arkadaşlar yumurta sayım 11 olmuş

ada67

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2008
1.525
11
arkadaslar bugun yıne kontrolum vardı yumurta sayım 11 olmus okadar sasırdımkı ben 6 tane dıye sormuyordum hıç suprız oldu hemde buyumusler 18 mm olanlar var en kucugu 14mm ınsallah bıde guzel dollenırlerse buyuk ıhtımal pazartesı toplanacaklar

:tomato:
arkadaslar bugun yıne kontrolum vardı yumurta sayım 11 olmus okadar sasırdımkı ben 6 tane dıye sormuyordum hıç suprız oldu hemde buyumusler 18 mm olanlar var en kucugu 14mm ınsallah bıde guzel dollenırlerse buyuk ıhtımal pazartesı toplanacaklar

yaw adacım topiklerine yetişemiyom :eek::roflol:heyecanını anlıyorum canım yaa inşallaahhh herşeyin yolunda ilerler ayy valla az kaldı transferine. burdan güzel haberler alınca ben çok mutlu oluyorum.allahım isteyen herkese nasip etsin miniklerimizi.banane bende istiyoommm :ecrin_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canımbenım ınsallah en kısa zamanda hepımıze nasıp etsın mutlulugumuzuda burdan paylasalım yıne su ankı tatlı telase benımkı bayramda kabusa donusmez mutlu olurum ınsallah sen ne zaman dusunuyosun sonrakı denemenı

X