- 10 Aralık 2014
- 164
- 210
- 48
- 35
- Konu Sahibi lovelycat_90
selam hanımlar aranızda yeniyim benim sorunum çok farklı belki aynı durumu yaşamış arkadaşlarım vardır yardımlarınızı ne yapmam gerektiğiyle ilgili fikir vermenizi istiyorum.BENİM sorunum annem ben 3.5 yıllık evliyim 24 yaşımdayım annemle evlenmeden önce düşkündük birbirmize evlendikten sonra bu daha da arttı sürekli beni çağırıyor gidip gelmeler 1 gün arayla oluyor. zor bi hastalık geçirdi ben 9 ay evime gitmedim hep yanında destek oldum ona toparlandı ayağıya kalktı ama şimdi bakıyorum benim bir hayatım yok annem misafir mi alıcak ben 1 hafta ondayım temizliğini yaparım işini halederim benim çevrem yok onunla olan ortak çevre. mesela pazartesi anneme gitmişsem akşam 11 12 de eve gelirim salı günü başka bişey için yanına çeker beni yada en geç çarşamba bana çok düşkün hep beraber olalım istiyor arkadaşım sensin annem sensin dostum sensin diye ağır bi misyon yüklüyor bana.ÇEVRE kurayım dedim oda belki hayatına bakar diye daha çok eve kapadı kendini kendini bu defa hasta mutsuz olduğunu görünce dayanamayıp hergün yanına gittim keyifi neşesi yerine gelince evime geldim ben ne yaptığımı bilmiyorum gerçekten ama 2 evin yükü hele bi insanın yükü beni bunalttı sıktı artık herşeyi beraber yapar olduk ben kaldıramıyorum artık ne olur bana bi fikir verin çocuğumda yok daha yarın öbürgün bi çocuk olursa daha çok kabus yaşarım hergün annem buraya gelin der bide benim şöyle bi sorunum kesinlikle hayır diyemiyorum annemin ms hastası psikolojik olarakta yıpranmış durumda olduğu için yok dediğim zaman kırıldığı zaman kötülüyo hastalığı artıyor açık açık konuşamadım dolaylı yollarla da fayda vermedi şimdiden teşekkür ederim