• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar yardiminiz lazim erkek arkadasimla yasadigim seyleri anlamiyorum

Bivarbiyok

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2015
13
8
1
Oncelikler merhaba,
İlk kez boyle bi platforma uye oldum ve yazdiginiz seyler o kadar guzel hissettirdi ki bende uyelik acmaya karar verdim.
Yaklasik iki ay once bir cocukla tanistim o beni ben onu begendim tanistirildik ve cocuk benden inanilmaz etkilendi benimle konusmak icin yapmadigi kalmadi cok ugrasti ikinci kez bulustuk numaralarimizi aldik. Hersey gayet guzel mesajlasmaya basladik cok iyi gidiyor derken. Biranda aramayi kesti beni neymis hep o yapiyormus neyse sustum alttan aldim. Baristik surekli kiskanclik kavgasi yasadik sosyal medya yuzunden gecmiste yasadigim bazi basit seyleri ona soylemedigim icin falan. Cunku benimle ciddi dusunuyordu surekli evlilik boyle kiz yok boyle sey yok gibisinden. Bana kendisiyle alakali bilmemi gereken herseyi anlatti ama ben cok anlatmadigim icin en son kavga ettik ayrildik. Beni heryerden engelledi. Ama inanilmaz kiskanc bir insandi kendisi giydigime oturduguma karisirdi resimlerime bile. Neyse aradan bir ay gecti derken bir ogrendim ki acik sacik resimleri olan ama yinede duzgun diyebilecegimiz bi kizla gorusmeye baslamis hemde biz ayrildiktan bir hafta sonra. Kizla iliskisi iki hafta surmus ve ondanda ayrilmis. Benim canim aciyor. Kendimi suclu hissettirip benden ayrilmasi. Beni o denli kiskanirken o kizi kiskanip kiskanmadigi . Acaba ayrilik sebepleri bu mu oldum.? Benimle birlikteykende o kizla konusuyor olmasi lazim ki iki haftada cikma asamasina gelsinler. Nolur yardim edin kafam cok karisik ne dusunmem gerek bilmiyorum

Nasil bir arada kalmisliktir bu boyle ?? Sevgili oldugum kizin giyim tarzina karisir, diledigim gibi kisitlar ve onun tarzina yakin olan kizlara da rahatlikla bakar, canim isterse de irtibat kurarim. Yasi kac sevgili denen kisinin ??

Onla bunla alakasi yok, herif ayran gönüllüymüs.

Nasil bir arada kalmisliktir bu boyle ?? Sevgili oldugum kizin giyim tarzina karisir, diledigim gibi kisitlar ve onun tarzina yakin olan kizlara da rahatlikla bakar, canim isterse de irtibat kurarim. Yasi kac sevgili denen kisinin ??

25 yasinda kendisi bende 23 yasindayim ama ben anlamadim evlilik hayalerri kuruldu kiskanildi ama sonra ciktigi kizida gormeniz lazim duzgunmus aslinda ama koydugu resimler o kadar acik ki bana instagramimi kapattirmis insan kendisi

Sevgili olacaginiz erkege gecmiste yasadiklarinizin detayini anlatmak hatali bir girisim olur. Erkek dogasi geregi anlatabilir size.. Sizden bu tarz bir talep istendiginde de detaya gerek duymadan kisa cumleler kurmaniz yerinde olur. Mesela, "dusunce yapimiz uyusmadi ve ayrildik" gibi.

Geri donus yapmayin kendisine.. Size geri donus yapilirsa da kabul etmeyiniz..

Sevgili olacaginiz erkege gecmiste yasadiklarinizin detayini anlatmak hatali bir girisim olur. Erkek dogasi geregi anlatabilir size.. Sizden bu tarz bir talep istendiginde de detaya gerek duymadan kisa cumleler kurmaniz yerinde olur. Mesela, "dusunce yapimiz uyusmadi ve ayrildik" gibi.

Geri donus yapmayin kendisine.. Size geri donus yapilirsa da kabul etmeyiniz..

Cevaplariniz icin cok tesekkur ederim. Peki sizce bu tutarsiz davranisi neye borcluyum ben hala kendimi sucluyorum. Neden boyle davraniyor

Kiskancligini on plana alip diger kizlara yonelme durumunu hice saymayin. En buyuk hayati burada yapmis olursunuz. 1, 2.. derken sayi artar...

Rica ederim. Toyluk sevdiginiz insanin icinde oldugu yasla sinirli degil tabii.. Seviyorsunuz farkindayim.. Durumuna bakip direkt dusuncemi belirtim. Bunu goz onune aldigim icin.. Geri donus yapmayi denedi diyelim kendisi.. Mumkun oldugu kadar tatli bir dille kirginliginizi belirtin, ses yukseltmeyin, gerekirse tavrinizi ve ne istediginizi kararlilikla ona ifade edin. Ayni tutumu sergileyen konusmalar ve tavirlar hakimse -emin olduktan sonra- gule gule demekten cekinmeyin.

Geri donemk
Rica ederim. Toyluk sevdiginiz insanin icinde oldugu yasla sinirli degil tabii.. Seviyorsunuz farkindayim.. Durumuna bakip direkt dusuncemi belirtim. Bunu goz onune aldigim icin.. Geri donus yapmayi denedi diyelim kendisi.. Mumkun oldugu kadar tatli bir dille kirginliginizi belirtin, ses yukseltmeyin, gerekirse tavrinizi ve ne istediginizi kararlilikla ona ifade edin. Ayni tutumu sergileyen konusmalar ve tavirlar hakimse -emin olduktan sonra- gule gule demekten cekinmeyin.[/QUO

Geri donemk istedigini sanmiyorum veya istecegini sanmiyorum. Arkadaslari ayip ettin bu kadar kisa zamanda baskasiyla cikmakla dediginde onane ki istedigimle cikarim gorusurum bir yil yasini mi tutucaktim gibi bir cevap vermis

Cok yonlu bir sevgili istemediginize ve bu tarz bir konusma da size iletildigine gore.. Gitmeniz gereken yol belli sevgili arkadasim. :)

Genc, guzel, alimli ve de akilli bir kiz oldugunuzu dusunuyorum. Bu duygunuz bir sure sonra pihtilasacak emin olun. Sansiniz bol.. ;)

başka kızla çıksada çıkmasada bu adamla evlılık dusunmemenız mantıken böyle dusunuyorm.eğer yazdıklarınız gıbıyse adam sıze bu denlı kıskanclıgı varsa adamın kısılıgnde guven sorunu var demktır evlenınce daha cok mtsuz olrsn .

başka kızla çıksada çıkmasada bu adamla evlılık dusunmemenız mantıken böyle dusunuyorm.eğer yazdıklarınız gıbıyse adam sıze bu denlı kıskanclıgı varsa adamın kısılıgnde guven sorunu var demktır evlenınce daha cok mtsuz olrsn .

Evet sanirim cok haklisinkz yinede insan bazen fark edemiyor neden boyle oldu diye kendini sorguluyor

çivi çiviyi söker hesabı yapmıs olablr sizi untmak ıcın yada sızı uzmek ıcın baskasyla ılıskye bslamıs olblr

uzun ılıskı olmadıgına göre kısa surmus olblr ama bnce berabr tekrar başlmyın .cok kıskanc erkekle mutsuz olrsunuz dıye tahmn edıyorum cıcım ayları uzun surmuyor evlenınce problem olr sızın ıcın .mantıgınız önde olsun duygudan kı daha saglıklı karar wereblın

Back