devam ediyordum bunu duyunca bıraktım şimdiDoğrudur ya o kadar takviye kullanıyoruz ki şı süreçte yapabilir
Bence bırakmayın takviyeler çok önemli doktorum doğuma kadar kullandırdı bana hepsinden bebeğe geçiyormuş direkEvet maalesef bende faydası olur diye devam ediyordum bunu duyunca bıraktım şimdi
Hamile olsam bırakmam ama iki üç gündür bıraktım bayramdan sonra tekrar tedaviye devam edeceğim zatenBence bırakmayın takviyeler çok önemli doktorum doğuma kadar kullandırdı bana hepsinden bebeğe geçiyormuş direk