- 4 Aralık 2015
- 13
- 8
- 1
- Konu Sahibi Bivarbiyok
-
Nasil bir arada kalmisliktir bu boyle ?? Sevgili oldugum kizin giyim tarzina karisir, diledigim gibi kisitlar ve onun tarzina yakin olan kizlara da rahatlikla bakar, canim isterse de irtibat kurarim. Yasi kac sevgili denen kisinin ??
Sevgili olacaginiz erkege gecmiste yasadiklarinizin detayini anlatmak hatali bir girisim olur. Erkek dogasi geregi anlatabilir size.. Sizden bu tarz bir talep istendiginde de detaya gerek duymadan kisa cumleler kurmaniz yerinde olur. Mesela, "dusunce yapimiz uyusmadi ve ayrildik" gibi.
Geri donus yapmayin kendisine.. Size geri donus yapilirsa da kabul etmeyiniz..
Kendisinin 25 yasindaki toyluguna, bencilligine ve henuz oturmamis karakter yapisina..
Rica ederim. Toyluk sevdiginiz insanin icinde oldugu yasla sinirli degil tabii.. Seviyorsunuz farkindayim.. Durumuna bakip direkt dusuncemi belirtim. Bunu goz onune aldigim icin.. Geri donus yapmayi denedi diyelim kendisi.. Mumkun oldugu kadar tatli bir dille kirginliginizi belirtin, ses yukseltmeyin, gerekirse tavrinizi ve ne istediginizi kararlilikla ona ifade edin. Ayni tutumu sergileyen konusmalar ve tavirlar hakimse -emin olduktan sonra- gule gule demekten cekinmeyin.[/QUO
Geri donemk istedigini sanmiyorum veya istecegini sanmiyorum. Arkadaslari ayip ettin bu kadar kisa zamanda baskasiyla cikmakla dediginde onane ki istedigimle cikarim gorusurum bir yil yasini mi tutucaktim gibi bir cevap vermis
Cok yonlu bir sevgili istemediginize ve bu tarz bir konusma da size iletildigine gore.. Gitmeniz gereken yol belli sevgili arkadasim. :)
Genc, guzel, alimli ve de akilli bir kiz oldugunuzu dusunuyorum. Bu duygunuz bir sure sonra pihtilasacak emin olun. Sansiniz bol..
başka kızla çıksada çıkmasada bu adamla evlılık dusunmemenız mantıken böyle dusunuyorm.eğer yazdıklarınız gıbıyse adam sıze bu denlı kıskanclıgı varsa adamın kısılıgnde guven sorunu var demktır evlenınce daha cok mtsuz olrsn .
çivi çiviyi söker hesabı yapmıs olablr sizi untmak ıcın yada sızı uzmek ıcın baskasyla ılıskye bslamıs olblr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?