Yanı kendımı bıldım bıleli bende devamlı bir akıntı var bazı zamanlar kötü kokulu bir akıntı oluyor artık nefret edıyorum akıntım yumurtanın akı gibi kıme sorsam normaldır dıyor ama ben cok sıkıldım bu durumdan 4 ay sonra evlenıcem eşimde bunu farkeder dıye cok utanıyorum ne yapmalıyım bu akıntıyı tamamen kesemezmıyız
Yanı kendımı bıldım bıleli bende devamlı bir akıntı var bazı zamanlar kötü kokulu bir akıntı oluyor artık nefret edıyorum akıntım yumurtanın akı gibi kıme sorsam normaldır dıyor ama ben cok sıkıldım bu durumdan 4 ay sonra evlenıcem eşimde bunu farkeder dıye cok utanıyorum ne yapmalıyım bu akıntıyı tamamen kesemezmıyız
merhaba ceylan...öncelikle şunu sorayım...daha önce jinekoloğa gittinmi ve kaşıntı sorunun var mı?bunun 2 si olduğu zaman mantar enfeksiyonu olmuşsun demektir ve dr un verdiği krem ve fitili kullanınca geçiyor...kadınların hepsinde bu akıntının gelmesi gerekiyor zaten...eğer akıntı olmazsa bir sorun vardır demektir...ama kokulu olması bir jinekoloğa görünmen gerektiğini gösteriyor...daha önce cinsellik yaşamadıysan zaten smear yapamazlar çünkü kızlık zarını bozar,benim bildiğim kadarıyla...dr sadece ultrasaonla bakar...adetinin başladığı günü 1. gün sayarsak 15.günü tüm kadınlar normal akıntıdan biraz daha fazla ve yumurta akı kıvamında akıntı yaşarlar...bunların hepsi normaldir...az öncede yazdığım gibi akıntıda koku varsa mutlaka 1 jinekoloğa git...ve bundan kurtul...korkma eşinde zaten bunu anlamaz....