• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar yorumcuya göre bebek cinsiyeti doğru ya da yanlış çıkan var mı?

merhaba kızlar bende denedim ama beceremedim bana da bakarmısınız? çok teşekkür ederim .)
sat 11 temmuz 2011
ilişki tarihi 27 temmuz 2011
adet döngüm 28 gün
doğum tarihim 27.07.1985

canım baktm ben senin günlerne yorumcudan, mart nisan ayında ağırlık kız olarak çıkıyo hatta mayıs haziran ayları bile kız çıkıyo eğer acelen yoksa bence sen 2012 yılında düşünme yaşında küçük bekle 2012 ayları hep kız veriyo sana ben yorumcuya göre yaptım benimde bir kızım var birde oğlum olsun çok istiyorum şu anda 9 haftalık cinsiyeti belli değil gününe saatine kadar dikkat ederek yaptım bakalım benimki tutacakmı :))))))

yaaaaa.
bana 2 dr hesaplamisti 2si de mart ayi icin erkek demisti.bastan sona kadar.ama internet hesaplayicilari 2013den erkek diyor.aslinda oluruna birakmak lazim,Allah biliyor verecekse o verecek,kendimizi parcalamakla degil :) ama seni merak ettim insallah Allah istedigini verir canim.tabi en onemlisi saglikli ve hayirli evlat olmasi.cinsiyeti belli olunca bana da haber verir misin?
bu arada cok tesekkur ederim baktigin icin,Allah razı olsun

Son düzenleme:
ben uye olmak istiyorum fakat kartimi kabul etmiyor 0995 numarali hata veriyor...anlayamadim.
Ben baska bi yerde hesaplattirdim mart ve nisan ayi icin erkek cocugu diyor bana.bir kizim var eger hayirliysa oglum olmasini cok istiyorum.ben bakamadim,bana da bakan olursa minnettar olurum ona.
Dt 18.12.1988 saat9-00
sat 22 ekim
hamile kalmayi pilanladigim ay --mart-nisan
adet dongum 28gun
lutfen cok rica ediyorum....

canım nerede hesaplattırdın rica etsek bizede verir misin

yaaaaa.
bana 2 dr hesaplamisti 2si de mart ayi icin erkek demisti.bastan sona kadar.ama internet hesaplayicilari 2013den erkek diyor.aslinda oluruna birakmak lazim,Allah biliyor verecekse o verecek,kendimizi parcalamakla degil :) ama seni merak ettim insallah Allah istedigini verir canim.tabi en onemlisi saglikli ve hayirli evlat olmasi.cinsiyeti belli olunca bana da haber verir misin?
bu arada cok tesekkur ederim baktigin icin,Allah razı olsun

canım
nasıl hesaplatma yaptırdın dr a nasıl bir hesap çok merak ettim..

egemcim bana baarmısın 2012 şubat - mart - nisan - mayıs- haziran ayları genel olarak ne.
sat 13 ekim
doğum tarihim 13/01/1980
26 günde bir adet oluyorum.

canım
nasıl hesaplatma yaptırdın dr a nasıl bir hesap çok merak ettim..

canım nerede hesaplattırdın rica etsek bizede verir misin

kizlar 2 ayrı doktor hesapladı ama hicbirinin yanında degildim )))
biri gorumcemin dr-u,digeri de bi arkadasin.gorumcemin doktoru mart ayi boyunca bastan sonra erkek diyor,bi de agustos ayini dedi ama onda tutmaya da bilirmiş.
diger dr da 4 ay dedi. biri bu ay,kasım ayı,mart-nisan ve agustos.
yogunluk martta,bende o ayda denemek istiyordum yorumcu kiz dedi :D

merhaba kizlar banada bakarmisiniz?
benim sat 14 eylul ama gec yumurtlamisim 7 ekim gibi bizde 6 ekimde iliskiye girmistik (26 bir dongum)
buyuk ihtimallede ogun tuttu.
benim dogum tarihim 09.01.1983
esimin 21.09.1980

ben de bakamıyorum lütfen yardım :(

üyelikde ücret falan talep ediliyor nasıl baktığınızı da bilmiyorum ama sonucu merak ettim

**benim ilk adet başlangıcım bu ay 25 Ekim

**doğum tarihim 07.07.1982 saat:07:00

Arkadaşlar ben bu ay denedim şimdi sonucu bekliyorum gebelik testi yapmayı ama bu yorumcu işini çok merak ettim bende rica etsemde bakabilirmisiniz bi zahmet:)
sat:28 ekim
doğ tar:12/07/83
denemeler 6-8 kasım

Son düzenleme:
Back
X