• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar yatak odasını bölüp bir kısmını giyinme odası yapan var mı?

çiçek64

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2008
807
4
118
42
Diğer
arkadaşlar yeni ev aldık yatak odam biraz geniş 22 m2 bende en azından 6-7 mertelik bir kısmını sürgülü kapıyla bölüp giyinme odası yapsam oraya raflar yaptırsam diyorum. ve yatak odasına girince de sadece yatak olur ön planda şık olur gibi geliyor. bu şekilde yapan var mı nasıl olur sizce?

biz bu konuyu eşimle geçen gün konuşmuştuk:))))
yatak odamız çok büyük ve küçücük ebeveyn banyosu yapmışlar:(
keşke onu yapmayıp giysi odası yapsaymışlar
duvarı çevreleyen raflar olsaymış

harika bir fikir bencede
ama yatak odanızda dolaplarınız vardır muhakkak onları nereye koyucaksınız?

çok güzel olur aslında. ama ben yatak odasında gardrobunda olmasından yanayım. tam takımı o şık gösteriyor bence. önceki evim çok küçüktü. başka odaya koydum dolabı. ama hiç içime sinmedi şimdi hepsi bir yerde kullanışlı bi oraya bi oraya gitmiyorum

Bir paravanla bölmeye ne dersiniz.Bir fikir sadece

Eklentiler

• $1.webp
    $1.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 362
  • $2.webp
    $2.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 473
  • $3.webp
    $3.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 337
Son düzenleme:
çok güzel olur aslında. ama ben yatak odasında gardrobunda olmasından yanayım. tam takımı o şık gösteriyor bence. önceki evim çok küçüktü. başka odaya koydum dolabı. ama hiç içime sinmedi şimdi hepsi bir yerde kullanışlı bi oraya bi oraya gitmiyorum

bana da sanki dolapsız daha şık olur gibi geldi :)) hep dolaplı kullandığımdan herhalde.

şu an yeni yapılan binaların çoğunda yatak odasının içerisine giyinme odası diye bir bölüm yapıyorlar
çokta güzel oluyor.
eğer yatak odan genişse yaptır bence. dolabın yine durur. giyinme odası bölmesine kat kat raf yaptırısın. katlanmış çamaşırlarını oraya koyarsın
dolabındada askıda durması gerekenler durur. takımında parçalanmamış olur.

bence yapmalısın süper olur renkli kutulara aykkabılarını koyarsın çantaların, takıların vs düzenli olur ortaya puf koyarsın bir tarafa boydan boya ayna olabilir yani illede tam takım yatak odası sıradanlığından kurtulursun.benim yatak odamda giyinme odası yapacak alan yok ama keyif köşem var .belki biraz aykırı ama tekli koltuk lambader ve şık bir kitaplığım var her gören bayılıyor.

sadece yatak çok boş durmaz mı
dolap olsun
giyinme odası da ayrı olsun

ama çok bunaltıcı olabilir kapalı olunca
paravan daha modern durur bence

Benimde yerim olsa giyinme odası yapacağım gerçektende her şey derli toplu oluyor benım sana tavsiyem panel duvarla ayırabilirsin çok güzel olur

cam tuğlaya karar verdim gibi kızlar odayı cam tuğlayla bölücez bir taraf giyinme odası bir taraf da yatak odası olacak hem cam tuğla şık durur hem de aydınlık. sizce?

Canım ne kadara mal oldu acaba? Ben de evlilik aşamasındayım. Yatak odasında giyinme odası fikri hoş ama bu kadar masraf içinde düşündürüyor doğrusu? Başka giyinme odası yaptıranlar var ise sizlerin de maliyetlerini öğrenebilir miyim ..? Hepiniz güle güle kullanınn :)
:58:

Back
X