ARKADAŞLAR YORUMLARINIZA İHTİYACIM VAR ÜZGÜNÜM :(

mavihuy900

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2019
84
18
29
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/erkek-arkadasim-benden-ayrildi-cok-kotuyuyumm.1111635/

Arkadaşlar öncelikle merhaba hepinize. Geçenlerde bi konu açmıştım linkide yukarı bıraktım okumayanlar için. Yorumlarınızı bekliyorum.Kafayı yiyeceğim yoksa.

Neyse konuya gireyim. Bizim ortak arkadaslarımız var sevgili onlarda görüşürdük fırsat buldukca hatta gecen y nısanları oldu beraber gıtmıstık. Arkadasım kız olan buna msj yazıyor neden böyle yapıyosunuz bırbırınızı sevıyorsuuz vsvs oda ben onu haketmıyorum ıste ben sevıyorum hemde cok sevıyorum bosa bu saaatte bu sogukta sahılde oturmuyrum falan demıs ama olmaz demıs. En son konustugumuzda ona güzel bir mesaj yolladım yazık etme haklısınız ama bu tartısma anından beri ben sürekli kendimi törpüleme ve bazı davranışlarımı düzeltme kararı almıştım.Keşke bi fırsat verseydin görrseydin vs tarzında bir msj yolladım. Ayrıca daha önce hiç ben ona bak düzeltcem bu son diyip diyip surekli şans isteyip ama hep aynı seyı yaptım gibi birsey yasanmadı aramızda. İlk kez sundum bunu ona ve ondan tamam bır daha deneyelim demesını beklerdim. Ama o şimdi bu yazdıklarına ne dıyeeyımkı bahane dıyceksın diye bir msj yolladı bende bunun uzerine sadece tamam dedım ve bır daha aramadımda sormadımda oda bırsey yazmadı.

C.tesi arkadasımla görüştüm adı ayse olsun. Ayse dedıkı bu boyle olmaz bitcekse bıle yüzyüzw konussun çocuk gibi böyle olmaz dıyerek ona msj attı işte bir araya gelin son kez konusun bıtırın. oda konusup çözülcek bırsey olsa zaten gelırım yazdı. arkadasım son kez dedı oda gelemem gelırsem yenılırım o benım zaafım yazdı. Bizz çok zıttız ıkımızde alttan alamıyoruz vs yazdı.Yok ınat ne dedıysek gelmedı. En son yazdı yanlış anlama arkadasımsın sanada deger verıyorum ayrıda olsak dugununuze gelcem ama yönlendırılmeyı sevmıyorum yazdı.ardından arkdasm bır daha son kez soruyorum dedı oda arkadasıma ona soyle benı affetsın. (yani gelmıcem anlamında bitti anlamında.)

her neyse bunun uzerıne bırsey yazmadık dedık tamam buraya kadar ne araamak yazmak hıcbısey yok artık.
Dün aksmda şoyle bırsey oldu. normalde hep ınstagram hesabı gızlıdır ama dun aksam açmış ve hıkaye paylasmıs bende eklı değil bu arada. bende merak ettım arkadasıma soyledım ne paylastıgına bak bana yolla dıye. oda annesınden bakmıs çektı attı karanlık ekran bı şarkı çalıyor ama anlaşılmıyor. bunu soyleme amacım onunla daha sevgılı değilken yıne boyle bır paylasım yapmıstı o ara onu kabul etımıyordum sevgılı değildik ben ıstemıyordum konusmama kararı almıştık eklıydık bırbırımızde. ıste o zamanda boyle bırsey paylasşmıştı bnde dırek yazmıstım burda ne dıyr merak ettım dıye konu açılmıştı konusmaya baslamıştık.. şimdi size sormak ıstedıgım acaba bılerek mı açtı gızlılıgı ee oyle olsa c.tesi cagırdık gelirdi. kafam çok karısık allak bullak ne olur bırsey diyin .... :KK43: :KK43:

Son düzenleme:
Adam neler neler demiş anlam çıkaramamışsınız şarkılı hikaye paylaşımında mı anlam arıyorsunuz.
Bundan en fazla dışarıya “müsatim” imajı vermeye çalışıyordur. Bırakın artık ne demek istedi, barışır mıyız diye düşünmeyi “yas sürecine” girin en azından olsun bitsin kendinizi toparlayın.
3 aylık ilişki için araya girmeyen insan kalmamış neredeyse. Çok değişik.

Ben size yönelik birşey olduğunu düşünmüyorum.Başka herhangi bir amacı olabilir.Barışmak istese yüz kere gelirdi.Ama maalesef karşı tarafta bitmiş bence.Ayrıldıktan sonra işte ben çok seviyorum ama olmaz yalanına ben inanmıyorum sizi bitirmiş tamamen gibi geldi bana.

Ben size yönelik birşey olduğunu düşünmüyorum.Başka herhangi bir amacı olabilir.Barışmak istese yüz kere gelirdi.Ama maalesef karşı tarafta bitmiş bence.Ayrıldıktan sonra işte ben çok seviyorum ama olmaz yalanına ben inanmıyorum sizi bitirmiş tamamen gibi geldi bana.
bende öyle düşünüyorum aslında istese gelirdi. adam yerine koyduk böyle oldu. ilk kez sundum ona bak düzeltirim halimi tavrımı dıye ama hıc oralı olmadı

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/erkek-arkadasim-benden-ayrildi-cok-kotuyuyumm.1111635/

Arkadaşlar öncelikle merhaba hepinize. Geçenlerde bi konu açmıştım linkide yukarı bıraktım okumayanlar için. Yorumlarınızı bekliyorum.Kafayı yiyeceğim yoksa.

Neyse konuya gireyim. Bizim ortak arkadaslarımız var sevgili onlarda görüşürdük fırsat buldukca hatta gecen y nısanları oldu beraber gıtmıstık. Arkadasım kız olan buna msj yazıyor neden böyle yapıyosunuz bırbırınızı sevıyorsuuz vsvs oda ben onu haketmıyorum ıste ben sevıyorum hemde cok sevıyorum bosa bu saaatte bu sogukta sahılde oturmuyrum falan demıs ama olmaz demıs. En son konustugumuzda ona güzel bir mesaj yolladım yazık etme haklısınız ama bu tartısma anından beri ben sürekli kendimi törpüleme ve bazı davranışlarımı düzeltme kararı almıştım.Keşke bi fırsat verseydin görrseydin vs tarzında bir msj yolladım. Ayrıca daha önce hiç ben ona bak düzeltcem bu son diyip diyip surekli şans isteyip ama hep aynı seyı yaptım gibi birsey yasanmadı aramızda. İlk kez sundum bunu ona ve ondan tamam bır daha deneyelim demesını beklerdim. Ama o şimdi bu yazdıklarına ne dıyeeyımkı bahane dıyceksın diye bir msj yolladı bende bunun uzerine sadece tamam dedım ve bır daha aramadımda sormadımda oda bırsey yazmadı.

C.tesi arkadasımla görüştüm adı ayse olsun. Ayse dedıkı bu boyle olmaz bitcekse bıle yüzyüzw konussun çocuk gibi böyle olmaz dıyerek ona msj attı işte bir araya gelin son kez konusun bıtırın. oda konusup çözülcek bırsey olsa zaten gelırım yazdı. arkadasım son kez dedı oda gelemem gelırsem yenılırım o benım zaafım yazdı. Bizz çok zıttız ıkımızde alttan alamıyoruz vs yazdı.Yok ınat ne dedıysek gelmedı. En son yazdı yanlış anlama arkadasımsın sanada deger verıyorum ayrıda olsak dugununuze gelcem ama yönlendırılmeyı sevmıyorum yazdı.ardından arkdasm bır daha son kez soruyorum dedı oda arkadasıma ona soyle benı affetsın. (yani gelmıcem anlamında bitti anlamında.)

her neyse bunun uzerıne bırsey yazmadık dedık tamam buraya kadar ne araamak yazmak hıcbısey yok artık.
Dün aksmda şoyle bırsey oldu. normalde hep ınstagram hesabı gızlıdır ama dun aksam açmış ve hıkaye paylasmıs bende eklı değil bu arada. bende merak ettım arkadasıma soyledım ne paylastıgına bak bana yolla dıye. oda annesınden bakmıs çektı attı karanlık ekran bı şarkı çalıyor ama anlaşılmıyor. bunu soyleme amacım onunla daha sevgılı değilken yıne boyle bır paylasım yapmıstı o ara onu kabul etımıyordum sevgılı değildik ben ıstemıyordum konusmama kararı almıştık eklıydık bırbırımızde. ıste o zamanda boyle bırsey paylasşmıştı bnde dırek yazmıstım burda ne dıyr merak ettım dıye konu açılmıştı konusmaya baslamıştık.. şimdi size sormak ıstedıgım acaba bılerek mı açtı gızlılıgı ee oyle olsa c.tesi cagırdık gelirdi. kafam çok karısık allak bullak ne olur bırsey diyin .... :KK43: :KK43:
Adam gelmiş 30 yaşına ,
Hala karanlık ekranda mesaj arıyorsunuz.
Yanınıza gelmeyerek asıl mesajı vermiş ,
o mesajı görmeniz gerekirdi...

bende öyle düşünüyorum aslında istese gelirdi. adam yerine koyduk böyle oldu. ilk kez sundum ona bak düzeltirim halimi tavrımı dıye ama hıc oralı olmadı
Seven insan gerçekten barışmak isteyen insan bir umut kırıntısı bulsa koşa koşa gelir.Diğer herşey tamamen bahane.Bu süreci en az acıyla atlatmak istiyorsanız takibi bırakın yoksa her defasında üzülürsünüz.

Seven insan gerçekten barışmak isteyen insan bir umut kırıntısı bulsa koşa koşa gelir.Diğer herşey tamamen bahane.Bu süreci en az acıyla atlatmak istiyorsanız takibi bırakın yoksa her defasında üzülürsünüz.
pişman olmasını çok istiyorum. çok vicdansızca geldı bana yaptıgı. oysakı kendını ne kadar da vicdanlı mucadeleci olarak ınandırmıstı

Ortada anlam çıkarılacak bir şey görmedim.
Umursamayin.
Gelmemiş, ikide bir ısrar neden ki ?
Arkadasinizda garip.
Bitmisse bitmiş deyin gecin.
Nasıl bittiginin önemi eğer karşınızda ince düşünen biri olsaydı olurdu evet.
Ama bu şekilde bitmisse koy rahvan gitsin.

Ortada anlam çıkarılacak bir şey görmedim.
Umursamayin.
Gelmemiş, ikide bir ısrar neden ki ?
Arkadasinizda garip.
Bitmisse bitmiş deyin gecin.
Nasıl bittiginin önemi eğer karşınızda ince düşünen biri olsaydı olurdu evet.
Ama bu şekilde bitmisse koy rahvan gitsin.
haklısınız ama yediremiyor işte insan. arkadasım ısrarını ssoylım il sevgili olmadan önce aramızı yapması ıcın yanı benı yumuşatmak için arkadasımdan çok yardım istedi. ama saçma sapan sebepten ayrılıp bu sekılde afedersınız bı yerıne takmaması zoruma gıttı.

30 yaşinda olduguna şasirdim, daha kuçuk sanmistim, uc ay gorusup sonra mesajla iliski bitirmek olmaz sizinle yuzyuze gelmeliydi ama belki de fazla israrci olacaginizi dusundü. Acikca zaten istemedigini soylemis artik takip etmeyin cunku anlam aranacak bir durum kalmamis. Uzun bir iliski degil ve iliskisini dahi duzgun bitiremeyen bir erkek , bosverin onunuze bakin.

ADAM SİZİ İSTEMİYOR.
Daha net nasıl yazılır bilemedim.
Tüm hayatınız bir adam olmasın lütfen ya...

30 yaşinda olduguna şasirdim, daha kuçuk sanmistim, uc ay gorusup sonra mesajla iliski bitirmek olmaz sizinle yuzyuze gelmeliydi ama belki de fazla israrci olacaginizi dusundü. Acikca zaten istemedigini soylemis artik takip etmeyin cunku anlam aranacak bir durum kalmamis. Uzun bir iliski degil ve iliskisini dahi duzgun bitiremeyen bir erkek , bosverin onunuze bakin.
zoruma gidende tamda bu 29 yasında ama msjla bıtırmek nedır. ılk zamanlar bana yalvarıyordu nolur bı kere goruselım sonra yıne ıstemezsen ısteme dıyen adam nerde bu nerde. hakkımı helal etmıyorum

zoruma gidende tamda bu 29 yasında ama msjla bıtırmek nedır. ılk zamanlar bana yalvarıyordu nolur bı kere goruselım sonra yıne ıstemezsen ısteme dıyen adam nerde bu nerde. hakkımı helal etmıyorum
Aman bosver ya 3 aylik iliski icin hak hukuk falan cok da tınnn de geç. Yani uyum olmamiş sen ortak arkadasinizi araya katip ugrasmissin yine donmedigine gore demek ki bekledigi gibi değildi, bu da normal, yasanmis ve bitmis. Deneme yapilmis ve olmayınca yollar ayrilmis bu kadar seni oyalayacak bir konu olmamali.

Ama şu var ki bizim erkeklerimiz ayrilmayi bilmiyor, mesajla baslayip hic gorusmesen mesajla biter de , yanyana iliski yasadigin birine mesajla bitti diyen erkekten ben hayir beklemem zaten.

Ciddi bir ilişki için büyümeyi deneyin bence. Evlilik için görüşülmez. Görüştüğünüz insanla çok iyi anlaşırsınız ve evlenmek isterseniz evlenirsiniz. Daha ilk başta ayrılmaktan korkuyorum falan derseniz bağımlı ruh halinizi belli ederseniz ve rüyasında gördüğü kızı kıskanırsanız ilişkiniz zor yürür. Yeni bir ilişki için büyümeyi bekleyin.

Aman bosver ya 3 aylik iliski icin hak hukuk falan cok da tınnn de geç. Yani uyum olmamiş sen de ortak arladasinizi araya katip ugrasmissin yine donmedigine gore demek ki bekledigi gibi olmadi, bu da normal, yasanmis ve bitmis. Deneme yapilmis ve yollar ayrilmis bu kadar seni oyalayacak bir konu olmamali.

Ama şu var ki bizim erkeklerimiz ayrilmayi bilmiyor, mesajla baslayip hic gorusmesen mesajla biter de , yanyana oldugun birine mesajla bitti diyen erkekten ben hayir beklemem zaten.
kesinlikle uyumm olmadııgını düşünmüyorum odaböyle dıyordu cok uyumluyuz çok ıyı anlasıyoruz. ne olduysa son tartısmada bahane attı anlasamıyoruz diye bahane yani

kesinlikle uyumm olmadııgını düşünmüyorum odaböyle dıyordu cok uyumluyuz çok ıyı anlasıyoruz. ne olduysa son tartısmada bahane attı anlasamıyoruz diye bahane yani
Canim nedense bazen kadinlar terk edilmeyi kabul edemediklerinden erkek nedese bi bahane buluyorlar. Yani madem o kadar iyi anlasiyordunuz madem o kadar şahane bir uyum vardi niye ayrilmak istedi.

Belki de seninle ayrilmak icin biraraya gelmek istememe nedeni şu anki yaklasimin olabilir. Yani o nedese sen inkar edeceksin diye dusunmus olabilir ki bi de hakkimi helal etmiyoruma giriyorsun hemen uc aylik bir iliski icin.

Bence neden her neyse onun icin bitmis yoksa dönerdi o kadar ısrara, bunu kabullenmek senin icin iyi olur , atlatip onune bakarsin.

pişman olmasını çok istiyorum. çok vicdansızca geldı bana yaptıgı. oysakı kendını ne kadar da vicdanlı mucadeleci olarak ınandırmıstı
Bir önceki konunuzda şu yorumu yapmıştım;
***Piremses sendromundan çıktığınız zaman ancak mutlu olursunuz.
Beni alttan al, beni mutlu et, huyum bu.... bu nedir ya... neden sizi çekmek zorundaki insanlar?
Herkes şunu düşünüyor: beni sevse katlanır.
Hayır. Bu hatalı bir soru.
Asıl sorulması gereken şey *ben neden beni sevene eziyet ediyorum? O bunu hak ediyor mu?* şeklinde olmalıdır.
Hiçkimse sevdiği için eziyet görmek alttan almak hayatını başkasını mutlu etmeye adamak zorunda değil.***
ve gayette doğru bir yorum olduğuna inanıyorum.
Ki sizde "çok haklısınız, hatamın farkına vardım ama çok geç" yazdınız.
Ama şimdide bunları söylüyorsunuz? Hatta ergen bile demişsiniz adama. Konuşarak ulaşılacak bir sonuç görmüyorsa mesajlada ayrılınır yani.
Sakın yanlış anlamayın lütfen. Bunları sizi üzmek için söylemiyorum. Dışarıdan bakan bir göz olarak tamamen sizin faydanıza yönelik söylüyorumki ilerde yine tekrarlamayın diye.
Gerisi size kalmış.
Allah hakkınızda hayırlısını versin.

X