• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar Yaz için 3 parfüm düşünüyorum . Ama karar veremedim sizce hangisi?

allure38

............
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2011
418
2
66
- ralph LAUREN
- Escada
- Lacost pour femme

( beyaz tenliyim yazın hangisi iyi gider sizce? )

Bende beyaz tenliyim canm uzun süredir ralph LAUREN kullanıodum süper bir parfüm ama erkek arkadaşım şekerli sevdiğinden istemiyor onu kullanmamı şimdi armani code kullanıyorum ama ralph gerçekten mükemmel bir koku herkes parfümümün ismini soruyordu ozamanlar :) :79:

Lacoste pour femme hangisi acaba ben bilmiyorum onu touch of pink i var o'su bu'su bisürü var ama, ralph yakışır bence de.. ama ama çok fazla parfüm kullanan ve gerçekten parfümden anlayan biri olarak şunu da söylemek isterim, şahsen fikrim, ralph lauren çok sevdiğim bir koku kendimde de çok seviyorum ama artık sağda solda her kadında bu koku var, hem de çakması.. herkes aynı kokuyor bir zamanların burbery weekend i gibi, gucci rush ı gibi..

madem beyaz tenlisin ve Yaz için bir koku arıyorsun, tavsiyem; Christian Dior Addict 2.
pembe şişeli yaza gayet uygun, ferah ve şık bir koku..

Burberry Weeked yaz için uygun olurmu ?

burberry weekend kesinlikle yaz için uygun bir koku olur bence.. ama hem değişik hem de yeni bir şeyler denemek adına tavsiye eder miyim hayır, ne de olsa 90ların sonu ve 2000lerin başında çok revaçtaydı.. yanii milletin eskisi gibi bir durum ortaya çıkmasın, di mi :)
sen bi Dior Addict 2 yi dene bence, sevebilme ihtimalin yüksek, hem de klas ve kendine has bir koku..

Son düzenleme:
bu kokular hemen herkes tarafından bilinen kullanılan ve cok sevilen parfümler.ben de yaz için önermek istiyorum size parfüm..fırsatınız olunca mutlaka kokularına bakın.....
1.jil sander-sun
2.elizabeht arden-sunflower
3.bulgari-la notte
bunlar az bilinen ama çok beğenilenler bence...aldığım tepkilerden biliyorum

Ralp Lauren Ralph tam yaz kokusu ama nedense bende hiçbir zaman kalıcı olamadı..
Jil Sander Sun inanılmaz bir koku..ilk sıktığında ağır gelebilir (ben öyle hissetmiştim,sonra çevremde bir sürü kişiden aynı şeyi duydum) ancak sonrasında harika bir koku haline geliyor ve çok ta kalıcı..

Escada'nın tüm kokuları şekerlidir, her sene yeni bir ürün çıkarır, bu sene neler çıkardı bilmiyorum ama ben yine Jil Sander Sun alacağım sanırım :69:

hımmm koku tarif etmek..
ya ilk sıktığında ağır gibi..ama koku kaldıkça yasemin ve meyve kokuları birbirine karışıyor,sonra bazen vanilyamsı bir koku kendini gösteriyor..
üstelik fiyatı da miss dior cherie gibi yaz parfümleri ile kıyaslandığında çok ucuz.(Tekin Acar'da en son 75 ml -en büyük boyu bu- 100 tl civarı idi)

Back