- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.164
- Konu Sahibi mavihuy900
3 aylık ilişki için abartı geldi ara bulmaya çalışan arkadaşlarınız. Adam sizi sevse biz ayrı dünyaların insanıyız moduna girip ben onu üzerim diye türk filmine bağlamazdı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tesekkür ederim yorumunuz için ben hatamın farkına vardım. mesele ınsanlar hata yapabılır farkına varır ilk kez sans ıstedım ama buna deger görmedi. ınsan uzuluyor ister istemezBir önceki konunuzda şu yorumu yapmıştım;
***Piremses sendromundan çıktığınız zaman ancak mutlu olursunuz.
Beni alttan al, beni mutlu et, huyum bu.... bu nedir ya... neden sizi çekmek zorundaki insanlar?
Herkes şunu düşünüyor: beni sevse katlanır.
Hayır. Bu hatalı bir soru.
Asıl sorulması gereken şey *ben neden beni sevene eziyet ediyorum? O bunu hak ediyor mu?* şeklinde olmalıdır.
Hiçkimse sevdiği için eziyet görmek alttan almak hayatını başkasını mutlu etmeye adamak zorunda değil.***
ve gayette doğru bir yorum olduğuna inanıyorum.
Ki sizde "çok haklısınız, hatamın farkına vardım ama çok geç" yazdınız.
Ama şimdide bunları söylüyorsunuz? Hatta ergen bile demişsiniz adama. Konuşarak ulaşılacak bir sonuç görmüyorsa mesajlada ayrılınır yani.
Sakın yanlış anlamayın lütfen. Bunları sizi üzmek için söylemiyorum. Dışarıdan bakan bir göz olarak tamamen sizin faydanıza yönelik söylüyorumki ilerde yine tekrarlamayın diye.
Gerisi size kalmış.
Allah hakkınızda hayırlısını versin.
ya 3 aylık ama cidden çok çaba harcanmıs ılışkı sureye takılmıyorum hıssedılenın sıddetı onemlı bnce. aanneesıyle fala n bile tanısmıstım bu tartısmaa olmasaydı babasıylada tanıstırcaktı gectıgmız hafta3 aylık ilişki için abartı geldi ara bulmaya çalışan arkadaşlarınız. Adam sizi sevse biz ayrı dünyaların insanıyız moduna girip ben onu üzerim diye türk filmine bağlamazdı.
Rica ederim. Maalesef buda onun kararı ne diyebilirim başka...tesekkür ederim yorumunuz için ben hatamın farkına vardım. mesele ınsanlar hata yapabılır farkına varır ilk kez sans ıstedım ama buna deger görmedi. ınsan uzuluyor ister istemez
Çok takılmayın bu tanışma olaylarına. Erkekler bizim kadar anlam yüklemiyor bence buna.ya 3 aylık ama cidden çok çaba harcanmıs ılışkı sureye takılmıyorum hıssedılenın sıddetı onemlı bnce. aanneesıyle fala n bile tanısmıstım bu tartısmaa olmasaydı babasıylada tanıstırcaktı gectıgmız hafta
benden bı adım daha gıtmıcek zaten. istiyorum ama gurrumu yeterince ayaklar altına alıp aradımda yazdımda. sustum bende artıkRica ederim. Maalesef buda onun kararı ne diyebilirim başka...
Siz hala istekliyseniz önce bir zaman verin bir iki hafta kadar, sonra yine bir görüşmeye teşebbüs edin. Olursa ne güzel, bakarsın orta yolu bulursunuz... ama olmazsada buda bana ders olsun diyerek önünüze bakın.
Mutluluklar dilerim.
Ah istemezmiyiz deli gibi pişman olsun gelsin özür dilesin yalvarsın.Umarım olurpişman olmasını çok istiyorum. çok vicdansızca geldı bana yaptıgı. oysakı kendını ne kadar da vicdanlı mucadeleci olarak ınandırmıstı
inşallah...Ah istemezmiyiz deli gibi pişman olsun gelsin özür dilesin yalvarsın.Umarım olur
haklısınız zaten kestik yazmayıda aramayıda ne hali varsa görsün artıkYani bu adami birakacagin yok anlasildi arkadasini araya sokup yalvariyo gibi gorunmeye devam et. Aklin karissin daha fazla adam yine terk eder bence anca oyle aklin basina gelir