• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar yardiminiz lazim erkek arkadasimla yasadigim seyleri anlamiyorum

uzun ılıskı olmadıgına göre kısa surmus olblr ama bnce berabr tekrar başlmyın .cok kıskanc erkekle mutsuz olrsunuz dıye tahmn edıyorum cıcım ayları uzun surmuyor evlenınce problem olr sızın ıcın .mantıgınız önde olsun duygudan kı daha saglıklı karar wereblın

Evet haklisiniz sanirim boyle olmasi daha iyi artik dusunmemem lazim..

burda evli olupda mutsuz olan insanların yorumları çok var. bu yuzden evleniceğiniz kişiyi dusunurken objektıf bakın once ben bununla yapablırmıyım bununn kısılıgyle surtusmem cok olrmu bunları dusnmek zorundayız.duygularını var sa dahı zmanla gıder cok takılmayn ama mantık her zaman duygudan bır tık onde olsun

burda evli olupda mutsuz olan insanların yorumları çok var. bu yuzden evleniceğiniz kişiyi dusunurken objektıf bakın once ben bununla yapablırmıyım bununn kısılıgyle surtusmem cok olrmu bunları dusnmek zorundayız.duygularını var sa dahı zmanla gıder cok takılmayn ama mantık her zaman duygudan bır tık onde olsun

Cok haklisin boyle boyle bulucaz dogru insani zorda olsa

Back