arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var lütfen

lovelycat_90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2014
164
210
48
35
selam hanımlar aranızda yeniyim benim sorunum çok farklı belki aynı durumu yaşamış arkadaşlarım vardır yardımlarınızı ne yapmam gerektiğiyle ilgili fikir vermenizi istiyorum.BENİM sorunum annem ben 3.5 yıllık evliyim 24 yaşımdayım annemle evlenmeden önce düşkündük birbirmize evlendikten sonra bu daha da arttı sürekli beni çağırıyor gidip gelmeler 1 gün arayla oluyor. zor bi hastalık geçirdi ben 9 ay evime gitmedim hep yanında destek oldum ona toparlandı ayağıya kalktı ama şimdi bakıyorum benim bir hayatım yok annem misafir mi alıcak ben 1 hafta ondayım temizliğini yaparım işini halederim benim çevrem yok onunla olan ortak çevre. mesela pazartesi anneme gitmişsem akşam 11 12 de eve gelirim salı günü başka bişey için yanına çeker beni yada en geç çarşamba bana çok düşkün hep beraber olalım istiyor arkadaşım sensin annem sensin dostum sensin diye ağır bi misyon yüklüyor bana.ÇEVRE kurayım dedim oda belki hayatına bakar diye daha çok eve kapadı kendini kendini bu defa hasta mutsuz olduğunu görünce dayanamayıp hergün yanına gittim keyifi neşesi yerine gelince evime geldim ben ne yaptığımı bilmiyorum gerçekten ama 2 evin yükü hele bi insanın yükü beni bunalttı sıktı artık herşeyi beraber yapar olduk ben kaldıramıyorum artık ne olur bana bi fikir verin çocuğumda yok daha yarın öbürgün bi çocuk olursa daha çok kabus yaşarım hergün annem buraya gelin der bide benim şöyle bi sorunum kesinlikle hayır diyemiyorum annemin ms hastası psikolojik olarakta yıpranmış durumda olduğu için yok dediğim zaman kırıldığı zaman kötülüyo hastalığı artıyor açık açık konuşamadım dolaylı yollarla da fayda vermedi şimdiden teşekkür ederim

bence cok abartmışsın.tabıkı anneın hastalığı tetıklemış bu abartmayı ama senınde yuvan var sonuçta.esın çok sabırlı sanırım.
tavsıyem oncelıkle gun aşırı gıtmeyı kes haftada 2 ye ındır....anne işim var de evıme yetemıyorum de....baska turlu olmaz canım...hele bebek olursa nasıl gıdeceksın cok zor

canım haklısın ama evime yetemiyorum sıkıntısı olmadığını biliyor bebek yok evde işim olmuyor ona göre düzenli tertipliyim eşimi de ihmal etmediğim için olsa gerek oda bişey demiyor çünkü evde olduğum zamanları iyi değerlemdiyorum onunla aslında annem böyle değildi beni sıkıntıya götüren eskisi gibi olmaması bana aşırı bağlılığı yıpratmaya başladı beni yorulduğumu hissediyorum belkide aslında dertleşmek için açtım konuyu yada benim gibi yaşayanlar var mı diye

Anneniz yalnız mı yaşıyor ?
Uzakta mı oturuyor ? Neden geç vakte kadar kalıyorsunuz,birkaç saat oturup dönemez misiniz ?

Belki sizin eve yakın bir yere veya sık dışarı çıkabileceği merkezi bir semte taşınırsa daha kolay olur.
Veya durumunuz müsaitse kendisine bir yardımcı tutabilirsiniz.

Eşiniz ne diyor bu konuda? Annenin bu kadar baskıcı olması gerçekten can sıkıcı. Başka kardeşiniz,babanız yok mu?

Anneminde bizimde şükür durumumuz yerînde yardımcısıda var evide çok güzel bi yerde hemen cadde önü bahçeli çok güzel evin tek kızıyım aşırı düşkün bensiz bişey yapmaz aman kızım yemedi o oturmadı der. Kardeşlerim hepsi erkek okudular haliyle uzaktalar eşiminde hoşuna gidiyo herhalde bu durum sanki rahat ben annemle olunca o rahat takılıyor belkî d kuruntu yapıyorum bilmiyorum ama artık öyle düşünmeye başladım bide bizim evlerimiz çok yakın annemle

Eşimle tartışınca zaten ilk vurduğu şey bu oluyor sen zaten evli değilsin hala çocukluktan bekarlıktan çıkamadın ben senin hayatında yokum varsa yoksa ailen deyip duruyo

Yardımcısı gelir temizliğini yapar ama misafir falan alınca ben de giderim çok düzen bilmez yardımcısı ben düzenlerim ince detaya inerim tabi ki eskisi gibi değil şimdi daha iyi kendisi de günlük işlerini yemeğini yapmaya başladı çamaşır falan yapmaya başladı.Annemi çok çok seviyorum ona bişey olsa ölürüm ben ama bira fazla düşkün oda benim ayakta durmamı engelliyor kesinlikle kullanmak değil asla beni kullandığını düşünmem aksi çok fedakardır annem hatta bizi kafaya taka taka hasta oldu eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…